0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar.Kullanıcı adım: mkuacarÇağrı işaretim: TA5ICRDeğiştirirseniz sevinirim.Saygılarımla
merhabalarkullanıcı adım mchet52çağrı işaretim: TA6AMJdeğiştirirseniz sevinirim 73
Merhabalar,Kullanıcı Adımın çağrı işaretim olan TA1IMU olarak değiştirilmesini rica ederim.
Çağrı işaretim TA7AJJ Kullanıcı adımında bu şekilde değiştirilmesini talep etmekteyim.
kullanıcı ismim bay_sel çağrı işaretim TA7IBY
kullanıcı isimim erhanisildakçağrı kodum TB2PEIerhanisildak@hotmail.com.trkullanıcı isimimi değiştirirseniz sevinirim. 73
Belgem sonunda elime geçti. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapÇağrı işaretim TA6AOZOzan Sancaktar
Merhaba, Kullanıcı adım ZERO,Çağrı işaretim TB2PFO gereğinin yapılmasını rica ederim 73
Kullanıcı adım :mzfgrtÇağrı işaretim :TA8IGME-Mail : mzfgrt@gmail.comkullanıcı adımın çağrı işaretimle değiştirilmesini rica ederim..
Merhabalar,Kullanıcı Adımın çağrı işaretim olan TA3AOJ olarak değiştirilmesini rica ederim.
Kullanıcı adım :itstoolateÇağrı işaretim :TA3OZNE-Mail : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapkullanıcı adımı çağrı işaretimle değiştiririseniz memnun olurum 73
Kullanıcı adımın çağrı işaretim olan " TA2MBG " ile değiştirilmesini rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler, hayırlı ramazanlar..73..
MerhabaKullanici adi: omer24Cagri isareti: tb7pck
Kullancı Adım : SentinelÇağrı İşaretim: TB2BBBLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapGereğinin yapılmasını arz ederim 73.
Merhabalar;Kullanıcı adım : yigitthkÇağrı işaretim : TB2DYT
Merhaba Yücel bey Hayırlısıyla belgemize kavuştuk gerekli değişikliğin yapılmasını rica ediyorum.73 Çağrı işaretim =TA3ALU
Başlatan TB1CIG
Başlatan TA1HZ
Başlatan TB3PSU
Başlatan TA3V
Başlatan TA2CS