Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 278083 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA3IHP

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 2
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: hakan pehlivan
Uv6d ile 8d nin dinleme Değeri aynıdır tek farkı menüdeki hi kaç özellik bide anteni 8d nin anteni daha sağlam ama bana sorarsanız tyt uvf1 kguv6d ve 8dyede bin basar bi arkadasta iki cihazda arkadasta vardı test ektiğimizde tyt ile wouxun Arasında baya bi fark vardı ama tercih sizin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 0
  • İsim Soyisim: Onur Can MADEN
Dinleme değerleri için yazmamistim ben onu cihazda ne kadar özellik artarsa sorun yapma riski artar 8d de cross band filan var kullanan amatör biri ile gorustugumde 8d yi almamami söylemişti tyt hakkında hic bir bilgim yok

Çevrimdışı TA3IHP

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Radyo Amatörleri
Kağıt Üzerindeki Değerler pek doğru değil tyt çok bilindik bi cihaz değil ama kesinlikle wouxundan daha kaliteli
Uvf1 modeli baya bi sağlammış 2 sene bi kaç yere düşürmüş hiç bişey yok hafiften ben bile denedim cihazda tık yok onun dışında yaesu vx6r bi de ft60 da sağlam ve modülasyonları iyiymiş belgemi aldıktan sonra hangisini alacağıma karar vereceğim aldığım cihazın performansını test buraya yazarım kısmetse belgelerimiz gelsinde Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
4 gözle belgelerin gelmesini bekliyorum bende Mehmet ÇOLAK bey kibris a gitmiş eğer burada olsaydi görüşme sagliyacaktim kendisiyle onun bana verdiği bilgiye gore sicil kayitlari gecen cuma onlarda olucakti bu hafta dagitim vardi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap bir an önce belgeleri yollasinlar bence bizde onlarda kurtulsun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3IHP

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Radyo Amatörleri
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
4 gözle belgelerin gelmesini bekliyorum bende Mehmet ÇOLAK bey kibris a gitmiş eğer burada olsaydi görüşme sagliyacaktim kendisiyle onun bana verdiği bilgiye gore sicil kayitlari gecen cuma onlarda olucakti bu hafta dagitim vardi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap bir an önce belgeleri yollasinlar bence bizde onlarda kurtulsun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
aynen Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA2MT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Murat SANDALCI
Bugün de haber yok mu ?  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Murat SANDALCI

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Arasanızda faydası yok devamlı bı bahene var Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap pazartesı gunu  sıcıl  kayıtları elden teslım alınmıs bu bılgıye ben ulastım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap kıyı emnıyetındekılere gore belgeler hafta sonu gelecek bı abımıze soylenen bana soylenen ıse persembe gunu gelecek onumuzdekı hafta dagıtım var 2 haftadır aynı sey oluyor posta guvercını  kullanıyorlar herhalde yolu karıstırdıysa Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap eger ararsanız buraya yazarmısınız...

Çevrimdışı TA8BX

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 3
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: mehmet sağlam
Ülkemizde posta işini biliyoruz. Aps ile yollanan posta bile 5 günden önce ulaşmadı,normal olarak gelen postayı düşünemiyorum bile. Yani Kıyı Emniyeti eğer posta ile sicil kayıtlarını gönderip alıyorsa zaten 15 - 20 gün yapar. Adamlar zaten personel olarak az sayıdalarmış evrakların basımı vs harici işleride koyarsak 1 ay gibi sürede yollayacak olmaları çok normal

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Koskoca kıyı emnıyetı telsız ısletmesınde adam mı yokmus guluyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap evrakları ankaradan bırı elden teslim almıs adelet bakanlıgından pazartesı gunu salı gunude ıstanbula gıtmıs olsa yada faks lamıs olabılır tam 943 kısının sorgulaması yapılmıs telefonda 1000 kusur kısı var dıyorlar arıyosun cok acele edıyosunuz dıyorlar onlara kalsa 1 sene sonra yolluyacaklar Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  resmı yazısma yapıyoruz 15 gun doldumu cevap verılmıs olmazı lazım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA8BX

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Radyo Amatörleri
Adamların hakkını yememek lazım mesela adamlar sınavdan çok kısa bir süre sonra sonuçları yayınladılar diyebilirlerdi ki kardeşim sonuçlar 1 ay sonra duyurulacak  1 ay arşiv araştırılması sürer 10 gün belge basımı vs deseler aslında bu tartışmalara yer kalmaz. Be zannetmiyorum onlarda 1000 kişiye yakın adamın kendilerini durmadan aramasından memnun olsunlar.

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Desinler daha mantıklı aynı aksam sonucaları acıklayıp belgeyı yollamak 2 ay surecekse oyle desın gunumuzde artık ehlıyet sonuclar bıle 3-5 gunde acıklanıp (mılyonlarca kısı olmasına ragmen) dosyanızı alıp trafık subeye sabahtan gıttıgınızde ogleden sonra gıdıp ehlıyetınızı alabılıyorsunuz  943  kısı kalkıpta aynı zamanda aramıyordur ben bundan emınım hergun arasa arasa 25 30 kısı belkı arıyordur onuda 30 sn konusuyolar kapatmaya calısıyorlar telefonu ınsanlara dogru bılgı verılırse ınsanlar tekrar tekrar aramaz bır cok kısı konusmalarından kıl olmus durumda o yuzden durmadan arıyanda var Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap her hafta dıger haftaya dagıtım yapılacak denırse aranmaya devam ederler kı hergun arayan bır kac kısıyı tanıyorum bende mesela yarın arıyacam cunku adlı sıcıl yoklamalarının yarın onlarda olacaklarını soyledıler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB6DIY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • Karada görüşmek, havada duyuşmak dileğiyle...
  • İsim Soyisim: ibrahim YILDIRIM
Arkadaşlar sicil için e devletten çıktı gönderdim zaten neyi sorguluyorlar anlamış değilim... Bu çıktıyı qr code ile edevletten doğruluyabiliyorsunuz da.. Gerçekten yavaşlar...
Aradım Kıyı emniyetini dosyalar savcılıkta araştırıyorlar diye cevap verdiler.. Resmi kurumlar e devletten zaten sicil kayıtlarına ulaşıyorlar... Bu işi neden bu kadar yokuşa sürüyorlar anlayamıyorum.
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 16:30:26 Gönderen: crazyspym »

Çevrimdışı TA8BX

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Radyo Amatörleri
Diyelim ki yarın yoklamalar ellerine geçti hemen yarın bu 900 kişinin evrağını hazırlayıp yollayabilecekler mi sizce?

Çevrimdışı TA2MT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Murat SANDALCI
1 saat önce Kıyı Emniyetten gayet iyi niyetli bir görevli ile görüştüm. Sicil yoklamalarını beklediklerini ve bu hafta sonuna kadar geleceği bilgisine sahip olduklarını söyledi. Benim anladığım belgeler ve herşey hazır, sadece sicil kontrolü için bekliyorlar. İyi bir bakış açısı ile bu hafta sonuna kadar siciller gelse önümüzdeki hafta postaya verilir. Sonrası tabiki PTT Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Bu arada görevli beyefendi çok sıklıkla telefon aldıklarını da söyledi. :=)

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Bu forumda yazılanları okuyorlardır mutlaka Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap bu işlemlerin hızlandırılması lazım bu kadar yavaş işlem yapan hiç bir kurum yok Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37123 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45891 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2178 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2293 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ