Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 278111 defa)

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TB2DJI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Mustafa
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Eğer öyle bir seçenek olsaydı başvuru evraklarında bu notu belirtirlerdi diye düşünüyorum. Ama elden alma yöntemi belki geçerli olabilir. Tabi bu da kuruma yakın olanlara fayda sağlar.

şahsen elden alma da bana mantıklı geliyor istanbulda kıyı emniyeti genel müdürlüğüne metrobüs bile benim evde 1,5 saatte gidiyorum en fazla gider alırım gelirim günlerce beklemektense tabi hemen verilmediğine emin olmak lazım bunun için arasam bana bilgi verebilirler mi acaba

Çevrimdışı TA2MT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 0
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Murat SANDALCI
Bence Pazartesi arayın.
Murat SANDALCI

Çevrimdışı TB2BJA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Ahmet Murat ÇULHA
ben bi yarın gidip soriim diyorum. ben kadıköydeyim ama motosiklet kullanıyorum 1 saate gider gelirim. burda paylaşırım durumu

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • İsim Soyisim: Onur Can MADEN
Kıyı emnıyetıyle tekrar gorusme sagladım bır dedıklerı bır dedıklerını tutmuyor bu gun evraklar onlarda oluyordu evraklar gelır gelmez ertesı gun bızım ehlıyetler yola cıkıyordu sımdıde onumuzdekı hafta ortası gıbı dıyorlar ha bıre bır erteleme soz konusu onumuzdekı haftada dıger hafta bası derler bu durum cok sacma sıcıl kaydı alıp gonderen adamın ne sucu var e devletten cıkan sıcıl kaydı degılde ankaraya gıdıncemı sıcıl kaydı oluyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB6DIY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Karada görüşmek, havada duyuşmak dileğiyle...
  • İsim Soyisim: ibrahim YILDIRIM
Kıyı emnıyetıyle tekrar gorusme sagladım bır dedıklerı bır dedıklerını tutmuyor bu gun evraklar onlarda oluyordu evraklar gelır gelmez ertesı gun bızım ehlıyetler yola cıkıyordu sımdıde onumuzdekı hafta ortası gıbı dıyorlar ha bıre bır erteleme soz konusu onumuzdekı haftada dıger hafta bası derler bu durum cok sacma sıcıl kaydı alıp gonderen adamın ne sucu var e devletten cıkan sıcıl kaydı degılde ankaraya gıdıncemı sıcıl kaydı oluyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Maalesef e devletten e-imzalı evrak gönderdim sicil kaydı... Sonuçta devletin arşivi bu havuzda ülkemizde bu şekilde maalesef yapacak bir şey yok bekleyeceğiz... Ara sakta bildikleri tarihte gönderecekler.

Çevrimdışı TB2DJI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Mustafa
ben bi yarın gidip soriim diyorum. ben kadıköydeyim ama motosiklet kullanıyorum 1 saate gider gelirim. burda paylaşırım durumu

hocam bende ataşehir tarafındayım bence motorsikletle ugrasıcagınıza atlayın metrobüse gidin daha zahmetsiz bence tam önünde iniyosunuz nede olsa tabi yinede siz bilirsiniz

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Gecen donemde 20 gunde ulasmıs belgeler bu donem 25 gun oldu daha tık yok haftaya  hafyataya resmı bır evragın gerı donus suresı 15 iş gunu yanı 21 gun yapar genel mudurlukle gorustum bedrıye hanım ile bu konuyu kendısı telsız ısletme mudurlugu ile gorusme yaptı ama mehmet ÇOLAK bey kıbrısta oldugu ıcın bır sonuca ulasmadık pazartesı ogleden sonra kendısını aramamı istedı pazartesi tekrar gorusme saglıyacam herhangı bır aksama varsa aksamayı cozecegını soyledı kıyı emnıyetını bız bu donem cok sıkıstırıyormusuz aradıgınız zaman boyle soyluyolar 25 gun olmus sıkıstırcaz tabı kımse yanlıs anlamasın koyun surusumuyuz  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap resmı yazısmaların ne kadar da sonuclanmasını bıldıren yazılar var heryerde arastırdıgınız zaman hersey ortaya cıkıyor hakkımızı savunmak en dogal hakkımız (bir de ptt ile gönderecek olurlarsa yandık kömurlu tren devreye girer)  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA1LSE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 53
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Suat Emre Tezer
Benim anlamadığım bütün lisanslar basılmış son olarak iş adli sicil kayıtlarına mı kaldı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap? Bana saçma geldi adli sicil kaydı sonrası lisans basmak daha mantıklı gibi... Bence biz birde lisansların basılmasını bekleriz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Allah sabırlı kulunu sever : Tanrı sabırlı kulunu sevdiği için sabırlı olmaya daha çok dikkat etmeliyiz.
sabır acıdır, meyvesi tatlıdır : sabır zor bir iştir ancak güzel sonuçları vardır.
sabrın sonu selamettir : karşılaştığı güçlükleri sabırla yenmeye çalışan kimse, sonunda başarıya ulaşır.
ya sabır çekmek : bir sıkıntıya ses çıkarmadan veya ona karşı bir şey yapmadan katlanmak
sabreden derviş muradına ermiş : beklemesini bilen kimse sonunda amacına ulaşır.

Kaynakça (Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap)

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Kara da görüşmek, Hava da duyuşmak dileği ile...

Çevrimdışı TA2IKY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 43
  • YALOVA TEKNO
  • İsim Soyisim: Kadir AKKUŞ
amatör sınavına girmek için bu yaş'a kadar beklediniz, ama hiç acele etmediniz, 

sınava girdiniz, belgeyi 1 ay bekleyemiyoruz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

TC YALOVA TEKNO Merkez.  27.215 FM

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Tamam herseyın bası sabır ama burda surec var o surecı gectımı ınsanın sabrı tukenıyor arıyosunuz bu hafta dagıtıma cıkacak hafta gecıyo dagıtıma cıkan bırsey yok onumuzdekı hafta ortasına atadılar yıne Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 15 gun dolmus mu ben ona bakarım resmı kurum sonucta burası şahıs degıl resmı kurum yazısmaları 15 gunde netıcelenmesı lazım sorunları anlatıyorum bız neden e devletten sıcıl kaydı aldık o zaman o ne ıse yarıyor madem ankaraya gıdecektı evraklar sacma sapan ısler belgeler nasıl basılıyor onuda anlamadım sıcıl kayıtları gelmeden ya adamın sıcıl kaydı cıkarsa Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  sacma sapan ısler dedıgım gıbı oncekı donemlerde kıyı emnıyetını bu kadar kısı aramamıs falan fılan bıraz arastırdıgınız zaman butun bılgılere ulasabılıyorsunuz ve hakkımızı sonuna kadar aramak hakkımız bu olayın yaşla bı alakası yok ayrıca gecen donemde 20 gunde ulasmıs bızım 25 gun oldu sımdı dıyeceksınız katılım coktur her donem aynı ortlama onunda arastırmasını yaptık  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA4AZB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 34
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Ali Ziylan
Sınava girenlerin büyük bir çoğunluğu sınavda başarılı oluyor. Ben KEGM'nin yerinde olsam, sınav başvurularının bittiği tarihten sonraki ilk iş günü adli yoklama işlemini başlatırım.
Böylece peşinen 2 hafta kazanmış olurum.
Sınav başvurusu on-line yapılabiliyorken, adli sorgu on-line yapılabiliyorken, birkaç saatte sınav sonuçlarını açıklayan kurum, adli sorguda niye halen eski usül gidiyor, ben de pek anlayamadım.

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Yıl 2014 teknoloji cagındayız ıste bende bunları soyluyorum o kadar sacma durum varkı yazılacak bır cok sey var

Çevrimdışı TA2UA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • İsim Soyisim: Uğur Apaydın
Bu haftada beklemeyle tamamlandı haftaya İst da postaya verilecekmiş.
Elden almak için bildirimde bulunanlara da telefonla ulaşılacakmış.
Bu gün aradım böyle bir cevap verdiler.

Çevrimdışı TA2IDN

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: AHMET DÜNDAR
Keşke resmi sayfalarından bir link verselerde çağrı kodumuzu sorgulayabilsek Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
2 haftadir devamli diğer haftaya atiyorlar taş devrinde yasiyoruz ya 943 tane belge basmak zor olsa gerek e devleti bosuna kurmuşlar sicil kaydi filan bir ise yaramiyor illa ankaraya belge göndermek lazim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37126 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45891 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2179 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2293 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ