0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamrolenin frekansı 439.200 yerine 439.300 olabilirmiş, 4.levent ile karışıyor ton vermeyince, test olarak yayımda olduğuna göre belki değişebilir diye düşünüyorum,birde bu role bursa local rolesimidir ? karamürselemi taşındı acaba ? role listesinde göremedim !!!73
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapselamrolenin frekansı 439.200 yerine 439.300 olabilirmiş, 4.levent ile karışıyor ton vermeyince, test olarak yayımda olduğuna göre belki değişebilir diye düşünüyorum,birde bu role bursa local rolesimidir ? karamürselemi taşındı acaba ? role listesinde göremedim !!!73Listede 41 Kocaeli bölümünde görebilirsiniz
Kadir bey selamlar. Karapınarda kurduğumuz rölenin çok yakınında 4-5 tane ayrı kurum ve frekansta röleler mevcuttur. Bazen bunlardan gelen enterfereler konuşmada rölenin kuyruğuna yapışabiliyor.Bursada lokal durumda olan röleyi Karapınar temsilciliğimize aldık.Hem rölenin gerçek amacına hizmet etmesi hemde oradaki üye olan olmayan amatör arkadaşlarımızın haberleşme eksiğinin giderilmesi için bu çalışmayı gerçekleştirdik.Biz bir yerden başladık. Rölenin daha sağlıklı ve randımanlı çalışması için yapacağınız tüm destek ve önerilere kesinlikle açığız. Teşekkürler..73,,, Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapKadir bey selamlar. Karapınarda kurduğumuz rölenin çok yakınında 4-5 tane ayrı kurum ve frekansta röleler mevcuttur. Bazen bunlardan gelen enterfereler konuşmada rölenin kuyruğuna yapışabiliyor.Bursada lokal durumda olan röleyi Karapınar temsilciliğimize aldık.Hem rölenin gerçek amacına hizmet etmesi hemde oradaki üye olan olmayan amatör arkadaşlarımızın haberleşme eksiğinin giderilmesi için bu çalışmayı gerçekleştirdik.Biz bir yerden başladık. Rölenin daha sağlıklı ve randımanlı çalışması için yapacağınız tüm destek ve önerilere kesinlikle açığız. Teşekkürler..73,,, Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap selam,çalışmalarınızda başarılar dilerim,düşüncelerimde yanılmamışım, bursadaki role taşınmış Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapbir önerim var, bir vhf roleyide, yalova iznik arasındaki samanlı dağındaki radar'ın yanına kurulması çok daha yararlı olacak düşüncesindeyim, marmaraya çok hakim bir yerdir, bir çok ilimizide kapsayabilir, koordinatları,40'33'92K 29'22'285D882metre yüksekliği bulunuyor, radarın olduğu yerde elektrik hatlarıda mevcut bildiğim kadarı ile, ayrıca radarı Google Earth programındadan bile görebilirsiniz, resmini ekliyorum. 73Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Başlatan TA0K
Başlatan TA3DP
Başlatan TA3DN
Başlatan MURTAZA2023
Başlatan TA2MR