QIAUDITOR ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herkese teşekkürler hepimize hayırlı olur inşallah
Merhaba,enderon olan kullanıcı adımın, TB5BEI(ender) olarak değiştirilmesini rica ediyorum.73
Değişiklik yapılmış olup yeni şifreniz mail adresinize gönderilmiştir.Sıkıntı olur ise mail atınızSelamlar iyi günlerde kullanırsınız işallah Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Hakan , hayirli olsun cagri isaretin . Bu arada tahmin ettigi gibi gelmis.
Bu arada sende cihaz mevcuttu sayet 145.625 67 tone yunanistan rolesini acabiliyorsan sayet, aksam belki qso yapabiliriz edirne'den bilgine. Edirneden TB1PIK İlhan Bey sana yardimci olabilir.
merhaba, en sonunda çağrı işaretim geldi; (TA1AHK) kullanıcı adımın değiştirilmesini rica ediyorum.
Sayın TA1AHK Hakan beyİn çağrı işaretinin hayırlı olması ve iyi günlerde kullanması dileklerimle.73..
yeni cagri isaretiniz hayirli ugurlu olsun havadan duyusmak gorusmek dilegiyle
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapmerhaba, en sonunda çağrı işaretim geldi; (TA1AHK) kullanıcı adımın değiştirilmesini rica ediyorum. besyom2 Değişiklik yapılmıştır lütfen profilinizi güncelleyiniz telefon numarası vb yerleri boş geçmeyinizhayırlı olsun
TA1AHK Hakan abi yeni çağrı kodun hayırlı olsun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap inan çok sevindim.Çağrı kodu gelen tüm arkadaslara cok sevındım.Herkese sevgılerle
Başlatan TB1CIG
Başlatan TA1HZ
Başlatan TB3PSU
Başlatan TA3V
Başlatan TA2CS