Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277931 defa)

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA2MBG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • Electrical Engineer
  • İsim Soyisim: M. Burak Gür
Bildigim kadariyla ellerine ulasma sirasina gore gerceklestiriyorlar islemleri. Ilk gonderenler arasindaysaniz 1 ay icinde belgeniz elinize ulasir. Biz de bekliyoruz olabildigince hizli gonderdim daha cabuk gerceklessin islemler diye Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Yalniz cok arayan var sanirim artik bikmis bir halde cevap veriyorlar Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Hayirli olsun simdiden, 73..

M. BURAK GÜR

alpilter
  • Ziyaretçi
Kazandım aradım ama 2 ay sonra dediler.

Çevrimdışı TA4ACV

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 37
  • İsim Soyisim: Cagatay VURAL
arkadaslar KEGM yi arayıp canlarından bezdirmeyelim... eninde sonunda ulaşacak belgeniz. öyle 3-5 günlük iş değil. 1100 kişinin adli kayıtları mernis kayıtları vs. vs hersey sistemden kontrol edilecek onaylanacak. hersey hazır olduktan sonra basıma gidecek basılacak. sonra damgası vurulacak ve dağıtıma verilecek.

1 Ay kadar bir zaman tanımak lazım.
Cagatay VURAL

Çevrimdışı TA2IHU

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • İsim Soyisim: Hüseyin Aslan
işlemleri yapan kurum devlet kurumu olunca 1 ay normal bir süre... özel sektör olsa 3 adamla 3 günde yapılacak iş...
dolayısıyla bize sabretmek düşüyor arkadaşlar...

Çevrimdışı TA1IER

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • İsim Soyisim: Emre ERDEN
Arkadaşlar Aps İle gönderen varmı ? benim gönderdiğim adres :"Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Telsiz İşletme Müdürlüğü Beşyol Mah. İnönü Cad. Shell Benzinlik Karşısı 34295 Sefaköy/İSTANBUL " Bu adrese gönderdim

takip etiğimde teslim alındı ve kıyıemniyet genel müdürlüğü teslim aldı yazıyor doğru adrestemidir varmı bi bilgisi olan

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

alpilter
  • Ziyaretçi
Doğru ya bendede öyle olmuştu arayıp doğruladım gittiğini. sıkıntı yok.

Çevrimdışı TA2MBG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Electrical Engineer
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Arkadaşlar Aps İle gönderen varmı ? benim gönderdiğim adres :"Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Telsiz İşletme Müdürlüğü Beşyol Mah. İnönü Cad. Shell Benzinlik Karşısı 34295 Sefaköy/İSTANBUL " Bu adrese gönderdim

takip etiğimde teslim alındı ve kıyıemniyet genel müdürlüğü teslim aldı yazıyor doğru adrestemidir varmı bi bilgisi olan

Ynt: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)

Belgeleri göndermekte biraz geç kalmışsınız sanki Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap İşleminiz biraz uzun sürebilir Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı TA1IER

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *

Belgeleri göndermekte biraz geç kalmışsınız sanki Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap İşleminiz biraz uzun sürebilir Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Geç olsunda Güç olmasın sizdemi bu adrese gönderdiniz ne kadar sürer belgenin gelmesi bi bilginiz varmı

Çevrimdışı TA2MBG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Electrical Engineer
Geç olsunda Güç olmasın sizdemi bu adrese gönderdiniz ne kadar sürer belgenin gelmesi bi bilginiz varmı

Evet aynı adrese gönderdim ben de, fakat UPS ile gönderdim. 1 gün sonra da ulaştı kargom.
Sizin de ulaşmıştır büyük ihtimal..

Çevrimdışı TA1IER

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
Neyse kazandık çalıştık beklemek kalıyor bekleyelim bakalım ne zaman gelecek Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA4ACV

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
sıkıntı yok arkadaslar. beklemeye devam.

Beklerken KEGM ve ÖZEL Telsiz sistemleri Yönetmeliği   ayrıca amatör telsizcilikle ilgili band planları konusma sekilleri

ve buna benzer birçok seyi öğrenmenizi pekiştirmenizi tavsiye ederim.

RX TX CTCSS ton SHIFT OFFSET simplex duplex ne demek bilmeyen çok kişi var sınavı kazanıp ta..

Çevrimdışı TA1IMJ

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Murat YENİAYVAZ
      Selam arkadaşlar sınavı kazandım  2 gün sonra elden teslim ettim belgeleri  niye acele ediyorsunuz anlamıyorum diye  fırça atmaya kalktı oradaki görevli   fakat  geri dönüşün ne zaman olacağı konusunda kesin bilgi vermiyorlar  bana verdikleri cevap ise   araştırma yapılması gerekiyor onun cevabı geldiği gün size  telefon açıp bilgi verilecek      ben çalıştığım kurumda ki iş yoğunluğu  nedeniyle  hiç çalışma fırsatı bulamadan girdim sınava  60 küsur puanla kazanmışım    bilgi eksikliğimi  gidermek için konu ile ilgili bulabildiğim  ne varsa okumaya çalışıyorum

Çevrimdışı TA4ACV

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Eminim çoğumuz ÖSS YGS LGS birşeye girmişizdir. sınavdan iki gun sonra ÖSYM yi arayıp ne zaman açıklanır diye soran oluyormu peki? HAYIR. beklemek gerekiyor malum..

Orada çalışan insanların yapacagı birşey yok. adalet bakanlığına gidecek evraklarınız orada adli sorusturma olacak. oradan KEGM ye gelecek tekrar işlemler baslayacak.

insanları sıkboğaz etmeyin lutfen

sayın yeniayvaz önce bir kendinizi tanıtın foruma adınızı qth ınızı fotografınızı bir görelim. tanıyalım sizi.

Çevrimdışı TA2ITJ

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Tamer
Katılıyorum beklememiz lazım. İnsanlarada çalışmaları için fırsat vermemiz lazım. 1100 kişinin sürekli arayıp sorduğunu düşünsenize!

73

Çevrimdışı TA2MBG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Electrical Engineer
Eminim çoğumuz ÖSS YGS LGS birşeye girmişizdir. sınavdan iki gun sonra ÖSYM yi arayıp ne zaman açıklanır diye soran oluyormu peki? HAYIR. beklemek gerekiyor malum..

Orada çalışan insanların yapacagı birşey yok. adalet bakanlığına gidecek evraklarınız orada adli sorusturma olacak. oradan KEGM ye gelecek tekrar işlemler baslayacak.

insanları sıkboğaz etmeyin lutfen

sayın yeniayvaz önce bir kendinizi tanıtın foruma adınızı qth ınızı fotografınızı bir görelim. tanıyalım sizi.

Adliyeye gidip sorusturma acilmasinin sebebi nedir bir bilginiz var mi?
Ben sabika kaydimi beyan olarak degil adliyeden imzali ve muhurlu olarak aldim cunku.
Islemler daha kisa surer umarim bu sekilde Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Ayrica e-posta ve cep telefonundan belge gonderilmeden once geri donus yapiliyor mu?
73..

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37115 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45889 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2178 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2293 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ