Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 278217 defa)

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA8BX

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 3
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: mehmet sağlam
Sabah ilk işim gidip belgemi teslim almak

Çevrimdışı TB2DHM

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Hacı Mustafa Çoban
Sabah Saat 10'dan önce gidin hocam dağıtıma çıkarsa bir de onu beklersiniz.

Çevrimdışı TB2DJI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Mustafa
arkadaşlar az önce kıyı emniyetini aradım ve belgeyi sordum oradaki arkadaş belgenin aralık ayının 1 inde verildiğini söyledi ve barkod numarasınıda aldım zaten baktığımda verilmiş olduğu görünüyor ama hareketlere baktığımda sadece ayın 1 indeki hareket görülüyor nereye telefon açıp sormam lazım acaba bu evrak nerde diye bir fikriniz var mı?

Çevrimdışı TA1LSE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 53
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Suat Emre Tezer
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
arkadaşlar az önce kıyı emniyetini aradım ve belgeyi sordum oradaki arkadaş belgenin aralık ayının 1 inde verildiğini söyledi ve barkod numarasınıda aldım zaten baktığımda verilmiş olduğu görünüyor ama hareketlere baktığımda sadece ayın 1 indeki hareket görülüyor nereye telefon açıp sormam lazım acaba bu evrak nerde diye bir fikriniz var mı?

İyi günler Mustafa bey,

Daha önce TA4ASG - Zihni Bey bahsetmişti. Sorgulamalarınızı PTT'ye ait sayfadan değilde, E-devlet portalı içerisinden yaparsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Eğer E-devlet şifreniz yoksa takip numaranızı Özel Mesaj ile iletirseniz ben kontrol eder size geri mesaj atabilirim.

Kara da görüşmek, Hava da duyuşmak dileği ile...

Çevrimdışı TB2DJI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri

İyi günler Mustafa bey,

Daha önce TA4ASG - Zihni Bey bahsetmişti. Sorgulamalarınızı PTT'ye ait sayfadan değilde, E-devlet portalı içerisinden yaparsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Eğer E-devlet şifreniz yoksa takip numaranızı Özel Mesaj ile iletirseniz ben kontrol eder size geri mesaj atabilirim.

İyi günler ,

Evet oradan da baktım hatta çağrı merkezini aradım zeytinburnundaki posta dağıtım da göründüğünü söylediler orayı aradım ve kadına durumu anlattım tepkisi aynen şöyle oldu "aaaa valla burda görünüyor" Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ayın 1 inden beri orda olduğunu ögrenince oda şaşırdı ve bir yeri aradı telefonda bekledim ben konuşmalara biraz kulak misafiri oldum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap istemeyerek Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap , barkod numarasını verdi ve acil olarak postanın bugün araca verilmesini söyledi ve yarında evimin olduğu ilçede bulunan dağıtım merkezine geleceğini söyledi.

Hala belge bekleyen arkadaşlara önerim haberleri bile yok ptt deki arkadaşların neyin ne olduğundan bu nedenle arayıp sormaları daha mantıklı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 15:29:54 Gönderen: macrem »

Çevrimdışı TA3LDS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Eşref Aydın
bir düşürebilirsem soracamda bir türlü hat düşmüyor. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
73..
Unutmayın ki MUHABERESİZ MUHAREBE OLMAZ ... Mustafa Kemal ATATÜRK.

Çevrimdışı TA8BX

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 3
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: mehmet sağlam
Çok şükür belgemi sonunda aldım. Belgelerini hala bekleyen arkadaşların da bir an önce belgelerini almalarını temenni ediyorum.

Çevrimdışı TA3LSD

• Levent S. Dikmen
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 19
  • Amatör telsizci
  • İsim Soyisim: Levent Dikmen
Çinden siparişler geldi, İstanbul dan belge gelmedi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Güzelyalı - Konak

Çevrimdışı TA1LSE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Radyo Amatörleri
Evet PTT ile yoğun irtibat kurmak lazım sanırım. Durum aşağıda Cuma günü dağıtıma çıkmış görünüyor. Sabah aradım "Öğlenden sonra gelir" dediler. şimdi aradım. " Eee Şuan çok yağış var (İzmir/Konak). Yarına getirir arkadaş" dediler. Gözünden yaş, burnundan sümük akan, gözleri kocaman olan anime karakterleri gibi kaldım öylece. İyi dedim olayın şoku ile kapattım telefonu  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Anlaşılan İşimiz PTT'ye değil doğaanaya kalmış Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

İl/İlçeMerkez AdıTarihSaatİşlem
İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖYYEŞİLKÖY01/12/201409:51:05Kabul Edildi
İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖYYEŞİLKÖY01/12/201416:12:11Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖYYEŞİLKÖY01/12/201416:12:21İSTANBUL AVPİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM01/12/201419:07:41Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM01/12/201419:40:09Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM04/12/201410:53:04Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM04/12/201413:32:45Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM04/12/201415:56:58Torbanın Geliş Kaydı Yapıldı
İZMİR/İZMİR P.İ.M.İZMİR P.İ.M04/12/201421:01:00Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
İZMİR/İZMİR P.İ.M.İZMİR P.İ.M05/12/201412:07:42Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İZMİR/İZMİR P.İ.M.İZMİR P.İ.M05/12/201412:08:05KONAK PDM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
İZMİR/KONAKKONAK PDM05/12/201413:56:57Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
İZMİR/ KONAK PDM05/12/201416:03:41DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI

Çevrimdışı TB2DJI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
Evet PTT ile yoğun irtibat kurmak lazım sanırım. Durum aşağıda Cuma günü dağıtıma çıkmış görünüyor. Sabah aradım "Öğlenden sonra gelir" dediler. şimdi aradım. " Eee Şuan çok yağış var (İzmir/Konak). Yarına getirir arkadaş" dediler. Gözünden yaş, burnundan sümük akan, gözleri kocaman olan anime karakterleri gibi kaldım öylece. İyi dedim olayın şoku ile kapattım telefonu  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Anlaşılan İşimiz PTT'ye değil doğaanaya kalmış Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

İl/İlçeMerkez AdıTarihSaatİşlem
İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖYYEŞİLKÖY01/12/201409:51:05Kabul Edildi
İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖYYEŞİLKÖY01/12/201416:12:11Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖYYEŞİLKÖY01/12/201416:12:21İSTANBUL AVPİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM01/12/201419:07:41Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM01/12/201419:40:09Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM04/12/201410:53:04Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM04/12/201413:32:45Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM04/12/201415:56:58Torbanın Geliş Kaydı Yapıldı
İZMİR/İZMİR P.İ.M.İZMİR P.İ.M04/12/201421:01:00Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
İZMİR/İZMİR P.İ.M.İZMİR P.İ.M05/12/201412:07:42Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İZMİR/İZMİR P.İ.M.İZMİR P.İ.M05/12/201412:08:05KONAK PDM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
İZMİR/KONAKKONAK PDM05/12/201413:56:57Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
İZMİR/ KONAK PDM05/12/201416:03:41DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI

hahahahaha Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap çok yagış mı var Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap valla hiç güleceğim yoktu ya demek sınav ocak ayında kar kış zamanı olsa yaza göndericekler belgeyi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap bu kadar olmaz ya Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3LDS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Eşref Aydın
İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖYYEŞİLKÖY05/12/201409:50:46Kabul Edildi
İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖYYEŞİLKÖY05/12/201416:19:18Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖYYEŞİLKÖY05/12/201416:19:30İSTANBUL AVPİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM05/12/201419:52:09Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM05/12/201420:23:33Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM08/12/201410:39:20Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM08/12/201411:54:52Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNUİSTANBUL AVPİM08/12/201414:45:13İSTANBUL AVPİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.

Ayın 1'inde verilen evrak Ayın 5 İnde kabul ediliyor.. Hala İStanbulda bekliyor Bakalım Ne Zaman Ulaşacak Elimize takipteyiz..

Çevrimdışı TA4AZB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 34
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Ali Ziylan
Benim belge de geldi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
çağrı işaretim TA4AZB

Çevrimdışı TA1LSE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Radyo Amatörleri
Doğaanaya teşekkür ederim ki bugün yağmur yok ve benimde belgem geldi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Darısı bütün amatör arkadaşlarıma...

Çevrimdışı TB2DJI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
Doğaanaya teşekkür ederim ki bugün yağmur yok ve benimde belgem geldi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Darısı bütün amatör arkadaşlarıma...

hadi gözünüz aydın

Çevrimdışı TB2DJI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
evimin olduğu ilçedeki dağıtım merkezini arıyorum telefona cevap veren yokki anlamadım ben bu işten bişey ya nasıl bir işleyişi var bu sistemin gerçekten bişey anlamadım.

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37129 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45906 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2179 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2295 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ