Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 278154 defa)

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA4ZG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 10
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Şaban Zihni GÖNEN
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Doğaanaya teşekkür ederim ki bugün yağmur yok ve benimde belgem geldi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Darısı bütün amatör arkadaşlarıma...

tebrikler...  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Icom7300, Icom5100, Icom2820, IcomE92D,YaesuFTM350

Çevrimdışı TA8BX

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 3
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: mehmet sağlam
Hayırlı olsun

Çevrimdışı TB2DJI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Mustafa
az önce yine ptt yi aradım dedim hala evrak sizde görünüyor niye inatla göndermiyosunuz dedim gönderiyoruz dediginiz halde dedim "evet haklısınız ayın 1 inden beri burda görünüyor bu zamana kadar burda durması hata zaten" dedi şimdi söyledim arkadaşlara bugün cıkaracaklar dedi geçen günde aynı şeyi söylediniz dedim söylüyosunuz söylüyosunuz icraat yok dedim bu evrak bana lazım dedim kadın diyoki ben ne yapabilirim diyor elimden geleni yapıyorum diyor hala bugün ısrarla evrağı çıkaracaklarını söylediler bakalım bekliyoruz hala keşke gidip kendim alsaydım kıyı emniyeti genel müdürlüğünden ya ben ne bileyim bu kadar sacma bir sistemleri olduğunu demekki aramasam aylarca orda duracak kimsenin haberi yokki bu evraktan bu evrağı yollanması gerektiğinden anlamadım bu işi ben

Çevrimdışı TA1LSE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 53
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Suat Emre Tezer
Macrem PTT ile ilgili olarak dağıtım merkezinin Baş katibi ile görüş bence (ben müdürü istedim, bizde müdür yok baş katip var dediler ).  Sorun sanırım üst merci ile çözülebilir.
Kara da görüşmek, Hava da duyuşmak dileği ile...

Çevrimdışı TB2DJI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
Macrem PTT ile ilgili olarak dağıtım merkezinin Baş katibi ile görüş bence (ben müdürü istedim, bizde müdür yok baş katip var dediler ).  Sorun sanırım üst merci ile çözülebilir.

hocam bugünde kesin gönderilicek merak etmeyin dedi bakalım verdikleri sözü bugünde tutmazlarsa eğer sizin dediğiniz gibi yapıcam artık mecburen insanı uğraştırmak başka bişey yaptıkları yok ama hakkaten ordaki sistemi işleyişi çok merak ediyorum yani nasıl oluyorda böyle sacmalıklar ortaya çıkabiliyor görmeyi gözlemlemeyi çok isterdim.

Çevrimdışı TA1LSE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Radyo Amatörleri
Ben bankacı olduğumdan bize evrak getiren postacı tanıdık. Onunla evrağımı getirdiğinde konuştum. İşleyiz kısa ve öz; iadeli taahütlü iletilerde özel kurumlar ve devlet kurumlarına öncelik veriyorlar. Sahısa olan gönderimler ikinci planda bir kaç gün bekler dedi. Benim iletiyide bana değil sağolsun KEGM T.İş Bankası İzmir Şubesi diye göndermiş, ondan arar aramaz yönlendirdiler sanırım.

Umarım en kısa sürede sizde çağrı işaretinize kavuşur havaya çıkmaya başlarsınız.

Çevrimdışı TB2DJI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
Ben bankacı olduğumdan bize evrak getiren postacı tanıdık. Onunla evrağımı getirdiğinde konuştum. İşleyiz kısa ve öz; iadeli taahütlü iletilerde özel kurumlar ve devlet kurumlarına öncelik veriyorlar. Sahısa olan gönderimler ikinci planda bir kaç gün bekler dedi. Benim iletiyide bana değil sağolsun KEGM T.İş Bankası İzmir Şubesi diye göndermiş, ondan arar aramaz yönlendirdiler sanırım.

Umarım en kısa sürede sizde çağrı işaretinize kavuşur havaya çıkmaya başlarsınız.

Sağolun hocam inşallah hava da buluşuruz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ben zaten 1-2 güne lafım yok ama 10 gündür orda olması tuhaf Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap neyse yapacak bişey yok beklicez artık Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3LSD

• Levent S. Dikmen
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 19
  • Amatör telsizci
  • İsim Soyisim: Levent Dikmen
Sabrın sonu selamettir. Biraz önce postacı geldi, sonunda çağrı işaretime kavuştum. TA3LSD geç de olsa geliyor.
Güzelyalı - Konak

Çevrimdışı TA1LSE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Radyo Amatörleri
Hayırlı olsun levent abi,

Çağrı işaretlerimiz de bayağı yakın olmuş birbirine Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2DJI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
arkadaşlar bugün yine aradım ptt yi bulunduğum ilçedeki dağıtım merkezine gelmiş benim evin oraya dağıtımı yapacak arkadaşla konuştum adam bizim tanıdık çıktı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap) yarın getiricekmiş bakalım bekliyoruz hala Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3LDS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Eşref Aydın
sonunda beklenen belgeyi resim aldım.. çağrı isaretim TA3LDS ,

Levet Abi (TA3LSD )ile harflerin yerlerini değiştirip vermişler çağrı işarertlerimizi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2014, 14:16:15 Gönderen: ermis783 »
Unutmayın ki MUHABERESİZ MUHAREBE OLMAZ ... Mustafa Kemal ATATÜRK.

Çevrimdışı TA1LSE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Radyo Amatörleri
Hayırlı olsun Eşref bey,

Şimdi işaretini bekleyip alamayan macrem dışında kimse kalmadı sanırım ? inşallah onunda en kısa sürede gelir.

Çevrimdışı TB2DJI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
Hayırlı olsun Eşref bey,

Şimdi işaretini bekleyip alamayan macrem dışında kimse kalmadı sanırım ? inşallah onunda en kısa sürede gelir.

hakkaten bir ben kaldım sanırım ya Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap neyse yarından umutluyum ama kesin gelecek içimde öyle bir his var Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3LDS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Eşref Aydın
Marcem senden haber bekliyoruz.kardesim..

Çevrimdışı TB2DJI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
Marcem senden haber bekliyoruz.kardesim..

valla hocam bende ptt den haber bekliyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap gelir gelmez buradan ilan edicem Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap)

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37128 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45892 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2179 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2295 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ