Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277996 defa)

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA4ZG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 10
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Şaban Zihni GÖNEN
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nü aradım. Belgeleri sıraya koyduklarını Adalet Bakanlığından evrak beklediklerini kesin bir tarih veremeyeceklerini ve evrakları sırayla postaya vereceklerini söylediler. Belgeleri Kargolama şanslarının olmadığını bildirdiler.
Hiç aramamıştım, bugün telefonla aradım. Bana da aynısını söylediler "kargoya veremiyoruz, vs". Ayrıca adam hiç dost yanlısı değildi.
Bir husus daha var, forum (en azından bizim girebildiğimiz kısım) günlerdir ölü gibiydi. Bu kadar mesajı görünce önce şaşırdım sonra da çok sevindim.
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 19:54:59 Gönderen: zihnigonen »
Icom7300, Icom5100, Icom2820, IcomE92D,YaesuFTM350

Çevrimdışı TA2IDN

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: AHMET DÜNDAR
Dost yanlısı olmamalarını çok iyi anlayabiliyorum. Bizim gibi birçok arkadaş sabırsızlanıyor ve telefon edip soruyor. Herkes birer kez arasa arada birde üst üste arayıp soranlar vardır ki varın sayıyı siz tahmin edin. Oradakilere Allah kolaylık versin. Ayrıca gördüğüm kadarıyla Nuri Bodur bey de forumu takip edip bilgilendirme yapıyor

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 0
  • İsim Soyisim: Onur Can MADEN
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nü aradım. Belgeleri sıraya koyduklarını Adalet Bakanlığından evrak beklediklerini kesin bir tarih veremeyeceklerini ve evrakları sırayla postaya vereceklerini söylediler. Belgeleri Kargolama şanslarının olmadığını bildirdiler.
(Bende kendileriyle konustum dosyanın uzerıne kargo dıye yazdılar bı oyle bı boyle nıye cevap verıyorlar kesın hıc bır şey söylemıyorlar ustune ustelık bu durumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap durumu bildiriyoruz MEHMET ÇOLAK ın adını kullanarak NURİ BODUR cevap veriyor bir de ustune arıyosunuz gonderdıgınız konularda haklı oldugunuz halde nuri bey bizi ıgnelemıssınız dıyor gorusme kaydını inşallah çıkartıcam burda yazılan herşeyi okudugundan ben eminim ıgneleme olayına cok takıldım sorunları bıldırmek ıgnelemek oluyormus Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ) Adalet Bakanlığınlada  bu gun bir daha görüşme sağladım 943 kışının evraklarını hazırladıklarını ve bu gun kıyı emnıyetıne gerıye gönderdıklerını söyledıler bilginize saygılarımla...

Çevrimdışı TA4ZG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Radyo Amatörleri
harika ya, topic coştu coştu.

Çevrimdışı TA1LSE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 53
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Suat Emre Tezer
Vallahi Onurcan3509 sen çözmüşsün bürokratik olayları Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Kara da görüşmek, Hava da duyuşmak dileği ile...

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Vallahi Onurcan3509 sen çözmüşsün bürokratik olayları Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Çözdum artık ne nasıl olur nasıl işler hepsı kulagıma geldı herşeyden haberdarım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA4ZG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Radyo Amatörleri
Çözdum artık ne nasıl olur nasıl işler hepsı kulagıma geldı herşeyden haberdarım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
gidişatı senden takip ediyoruz. bir bilgi alınca hemen burada paylaş.

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
gidişatı senden takip ediyoruz. bir bilgi alınca hemen burada paylaş.
Paylaşırım yarın bı aksılık olmazsa sıcıl yoklamaları Kıyı Emniyetinde önumuzdekı haftada dagıtım başlıyacak saygılarımla... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3LSD

• Levent S. Dikmen
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 19
  • Amatör telsizci
  • İsim Soyisim: Levent Dikmen
Fazla kurcalama da kızdırmayalım adamları. Devlet işi bu, "küstüm göndermiyorum işte" derse bekler dururuz valla.  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Güzelyalı - Konak

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Fazla kurcalama da kızdırmayalım adamları. Devlet işi bu, "küstüm göndermiyorum işte" derse bekler dururuz valla.  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Öyle bir durum söz konusu bile olamaz resmi evrak gönderiyoruz resmi evrakların gerı dönuş suresı 15 gündür kuruma ulaştıktan 15 gün sonra cevap verilmesi lazim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA8BX

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 3
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: mehmet sağlam
Öyle bir durum söz konusu bile olamaz resmi evrak gönderiyoruz resmi evrakların gerı dönuş suresı 15 gündür kuruma ulaştıktan 15 gün sonra cevap verilmesi lazim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Evet ama burası Türkiye bürokrasi işleyişi çok farklı mesela e-devlet sisteminde adli sicil kaydı alıyorsun bir çok arkadaşım bence bu sicil kaydını alıp evraklarına ekleyip yollamıştır bu evrakın üzerinde de barkod var alıp bir barkod okuyucu taratıp bakmak zor değildir doğru mu yanlış mı değilmi?

Çevrimdışı TA4ZG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Radyo Amatörleri

Evet ama burası Türkiye bürokrasi işleyişi çok farklı mesela e-devlet sisteminde adli sicil kaydı alıyorsun bir çok arkadaşım bence bu sicil kaydını alıp evraklarına ekleyip yollamıştır bu evrakın üzerinde de barkod var alıp bir barkod okuyucu taratıp bakmak zor değildir doğru mu yanlış mı değilmi?
ben adamların işleri kolaylaşsın diye e-devletten sabıka kaydımı, muhtardan ikametgahımı alıp yolladım.

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **

Tabikide zor degildir ama bir tek bizim söylememizle olmuyor bu işler ben sorunları Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  ye yazdım yanı benım attıgım mesaji TELSİZ İŞLETME MUDURUNUN gorup cevap vermesı gerekırken NURI bey cevap verıyor arıyorum ustune bıde bızı e postada cıvılemıssınız dıyor anlamadım ben bu işi sorunları bildirmek civilemek oluyormus yazdıklarımda sahsa yazılan bırsey yok aradıgımızda dogru duzgun cevap alamıyoruz dedım dıye cıvılemıs oldum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3IHP

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 2
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: hakan pehlivan
söylediklerinden erken geliyor hadi hayırlısı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

cvural
  • Ziyaretçi
Gunaydin, 25Mayıs sınavının lisansları 27Haziran'da gonderilmeye baslanmiş. Nuri bey twitter'ında bildirmis, aktif olarak kullanıyorsa yeniden iletir sanırım.Aralık ayında elimizde olur büyük ihtimal. Kolay gelsin...
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 09:18:38 Gönderen: cvural »

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37121 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45891 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2178 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2293 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ