Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277939 defa)

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA4ZG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 10
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Şaban Zihni GÖNEN
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
bende belgelerimi postaladım daha sonra kıyı emniyetini aradığımda 3 haftada belgelerin hazır olacağını söylediler. bakalım tez zamanda gelir inşallah
İyi hadi bakalım inşallah. Heyecanlandım bak şimdi.
Icom7300, Icom5100, Icom2820, IcomE92D,YaesuFTM350

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 0
  • İsim Soyisim: Onur Can MADEN
bende belgelerimi postaladım daha sonra kıyı emniyetini aradığımda 3 haftada belgelerin hazır olacağını söylediler. bakalım tez zamanda gelir inşallah
Merhabalar ben bu gun kıyı emniyetı ıle gorustum ankaraya evraklarımız gıdıyormus sorusturma gecırıp gelıyormus belgelerınız 1.5 2 ay sonra elinize ulaşir dediler.

Çevrimdışı TA4ZG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Radyo Amatörleri
Merhabalar ben bu gun kıyı emniyetı ıle gorustum ankaraya evraklarımız gıdıyormus sorusturma gecırıp gelıyormus belgelerınız 1.5 2 ay sonra elinize ulaşir dediler.

EYVAH EYVAH, 1,5 - 2 ay çok uzun bir zaman.

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Bencede çok uzun bi zaman bütün islemler artik internetten halledilebiliyor ken bu belgenin gelmesi için 1.5 2 ay çok uzun bi sure...

EYVAH EYVAH, 1,5 - 2 ay çok uzun bir zaman.

Çevrimdışı TA1LSE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 53
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Suat Emre Tezer
Arkadaşlar 1 haftada olsa, 1 ayda olsa beklemek dışında bir çaremiz yok. K.E.G.M. aramanında faydası yok, daha çok işlemlerini yavaşlatmış oluyoruz. Eminim ki ellerinden geldiğince çabuk tamamlamak istiyorlardır işlemleri.

O yüzden bir İngiliz atasözünü sizlerle paylaşmak istiyorum.
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Kara da görüşmek, Hava da duyuşmak dileği ile...

Çevrimdışı TA3LSD

• Levent S. Dikmen
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 19
  • Amatör telsizci
  • İsim Soyisim: Levent Dikmen

O yüzden bir İngiliz atasözünü sizlerle paylaşmak istiyorum.
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

bunu sevdim  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Güzelyalı - Konak

Çevrimdışı TA2IDN

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: AHMET DÜNDAR
On beş senedir ha bugün ha yarın derken bu dönem bi arkadaştan özenerek birlikte girdik sınava ve A sınıfı belge almaya hak kazandım. Belgeleri gönderdikten sonra bende aradım ilgili kişiyi,pek bilgili ve ilgili olmadığı kesin artı diksiyon berbattı birbuçuk aylık süreyi banada söyledi daha posta ve kargoları bile açmadık dedi. Size kolay gelsin dedim kapattım telefonu. Bu teknoloji çağında sorgulamanın (sabıka kaydı) Ankara da yapılması saçmalığın daniskası. Bir tıkla trafik cazasından gidilen eczaneye kadar herşey aynı ekranda görülebiliyor artık. Eğer birde kargo talep etmediyseniz iadeli taahhütlü postayı bekleyin durun. Kısacası bu çağda uzun lüzumsuz bir bekleyiş. Saygılarımla

Çevrimdışı TA3MOC

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
On beş senedir ha bugün ha yarın derken bu dönem bi arkadaştan özenerek birlikte girdik sınava ve A sınıfı belge almaya hak kazandım. Belgeleri gönderdikten sonra bende aradım ilgili kişiyi,pek bilgili ve ilgili olmadığı kesin artı diksiyon berbattı birbuçuk aylık süreyi banada söyledi daha posta ve kargoları bile açmadık dedi. Size kolay gelsin dedim kapattım telefonu. Bu teknoloji çağında sorgulamanın (sabıka kaydı) Ankara da yapılması saçmalığın daniskası. Bir tıkla trafik cazasından gidilen eczaneye kadar herşey aynı ekranda görülebiliyor artık. Eğer birde kargo talep etmediyseniz iadeli taahhütlü postayı bekleyin durun. Kısacası bu çağda uzun lüzumsuz bir bekleyiş. Saygılarımla
  merhabalar bende tam bunun üstüne basmak istemistim belgelerin ankaraya filan gittiği yok bi yerden bu bilgiye ulastim herşey elektronik ortamdan hallediliyor hizmet kalitesi gereği belgeleri 15 günde yollamalari gerekiyormus ama belgeleri 1.5 2 ay sonra gondereceklermis...

Çevrimdışı TA2IDN

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  merhabalar bende tam bunun üstüne basmak istemistim belgelerin ankaraya filan gittiği yok bi yerden bu bilgiye ulastim herşey elektronik ortamdan hallediliyor hizmet kalitesi gereği belgeleri 15 günde yollamalari gerekiyormus ama belgeleri 1.5 2 ay sonra gondereceklermis...
Sağlık olsun ölüm kalım meselesi değil bekleyeceğiz. Cihaz araştırması için bol bol bedava vakit  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA4ZG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Radyo Amatörleri
ben uzun araştırmalar sonucunda başlangıç olarak wouxun KG-UVD1P modelinde karar kıldım. bir yamaç paraşütçüsü arkadaş yaesu wx-7r aldı onunkini de ben. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2DJI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Mustafa
ben uzun araştırmalar sonucunda başlangıç olarak wouxun KG-UVD1P modelinde karar kıldım. bir yamaç paraşütçüsü arkadaş yaesu wx-7r aldı onunkini de ben. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

hocam bahsettiginiz cihazı nereden alıyorsunuz acaba ve fiyat nedir

Çevrimdışı TA2IDN

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri

Başlangıç olarak işini görecektir hayırlı olsun

Çevrimdışı TA4ZG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Radyo Amatörleri
hocam bahsettiginiz cihazı nereden alıyorsunuz acaba ve fiyat nedir
Radyo amatörleri forumu, gezenbilir, gittigidiyor, sahibinden sitelerinde vardır muhakkak.
Sıfırı 400'ün üstünde, ikinci el 220-350 arası bulursun.

Çevrimdışı TA3IHP

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 2
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: hakan pehlivan
wouxun kg uvd1p yerine tyt uvf1 alabilirsiniz çok güzel bir cihazdır alma ve gönderme hasasiyeti olarak wouxunu ezer geçer kguv6d ve uvd1p ile test ettik arada baya bi fark fardı hemde fiyat olarak daha ucuz bende en yakın zamanda bu cihazdan alacağım

nzmmutlu
  • Ziyaretçi
Selam Arkadaşlar.

Benim bildiğim kadarı ile Belgeler 15 - 20 gün içinde gönderilecekti.
K.E.G.M'ne ulaşan evraklar tek tek sisteme girilip ardından kimlikler hazırlandığını biliyorum.

Hepimize hayırlısı olsun.

Güzel şeyler geç gelirmiş  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37119 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45890 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2178 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2293 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ