0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değerli arkadaşlar. Öncelikle camiaya katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kullanıcı isimleriniz talepleriniz doğrultusunda çağrı işaretiniz ile değiştirilmektedir. Bizden yada sistemden kaynaklanabilecek bir sıkıntı yüzünden sitemize girmekte sorun yaşayan arkadaşlar TA3CY Yücel beye yada bana mail yoluyla ulaşırsa sıkıntı giderilebilir.Sitemize kayıt olurken kullandığınız mail adresinizide lütfen kontrol edin. Tekrar hayırlı olsun...
Kullanıcı adım:akademikÇağrı işaretim:TB7PGTMail adresim:akade_mik@hotmail.comGsm Numaram:05074494159
İşleminiz tamamlanmıştır.Siteye üye olurken kullanmış olduğunuz mail hesabınızı kontrol ediniz.İstenmeyen mail bölümüne bakmayı unutmayınız.İyi günlerde bol QSO lar.73
MEVCUT ÇAĞRI İŞARETİM ''TA4LSM'' OLARAK DEĞİŞMİŞTİR Kullanıcı adımın değistirilmesini rica ederim.
Merhaba TB2PCK olan çağrı işaretim geçen ayki sınavda B sınıfı alınca TB2DKC olmuştur bilginize 73
çağrı işaretim 2015 yılı 2. dönem sınav sonucu olarakTA3USC olarak gelmiştir. Tüm amatör arkadaşlara çağrı işaretleriniiyi günlerde kullanmaları dileğimle.. 73
Belgemi yeni aldım çağrı işaretim TA4MEB kullanıcı adımın çağrı işareti ile değiştirebilir misiniz. Tüm amatör arkadaşlara 73
Başlatan TB1CIG
Başlatan TA1HZ
Başlatan TB3PSU
Başlatan TA3V
Başlatan TA2CS