Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 278157 defa)

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA2MT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 0
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Murat SANDALCI
Belgesi eline ilk ulaşan buraya yazar herhalde Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Murat SANDALCI

Çevrimdışı TA2IDN

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: AHMET DÜNDAR
Taahhütlü gönderiyoruz isterseniz kargoya verebiliriz demişlerdi. Taahhütlü posta en az 15 gün sürer Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap. O yüzden dikekçe yazdım kargo ile gönderin diye. Bakalım nasıl gelecek Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA2IDN

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: AHMET DÜNDAR
Şuna ilk alan desek daha doğru olur. Şimdiden kıyı emniyetinin yolunu tutan çoktur Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA2MT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Murat SANDALCI
Kargoyla gelmesini nasıl istediniz? Dilekçeyi şimdi yazsak bir haftaya ancak gider zaten Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • İsim Soyisim: Onur Can MADEN
Konuşmayım dıyorum ama yapamıyorum kıyı emnıyetıyle bende gorustum belgeler hazır pazartesı posataya verıcez dıyorlar madem hazır neyı beklıyorlar bu gun neden verılmıyor bu ısın sabırı fılan kalmadı herkez sabredelım beklıyelım dedıkce olucak ıs degıl bu 3 5 kısı sağolsun bızle aynı goruslere sayıp Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap kargo ısıne gelınce ılk basta arayıp dosyanın uzerıne yazdırılabılıyordu su anda yapacaklarını sanmam gozden kacmazsa sızınkılerı kargoya verıcez dendı banada Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB3DMV

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: MUKADDER RODOPLU
KEGM'nü aradım,"-belgem hazırmı elden almak istiyorum" dedim,"-başvuruda belirttiyseniz ancak alabilirsiniz,belirtmeyenlerin belgelerini postaya verdik" dediler. Telsiz kullanmak yerine uzaya maymun göndermek isteseydim daha kolay olurdu herhalde  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap . Hepinizin belgeleri hayırlı olsun 73

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
KEGM'nü aradım,"-belgem hazırmı elden almak istiyorum" dedim,"-başvuruda belirttiyseniz ancak alabilirsiniz,belirtmeyenlerin belgelerini postaya verdik" dediler. Telsiz kullanmak yerine uzaya maymun göndermek isteseydim daha kolay olurdu herhalde  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap . Hepinizin belgeleri hayırlı olsun 73
Hayır belgeler kıyı emnıyetınde pazartesı postalıyacaklarını soyledıler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Aynen oyle uzaya maymunu gonderıp gerıye bıde dunyaya getırırdınız Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB3DMV

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: MUKADDER RODOPLU
Hayır belgeler kıyı emnıyetınde pazartesı postalıyacaklarını soyledıler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Postaya verdik dediler,bugün saat 15:37 de görüştüm.Telefonu açan alakasız biri ise yanlış bilgi olabilirmi acaba? Yada uğraşmak istemediler.

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Aynen öyle ugrasmak ıstememişler bunun acılımı bu cunku bende gorustum bana pazartesı postaya verceklerını soyledıler ben bu duruma tepkılıyım madem belgeler hazır neden orda beklıyor zaten yeterınce uzadı bu ıs hala daha orda bekletıyorlar belgelerı yarında kıyı emnıyetı calısıyor bılgınıze Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2DHM

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Hacı Mustafa Çoban
Eline belgesi ulaşan var mı?

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Eline belgesi ulaşan var mı?
Belgeler kıyı emnıyetınde daha  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA1LSE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 53
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Suat Emre Tezer
Onur yemin ederim hafiye gibisin   Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Kara da görüşmek, Hava da duyuşmak dileği ile...

Çevrimdışı TB2DHM

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Hacı Mustafa Çoban
Belgeler kıyı emnıyetınde daha  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
bir kaç kişi Kullanıcı adını , çağrı işareti olarak değiştirmişte belgeler geldi sandım.

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Suat abı araştırıp bulmak bızım ısımız affetmem Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37128 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45892 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2179 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2295 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ