Hangi resmi kurumu dinlemeyi amaçladığınızı da belirtirseniz seviniriz. Forumda bulunan arkadaşlar Sizin Amatör olarak burada doğru bir arayış içinde olduğunuza inanmış olsa size çoktan yardım ederlerdi diye düşünüyorum. Bu camia Belgesiz mandallayanlardan, Kanunsuz resmi frekansları dinleyip kullanan insanlardan çok çekti. Belki ben 1 yılımı bile doldurmamış olabilirim ama artık kanunsuslukların yeri olmak istemiyoruz. Büyük çoğunluğunu tenzih ederek söylemek isterim ki offroad yapan insanlar bile mahsur kaldıklarında kullanmak için resmi frekansları kovalıyor. Yazık. Kendinizi polis asker olarak tanıtacaksanız, yada konu komsuya bak bende de telsiz var bende polisi, ambulansı dinliyorum diye hava yapacaksanız yanlış yerdesiniz. Alınmaca Gücenmece yok. Eğer amacınız gerçek amatörlük ise sorularınıza da ona göre çeki düzen verin. Ben burada kimsenin polisi, bekçisi değilim, ama camianında böyle kötülenmesine içim el vermiyor. sizden ricam ne forumdan ne özel mesajdan bana ve diğer amatör arkadaşlara program talebi ile gelmeyin....