Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277509 defa)

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muhtesemtelsizci
  • Ziyaretçi
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,,BENDE AYNI DURUMDAYIM.94 PUAN ALDIM (A) BELGESİ ALMAYA HAKKAZANDIM .24 MAYISTA GEREKLİ TÜM BELGELERİ VE BANKA DEKONTUNU YOLLADIM.BUGÜN (07.TEMMUZ 2011) İTİBARIYLE HALA BELGEM GELMEDİ...................HAYIRLISI..

Çevrimdışı TA2AHW

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 9
  • İsim Soyisim: Hakan Şen
Süleyman Bey
bende yaklaşık olarak o tarihlerde gönderdim gerekli belgeleri şu an belgem elimde hatta 2 hafta olucak geleli, KEGM ile görüşmenizi tavsiye ederim. Birde şu da var ptt gelip dağıtım esnasında sizi bulamadıysa belge ptt'de teslim edilmek üzere bekletiliyor olabilir kişi adına teslim ediliyor çünkü diye biliyorum.
saygılar
Eski:TA9AHS

muhtesemtelsizci
  • Ziyaretçi
İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

muhtesemtelsizci
  • Ziyaretçi
kegm 2 defadır mail atıyorum cevap vermiyolar.bölgeme bağlı ve merkez ptt acentelerini bugün itibarıyla sorguladım..YOOOK...Acaba dosyam kaybolmuş olabilirmi.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA2AHW

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
bazen yoğunluktan ötürü cevap veremeyebiliyorlar kendim şahsen 10-20 kere üst üste aradığımı biliyorum aralıklar vererek denemenizi tavsiye ederim elbet telefonu açacaklardır.

Çevrimdışı TB3BAK

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 15
  • İsim Soyisim: AHMET AK
Az önce KEGM ile görüştüm, önümüzdeki pazartesi bütün belgeleri postalamayı düşünüyorlarmış bi aksilik olmazsa.Yani 7-10 güne herkesin belgesi elinde olacak inşallah.
73

muhtesemtelsizci
  • Ziyaretçi
verdiğiniz moral,ilgi  ve desteğinize  çok teşekkür  ederim. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 73

Çevrimdışı TB3BAK

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 15
  • İsim Soyisim: AHMET AK
Süleyman bey telefonla aradınız mı KEGM 'yi? En garanti ve hızlı bir şekilde belgenizin durumunu öğrenebilirsiniz.
73

muhtesemtelsizci
  • Ziyaretçi
negatif.. telefonum 15 gündür serviste arızalı..........ancak mail atabiliyorum.  selamlar

Çevrimdışı TA2AHW

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Süleyman Bey maillere geri dönüş yapmıyorlar bilginize, cep telefonu yoksa normal bir telefondan aramanızı tavsiye ederim kesin bilgiyi almanız açısından çünkü belgelerinizi teslim edeli epey bir süre olmuş dediğim gibi belki belgeler benimkilerden bile önce ellerine ulaşmıştır sırayla gönderdiklerinden dolayı yakın zamanlarda belgeyi teslim almanız gerekiyorduki ben alalı 2 haftadan fazla bir süre oldu.
saygılar

Çevrimdışı TA3AGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • İsim Soyisim: Onur GÜVEN
TB3CGU arkadaşlar bugün itibariyle belgem elime ulaştı. normalde 2 hafta önce gelmesi gerekiyordu gönderdiğim evraklarda yanlışlık yapmışım belgemi yeniden düzenlediler gecikti çok şükür bugün teslim aldım.
ama belge üstünde ''veriliş tarihi'' kısmına birşey yazılmamış boş?Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap acaba bir sorun olurmu ki ??

TB8CHT
  • Ziyaretçi
Yenı amator belgem geldı.bu ufak ufak anonslar yapıyorum.sınıfı ne olursa olsun benım ıcın cok degerlı bır belge daha onceden de swl belgesı almıştım.amatorlere gazıantepten kucak dolusu sevgı ve saygılar halil taş  cagrı kodum TB8CHT Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

TB4PCC
  • Ziyaretçi
Herkese Hayırlı Olsun

Çevrimdışı TB2PMH

• Master of Comp. Analyst
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 14
  • Temeli Adalet olan Devletimiz Varola. MASTER
  • İsim Soyisim: Mehmet KİREÇOĞLU
Konuyu güncelleyim yeni amatör arkadaşlarda buraya yazabilirler, eskilerden yardım alarak onların yaşadığı sevinci şimdi de bizler yaşayacağız Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ha geldi, ha gelecek diye yazışıp dururuz.Forum'u fazla rahatsız etmeden bu anı paylaşalım.

73  Master
Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti - TRAC Ankara Şube Başkanlığı

Çevrimdışı TB5BKI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • İsim Soyisim: Ahmet Yıldız
Herkese hayırlı olsun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37088 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45869 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2174 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2290 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4958 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ