Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277881 defa)

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmetmuslu
  • Ziyaretçi
geçmiş sınav dönemlerinde sınava giren arkadaşlar acaba ne kadar beklemiş ? bizde ona göre beklesek. ha bugün ha yarın zor...

Çevrimdışı TA2IGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 0
  • İsim Soyisim: Tolga Can
Bir de şöyle bir durum var; geçmiş dönemlerde belge alanlar biraz daha şansız idi. Şu an herşey elektronik ortamda hazır vaziyette vakit kaybettirecek hiç bir durum yok. Bence yeterli özen gösterilse şimdiye tüm evraklar postalanmış biz de QSO'lara başlamış olurduk.

ahmetmuslu
  • Ziyaretçi
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

geçen sene 10 haziranda yapılan 1. dönem sınavını kazananların belgeleri 6 temmuzda gönderilmeye başlanmış. bizde bu süreye 1 ay diyelim çünkü sınava giren sayısı her geçen dönem artıyordur muhakkak.

Çevrimdışı TA1AYY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 2
  • İsim Soyisim: Yakup SAYIN
Az once KEGM ile yaptıgım telefon gorusmesınde; sınav ıle kazanılan butun lısansların postaya verilmesi işleminin bu hafta içinde TAMAMLANDIĞI bilgisini aldım.

Kısaca artık PTT yolu bekleyebilir arkadaşlar... (Bazı arkadaşların eline şimdiden ulaştığını biliyoruz)

Çevrimdışı TA2IKY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 43
  • YALOVA TEKNO
  • İsim Soyisim: Kadir AKKUŞ
selam.

ptt denen kuruluş istanbul'dan yalova'ya belgemi 6 günde getirdi, ne kadar torba varsa eklediler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

bekleyenlere ALLAH sabırlar versin :Ç

73
TC YALOVA TEKNO Merkez.  27.215 FM

Çevrimdışı TA2IGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Şimdi PTT gazabı başladı allah sabır versin bizlere.

Çevrimdışı TB4CUE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • İsim Soyisim: umut erkam
PTT BUYUK KABUSS   
YURT DISI GONDERI GELIR
YURT ICI ASKER YOLU GIBI SABIR TASIIII GONDERDILERSE EGER
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2013, 06:22:35 Gönderen: ugurgur »

Çevrimdışı TA2ASV

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • İsim Soyisim: murat sivrikaya
Selam arkdaslar biraz sabir tr de yogun katilim olduhundan belgeler gecikiyor benim cocuk avusturyada 2sever imtihana girdi 2. De basarili oldu.toplam 9 soru soruyolar 3 technische 3isletme3kanun hemde zozlu  yapiyorlar oyle sorulari cevaplari yayinlayip calis gir al yok oyle burda rast gele soru geliyor adamin duymak istedihi cevabi verdinmi belge almaya hak kazaniyorsun birde  birde yemin ettiriyolar  sonrasi 3 gun  icinde belge geliyor trde yeni amator olmus arkadaslar belgeniz hayirli olsunbu kadar kolaylik saglayan kiyi emniyetine bence tesekkur edin sabirla bekleyin 73
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2013, 12:24:07 Gönderen: TA2ASV »

Çevrimdışı TA1AYY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
pek cok arkadasın lisansı ellerıne ulasmıs galıba.

ılk gun evrakalrımı elden teslı metmıs olmama ragmen, kemerburgaza henuz ulasamadı lısansım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

1 hafta daha beklerim en fazla. Atlar giderim sefakoye bu hafta da elıme ulasmazsa...

Çevrimdışı TA2IGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Yakup Bey yerinizde olsam hiç beklemez gider alırdım. Benim öyle bir imkanım olsa gider elden alırdım ki bir çok kişi de öyle yapmış zira.

Çevrimdışı TA1AYY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Yakup Bey yerinizde olsam hiç beklemez gider alırdım. Benim öyle bir imkanım olsa gider elden alırdım ki bir çok kişi de öyle yapmış zira.

postaya verilmiş evrakların hepsi. (Arayıp sormuştum dün). Dolayısıyla gidip elden teslim alamam. Ancak kayıp oluğuna kanaat getirdikten sonra sefakoye gıdebılırım dıye dusunuyorum.

Evrakı elıne gecen arkadaslara sorum su: basıt posta oalrak mı gonderılmısler yoksa iadeli taahhutlu gibi farklı bır gonderım mı?

Çevrimdışı TA2IGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **

postaya verilmiş evrakların hepsi. (Arayıp sormuştum dün). Dolayısıyla gidip elden teslim alamam. Ancak kayıp oluğuna kanaat getirdikten sonra sefakoye gıdebılırım dıye dusunuyorum.

Evrakı elıne gecen arkadaslara sorum su: basıt posta oalrak mı gonderılmısler yoksa iadeli taahhutlu gibi farklı bır gonderım mı?

İadeli taahütlü olarak gönderdiklerini söylemişlerdi benim en son konuştuğumda. Ancak tabi elimize ulaşması yine 1 hafta sürer.

ahmetmuslu
  • Ziyaretçi
söylediklerine pek güvenmemek lazım. salı günü aradığımda önümüzdeki pazartesiden itibaren göndermeye başlayacağız demişlerdi. halbuki bir çok arkadaşın belgesini göndermeye başlamışlardı bile. acayip acayip işler...

Çevrimdışı TA2IGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
söylediklerine pek güvenmemek lazım. salı günü aradığımda önümüzdeki pazartesiden itibaren göndermeye başlayacağız demişlerdi. halbuki bir çok arkadaşın belgesini göndermeye başlamışlardı bile. acayip acayip işler...

Siz de haklısınız ne diyeyim...

Çevrimdışı TA1AYY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Sabah telefonla arandım; "elden gelıp almayacak mısın" dendı, "adrese posta ıstemıstım ben" dedım, "tamam postaya verıyoruz o zaman" denilince de "hop durun gelır alırım elden" dıyerek, atladım gıttım elden teslim aldım...

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37112 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45889 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2177 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2293 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ