Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 278128 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA3V

• Sistem Yöneticisi
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 149
  • İsim Soyisim: Yücel KASAP
Selam Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ( Genel bilgilendirme)
Arkadaşlar konu dışına çıkmayalım lütfen Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Arzu eden ilgili yere yeni konu  açabilir.
Farkındayım laf lafı açıyor ama bu seferde arandığında bulunması zor oluyor.
Bu konu başlıpında  sadece  belgeler ne zaman gelir,ne oldu ne bitti,vb Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Anlayışınız için teşekkürler
73

Çevrimdışı TA4AWS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 29
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Salih ERK
O zaman derhal bir konu açalım.  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Teşekkürler.
eski TB4DSE - Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA2LJS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • Mustafa Kemal Atatürk
  • İsim Soyisim: Can Konca
Selamlar arkadaşlar,

Amatör Telsizcilik Sınavına giren arkadaşlarımız belgelerini sabırsızlıkla bekliyorlar ve sürekli bu konu hakkında her yerde fikirler, sorular görmekteyiz. Tüm sorularınızı, düşüncelerinizi ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Telsiz İşletme Müdürlüğü 'nden edindiğiniz bilgileri tek konu altında paylaşabiliriz.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Telsiz İşletme Müdürlüğü 'ne e-mail ile soru sormak isteyenler;

amatortelsiz@kiyiemniyeti.gov.tr adresinden mail atarak iş günleri içerisinde cevap alabilirler.

Genel olarak belgelerin 1 ay gibi bir sürede hazırlandığı bilinmektedir. Son aldığımız bilgilere göre 1 hafta içerisinde hazır olur denilmesine rağmen bir sonraki iletişimimizde sabıka kayıtları ile ilgili bir durumdan dolayı sürenin uzadığı söylendi. Belgelerin gönderimi müracaat sırasına göre yapılacağı bilgisini öğrendik.

" Bütün umudum gençliktir. " - ATATÜRK

Çevrimdışı TA3AP

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: A. Pusat Şakı
6 ay önce aynı heyecanı yaşamış biri olarak konu başlığını görünce hoşuma gitti. Tam 34gün sürmüştü benim belgemin elime geçmesi. Birazcık sabretceksiniz arkadaşlar. TA3APS 73.

Çevrimdışı TA2OM - 3C3CA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 32
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Ersoy Yılmaz
Tak fişi yok ki Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

DX yapılacak, saatlerce, dakikalarca beklenecek belki..bir sürü istasyon çağrı yapacak..arada çağrı adınızı duyana kadar sabırla bekleyeceksiniz..

Bu arada değerli bir arkadaşımızın dediği gibi, biraz okuma yapın, anten, devre, işletme..Biraz SDR radyo dinleyin..

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap adresine gidin. Alıcılardan birini tıklayın, görebiliyorsanız frekansı değiştirin ve dünyanın öteki tarafındaki insanlar o frekanslarda ne konuşuyor, ne yapıyor dinleyin..

Amatör radyoculuk/telsizcilik biraz da sabır gerektirir.

73ler
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA2LJS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Mustafa Kemal Atatürk
Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım, Ersoy abimizin dediği gibi inşallah bir sürü istasyonun çağrılarını duyacak konuma geliriz. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Amatör heyecanımızı, motivasyonumuzu düşürmeyeceğim şeyler yapıyorum şuan. Yagi anten vb. projeleri basit şekilde deneyerek çevre illerdeki istasyonlara ulaşmayı deniyorum. Yakın zamanda iyi bir amatör abim ile camiaya gireceğim. Temel bilgileri ondan edinirim diye düşünüyorum. Kendi adıma söylüyorum, şuan kısa sürelik Konya'dayım sıfır faaliyetin olduğu yerde okumak, araştırmak oldukça sıkıyor. Öğrendiklerimi uygulayamıyorum. 1.5 yıldır röle bakımı yapamadılar. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA2LJS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Mustafa Kemal Atatürk
Bilgilendirme;

" Gerekli belgelerle Kuruluşumuza başvuru yapan amatör telsizcilik için başvuru yapan adayların belgeleri sıradan düzenlenmekte olup, adli sicil tarama sonuçlarının tamamlanmasından hemen sonra belgeler gönderilecektir.
Bilgilerinize rica ederiz.

Nuri BODUR (Şef)
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü
Telsiz İşletme Müdürlüğü
"

Çevrimdışı TA2LJS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Mustafa Kemal Atatürk
Adres değişikliği yapan arkadaşlar dilekçe ile bu değişikliği KEGM bildirmezlerse belgeleri o adrese gönderileceğinden teslim alamayacaktır. Son duyurumuz budur. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB8CFA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • İsim Soyisim: Bekir AYBAR
Ben görüştüm. 23 Mayısta göndermeye başlayacaklarını söylediler

Çevrimdışı TA2LJS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Mustafa Kemal Atatürk
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Ben görüştüm. 23 Mayısta göndermeye başlayacaklarını söylediler

Evet doğrudur, bekliyoruz bakalım.

Çevrimdışı TA2ALH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • İsim Soyisim: Ayberk Halaç
Bugun gönderildi ise çarşamba ellere geçer diye tahmin ediyorum. Tabi artık nasıl gönderdiklerinede göre değişir Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Bilgisayar Mühendisi

Çevrimdışı TA1MTU

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
Bugun aradılar beni belgeniz hazır gelin alın diye yarın işallah elimde olacak sizlerinde hazırdır sanırım.

Çevrimdışı TA2ALH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • İsim Soyisim: Ayberk Halaç
Bizede gelin alın demeseler bari ahaha Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA2LJS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Mustafa Kemal Atatürk
Ben telefon numaramı değiştirdim, isteseler de arayamazlar. İnşallah gönderirler.

Çevrimdışı TA1MTK

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
Arkadaşlar merhabalar. Belgemi biraz önce teslim aldım. Kazanıp ta bekleyen arkadaşlar hepiniz umarım en kısa zamanda kavuşursunuz. Şimdiden hayırlı olsun .
TA1MTK
73

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37126 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45891 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2179 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2293 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ