0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yücel bey selamlar. kullanıcı adımı yeni çağrı işaretimle değiştirirseniz sevinirim.TA1AZE TEŞEKKURLER 73.
evet sonunda beklenen oldu çağrı kodum TA2AIA olarak aldım gerekli duzenleme yapılırsa sevinirim . Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapevet sonunda beklenen oldu çağrı kodum TA2AIA olarak aldım gerekli duzenleme yapılırsa sevinirim . Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapDeğişt,rme işlemi tamamlanmıştır.Yeni şifreniz için kayıt olurken kullandığınız mail gelen kutusuna ve istenmeyen postalar bölümüne bakınız yeni şifreniz gönderilmiştir.Hayırlı olsun
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapevet sonunda beklenen oldu çağrı kodum TA2AIA olarak aldım gerekli duzenleme yapılırsa sevinirim . Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapDeğişt,rme işlemi tamamlanmıştır.Yeni şifreniz için kayıt olurken kullandığınız mail gelen kutusuna ve istenmeyen postalar bölümüne bakınız yeni şifreniz gönderilmiştir.Hayırlı olsunşu ana kadar mail gelmedi sorun olabilir tekrarlarsanız sevinirim .
Yucelllll. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapDyonizos olan kullanici adimi yeni cagri isaretim olan TA1ATD ile degistirebilirmiyiz. Tesekkurler.
Ismail bey, hayirli olsun . Dun qso 'larinizi da takip ettim . Dahil olamadim misafirim oldugu icin ama artik duyusur , gorusuruz de rahatlikla.
Başlatan TB1CIG
Başlatan TA1HZ
Başlatan TB3PSU
Başlatan TA3V
Başlatan TA2CS