İyi günler Mustafa bey,
Daha önce TA4ASG - Zihni Bey bahsetmişti. Sorgulamalarınızı PTT'ye ait sayfadan değilde, E-devlet portalı içerisinden yaparsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Eğer E-devlet şifreniz yoksa takip numaranızı Özel Mesaj ile iletirseniz ben kontrol eder size geri mesaj atabilirim.
İyi günler ,
Evet oradan da baktım hatta çağrı merkezini aradım zeytinburnundaki posta dağıtım da göründüğünü söylediler orayı aradım ve kadına durumu anlattım tepkisi aynen şöyle oldu "aaaa valla burda görünüyor" Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap ayın 1 inden beri orda olduğunu ögrenince oda şaşırdı ve bir yeri aradı telefonda bekledim ben konuşmalara biraz kulak misafiri oldum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap istemeyerek Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap , barkod numarasını verdi ve acil olarak postanın bugün araca verilmesini söyledi ve yarında evimin olduğu ilçede bulunan dağıtım merkezine geleceğini söyledi.
Hala belge bekleyen arkadaşlara önerim haberleri bile yok ptt deki arkadaşların neyin ne olduğundan bu nedenle arayıp sormaları daha mantıklı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap