Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 278082 defa)

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA2MT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 0
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Murat SANDALCI
Bugün postaya verseler yine Aralık'tan önce gelmez Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Aralık ortasına kadar gelsin şükredelim.
Murat SANDALCI

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • İsim Soyisim: Onur Can MADEN
Baktım kımsede tık yok ben aradım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap belgelerın dagıtımı ne zaman yapılacak dıye sordum adlet bakanlıgından yazının gelmesını beklıyoruz geldıgı gunun bır sonrakı gunu dagıtımı baslıyacaz  dedıler bende oglen adelet bakanlıgını zaten aramıstım ordakı memur sıcıl yoklamalarının elden alacaklarını soyledı bunu bende kıyı emnıyetındekı konustugum kısıye soyledım tabıkı de sasırdı ısmınızı ogrenebılırmıyım fılan dedı  nerden arıyosunuz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap bızden once bu bılgılere nasıl ulasıyorsunuz fılan dedı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap normal sartlarda bu gun artık elden teslım alan kısı fax lamıstır dıye dusunuyorum... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA1LSE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 53
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Suat Emre Tezer
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Bugün postaya verseler yine Aralık'tan önce gelmez Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Aralık ortasına kadar gelsin şükredelim.

K.E.G.M. yılbaşını bekliyor bence, yeni yıl hediyesi olarak gönderecekler sanırım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Kara da görüşmek, Hava da duyuşmak dileği ile...

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **

K.E.G.M. yılbaşını bekliyor bence, yeni yıl hediyesi olarak gönderecekler sanırım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Bizde yeni yıl hedıyesı yollarız toplu olarak  Bimerden Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3IHP

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 2
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: hakan pehlivan
bu gün fakslandıysa 2 haftaya belgeler elimizde olur  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
bu gün fakslandıysa 2 haftaya belgeler elimizde olur  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Hemen sevınmeyelım ne oldugunu bılmıyoruz kesın bılgıye ulasınca sevınırız inşallah hafta sonuna kadar neticelenmıs olur Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3IHP

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Radyo Amatörleri
hayırlısıyla gelecek

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Adli sicil kayitlari bana verilen bilgiye gore çarsamba yada perşembe kiyi emniyetine ulasacakmis başka bir abime verilen bilgiye gore hafta sonu gelecekmis unumuzdeki hafta dagitacaklarmis %90 o arada kalan %10 luk kisim da yine birşeyler olur diğer haftaya kalir Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  birine birine farklı cevaplar veriyorlar guluyorum artik Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Bu belgelerin 1 yil suresi var nasil olsa aceleye gerek yok son dakika yollarsiniz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3IHP

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Radyo Amatörleri
 sizin söylediklerinize dayanarak en fazla 2 hafta sonra elimizde olur. bu arada cihazını alan var mı

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Elimde baofeng uv-5r var ama wouxun kg-uv8d almayi dusunuyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3IHP

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Radyo Amatörleri
bende atelcom var pmr diye almıştım internette programını bulup amatör frekansları yükledim yaesu vx6 veya 7 almayı düşünüyorum bi de el telsizine çatı anteni bağlandığında çıkış katının yanabileceğini duydum bu konuda bi bilginiz var mı

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Antenin değerleri saglikli olduktan sonra yanacagini zannetmiyorum arkadasim cati antenini el telsizine baglayip kullaniyordu yanmaz

Çevrimdışı TA4ZG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 10
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Şaban Zihni GÖNEN
Yamaç paraşütçüsü bir arkadaştan Wouxun KG-UVD1P aldım, 240 TL'ye. Biraz öğrenelim sonrasında;
1- Ya Yaesu marka bir mobil telsiz alırım.
2- Ya da aracıma yine Yaesu marka araç telsizi alırım.
Henüz tam kararımı vermedim.
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 21:46:52 Gönderen: zihnigonen »
Icom7300, Icom5100, Icom2820, IcomE92D,YaesuFTM350

Çevrimdışı TA2IDN

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: AHMET DÜNDAR
ONURCAN bilgilendirmelerin için teşekkürler forumu da hareketlendiriyorsun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Sınavdan çıktığımdan beri harıl harıl cihaz araştırıyorum kendi fikrim bu işi uzun soluklu ve tadına vararak yapabilmek için kesinlikle Yaesu cihaz almalı diyorum. Bu benim Şahsi fikrim. Ilk düşündüğüm cihaz WOUXUN KG-UV8D cihazdı. Telsiz sistemleri ile uğraşan bayiliğini ve saha kurulumunu yapan bir tanıdığın fikrini sorduğumda kesinlikle hayır çok fazla enterfere oluyor henüz piyasada yeni sayılan bir marka dedi. Büyük ihtimal ikinci el cihazlar alacağım.

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Rica ederim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap yaesu nun el telsizine 1000 TL vermek bana mantikli gelmiyor acikcasi elektronik cihaz sonuçta yere düşerse bi yerleri bozulma sansi yuksek  onun yerine sabit bi Cahiz alabilirim yaninda bir tane yine wouxun kg-uv6d olabilir  8d nin sikintili olduğunu bende duymustum  el cihazinin bence çok pahali olmasina gerek yok yeterki roleyi acsin sesim duzgun gitsin buda benim kendi dusuncem sizde beni yanlis anlamayin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37123 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45891 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2178 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2293 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ