0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben belgemin kargoyla gelmesini istiyorum. Ne tür bir işlem yapayım? Telefon mu açayım, dilekçe mi yazayım, faks mı göndereyim?
Zihni bey merhaba telefon acın nuri bey e soyleyin yapamam derse 0212 580 98 98 den 113 den telsiz muduru ile gorusun o yardımcı olur saygılarımla...
Onurcan bey teşekkür ederim. Bu arada forumda tık yok. Galiba mesajlaşan tek biz varız. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Forum aslında baya hareketli galiba ama amatör Bölümü'ne biz giremiyoruz. Çağrı kodumuzu aldığımızda foruma bildirirsek Çağrı kodlarımızı, ozaman daha aktif olabiliriz burada.
postaya verildiğinde direk telefondan arayıp haber veriyorlar bi de çarı kodları büyük ihtimalle aralığa kalmadan gelir
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nü aradım. Belgeleri sıraya koyduklarını Adalet Bakanlığından evrak beklediklerini kesin bir tarih veremeyeceklerini ve evrakları sırayla postaya vereceklerini söylediler. Belgeleri Kargolama şanslarının olmadığını bildirdiler.
Çağrı kodları belli olunca en azından forumun güzel kısımlarına takılır ve okuruz en azından lisanları beklerken.
Çağrı Kodları belli olunca açıklanıyormu sitede ?
Başlatan TA3V
Başlatan TA3DN
Başlatan TB2DKG
Başlatan TA2ILN
Başlatan TB3BAK