0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nü aradım. Belgeleri sıraya koyduklarını Adalet Bakanlığından evrak beklediklerini kesin bir tarih veremeyeceklerini ve evrakları sırayla postaya vereceklerini söylediler. Belgeleri Kargolama şanslarının olmadığını bildirdiler.
Vallahi Onurcan3509 sen çözmüşsün bürokratik olayları Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Çözdum artık ne nasıl olur nasıl işler hepsı kulagıma geldı herşeyden haberdarım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
gidişatı senden takip ediyoruz. bir bilgi alınca hemen burada paylaş.
Fazla kurcalama da kızdırmayalım adamları. Devlet işi bu, "küstüm göndermiyorum işte" derse bekler dururuz valla. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Öyle bir durum söz konusu bile olamaz resmi evrak gönderiyoruz resmi evrakların gerı dönuş suresı 15 gündür kuruma ulaştıktan 15 gün sonra cevap verilmesi lazim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Evet ama burası Türkiye bürokrasi işleyişi çok farklı mesela e-devlet sisteminde adli sicil kaydı alıyorsun bir çok arkadaşım bence bu sicil kaydını alıp evraklarına ekleyip yollamıştır bu evrakın üzerinde de barkod var alıp bir barkod okuyucu taratıp bakmak zor değildir doğru mu yanlış mı değilmi?
Başlatan TA3V
Başlatan TA3DN
Başlatan TB2DKG
Başlatan TA2ILN
Başlatan TB3BAK