Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 278148 defa)

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 0
  • İsim Soyisim: Onur Can MADEN
Yeni mesaji paylasicam bir tek kişiyle olmaz 3 4 kişi daha bimer e gondersin daha etkili olur
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 00:58:51 Gönderen: onurcan3509 »

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Biz su anda 2 kişi gönderiyoruz bi 3 4 kişi daha gönderirse iyi olur bu konuda cekinecek birşey yok korkmanizada resmi yollardan hakkimizi ariyoruz metin şöyle

Merhabalar bizim yeni amatörler olarak ortak  sıkıntımız KİYİ EMNİYETİ GENEL MUDURLUGU TELSİZ İŞLETMESİNİN yapmiş olduğu  2014/3 dönem Amatör telsizcilik sinavi ila alakalı 2 kasimda yapilmiş olan sinavda basarili olan arkadaslarin tümü  amatör telsizcilik belgesini  almak için gerekli olan evraklari eksiksiz  hazirlayip gönderdi 15 iş günü geçmesine rağmen bir sonuç yok telsiz işletme Müdürlüğü nu defalarca telefonla aramamiza rahmen saglikli bir bilgi verilememekte BUGÜN GIT YARIN GEL mantığı yapilmaktadir amatör arkadaslarca gönderilen  belgeler hala daha kiyi emniyetin de konu ile ilgili gereginin yapilmasi hususunu bilgilerinize arz ederiz  saygilarimla...

Çevrimdışı TB2BJA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Ahmet Murat ÇULHA
Bende gonderiyorum aynısını saldıralım hep beraber. Turkiye.gov.tr uzerinden direk gonderip takip yapabiliyorsunuz

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Ne kadar çok kişi gönderirse o kadar iyi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB6DIY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • Karada görüşmek, havada duyuşmak dileğiyle...
  • İsim Soyisim: ibrahim YILDIRIM
İşin vahim tarafı bu konuyla alakalı olarak herhangi bir teslim veya belge gönderim süresi ile alakalı bir madde yada kanun göremedim. Burada ki 15 günlük süreç Bilgi edinme kanunu ile alakalı bir durum.. Bende belgemi bekliyorum arkadaşlar yanlış anlamayın bende sizler kadar acele ediyorum ama burada bir madde yada kanun ile belirtilmesi gerekir mağduriyet oluştuğunu ispat edebilmek için...

Çevrimdışı TA2MT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Murat SANDALCI
Sabredelim arkadaşlar. Çok ta üstelemenin bir faydası olduğunu sanmıyorum. Kazanılan bir haktır bu. Ama üstelemek te çok birşey değiştirmiyor.

Umarım tez zamanda gelir belgelerimiz. Bu süreyi amatör telsizcilik araştırmaları ile değerlendirmek taraftarıyım.

Selam ile.
Murat SANDALCI

Çevrimdışı TA2IRB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • İsim Soyisim: Recep Balta
MÜJDE ,bugun görüşmem üzere pazartesi postaya veriliyor denildi,ben de A sınıfı belgemi bekliyorum.herkese 73.

Çevrimdışı TA8BX

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 3
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: mehmet sağlam
hayırlısı olur inşallah
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 12:20:59 Gönderen: msaglam »

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Bizede 2 hafta önce pazartesi verilecek dendi o gün geldi verilmedi aradik konuştuk perşembe veriyoruz dendi perşembe geçti önümüzdeki haftanın otrasi vericez postaya dediler bana çok inandirici gelmedi bu sözleri Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Ayrıca bir şeyleri ustelemesseniz o is sallanir ertelenir durur sekil A da olduğu üzere Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
ARKADAŞLAR DEVLET KURUMLARINDA BİR STANDART VARDIR BİR EVRAK 15 İŞ GÜNÜ İÇİNDE YAPILIR BUDA 21 TAKVİM GÜNÜ YAPAR .BU KADAR BEKLETMENİN NE ALEMİ VAR.ARIYORSUNUZ BEYEFENDİLER BURUNLARINDAN KIL ALDIRMIYORLAR SORSAN TELSİZİ BUNLAR İCAT ETTİ .KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TELSİZ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ DEVLET KURUMUDUR KİMSENİN BABASININ DÜKKANI DEĞİLDİR .SONRA MÜDÜRLERİNİ ARIYORUZ MAİL ATIYORUZ  GOCUNUYOR NURİ BEY .GOCUNMAYACAKSIN KARDEŞİM BU ÜLKEDE HAK ARAMAK NE ZAMANDIR AYIP OLUR HALE GELDİ .
DEVEDEN BÜYÜK FİL ,FİLDENDE BÜYÜK DİNAZOR VAR KİMSE KENDİNİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI SANMASIN .
RESMİ KURUMLARDA BİR HİZMET KALİTESİ VE SÜRESİ VARDIR BU KANUNLA TÜZÜKLERLE BELİRLENMİŞTİR .KİMSE KENDİNİ BU KURALLARIN ÜZERİNDE GÖRMEYE KALKMASIN .
1000 E YAKIN AMATÖR ARKADAŞ SİZİN KEYFİNİZİ BEKLİYOR BİZ 3 - 5 KİŞİ SESİMİZİ ÇIKARIYORUZ DİĞERLERİDE ÖYLEEEE BEKLİYOR .

CRAZYSPYM  gerekli aciklamayi Atilla abi daha once yapmisti Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA7DOK

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: ömer karagülmez
Fazla acele etmeyin aekadaslar dogru duzgun frekansa cikan amator bile yok en azindan bizim burada boyle cikanlar da ya birilerine nispet olsun diye yada baska amaclarla cikiyo

Çevrimdışı TA3LDS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Eşref Aydın
 Merhaba Arkadaşlar;

Nuri Bey Facebook Adresinde; "
Arkadaşlar Amatör Telsizcilik Sınavında Başarılı Olanların Adli Sicil Kayıtları Geldi İlk Gelen Ve Yapılan Belgeler Dağıtım Hafta Başından İtibaren Dağıtılacak Elden Alacaklar Ve Belgesi Yapılanlarda Belgelerini Alabilirler.... "
 Diye Paylaşmış Bilginize,73'ler

2.Paylaşımı ise söyle;
EVRAKLARININ İLK GÖNDEREN ARKADAŞLARIN EVRAKLARI HAZIR ELDEN ALACAKLAR SORUP ONDAN SONRA GELSİNLER YENİ GELENLERİN EVRAKLARI YAPILMAMIŞ OLABİLİR

« Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 15:41:52 Gönderen: ermis783 »
Unutmayın ki MUHABERESİZ MUHAREBE OLMAZ ... Mustafa Kemal ATATÜRK.

Çevrimdışı TA2IDN

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: AHMET DÜNDAR
Bu demek oluyorki önümüzdeki hafta içi belgeler gönderilir Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA8BX

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 3
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: mehmet sağlam
Onlar gönderirler ama postacılar ne zaman getirir Allah bilir ben önceden PTT kargo ile çalışıyordum. Milli kuruluşumuz kazansın diye 2 gün geç gitmesi sorun değildi kargonun ama baktım ki ben Adana'ya yolluyorum kargo Van'da çıkıyor. APS ile yolladım evrakları APS 1 hafta da gitti K.Maraş'tan İstanbul'a onlar normal posta ile yollarlar sa zaten ocak ayından sonra gelir bence :=)

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37128 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45892 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2179 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2295 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ