Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277879 defa)

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA3V

• Sistem Yöneticisi
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 149
  • İsim Soyisim: Yücel KASAP
Rica edilince verilebiliyor

Çevrimdışı TA1AYY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 2
  • İsim Soyisim: Yakup SAYIN
Anladım. Ornegin eger kazanır ve A sınıfı hakkı kazanırsam TA1AYY istesem verırler mı?

Çevrimdışı TA5AO

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 10
  • İsim Soyisim: Oktay Koca
15 gün sonra sınava gireceğiz ve sonrasında bürokratik olarak beklemeye başlayacağız. Kıyı emniyeti değil sistemin bürokratik yapısı bizi bekleten. Yinede sabırla bizi dinleyen nuri beyin ve diğer arkadaşların işi gücü rastgelsin.
Türkçe Giderse, Türkiye Gider!

Çevrimdışı TA2IGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 0
  • İsim Soyisim: Tolga Can
Evrakları sınav sonucu açıklanır açıklanmaz (27 Mayıs 2013) postaladım. Umarım süreç hızlı işler. Aradığımda ellerinde bir çok evrağın olduğunu adli sicil soruşturması için Ankara'dan cevap beklediklerini cevap geldiğinde sıra ile göndereceklerini söylediler. Evrakları henüz göndermemiş olanlar; eğer istedikleri bir çağrı işareti varsa dilekçeye ekleyebilirler. Şahsen ben öyle yaptım. Edindiğim bilgiye göre de eğer talep ettiğiniz çağrı işareti müsait ise tarafınıza tahsis ediliyormuş.

xarax77
  • Ziyaretçi
gün itibariyle bende evraklarımı gönderim umarım en kısa sürede tahsis yapılırda havada buluşuruz...Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA1AYY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Evrakları sınav sonucu açıklanır açıklanmaz (27 Mayıs 2013) postaladım. Umarım süreç hızlı işler. Aradığımda ellerinde bir çok evrağın olduğunu adli sicil soruşturması için Ankara'dan cevap beklediklerini cevap geldiğinde sıra ile göndereceklerini söylediler. Evrakları henüz göndermemiş olanlar; eğer istedikleri bir çağrı işareti varsa dilekçeye ekleyebilirler. Şahsen ben öyle yaptım. Edindiğim bilgiye göre de eğer talep ettiğiniz çağrı işareti müsait ise tarafınıza tahsis ediliyormuş.

adli sicil sorusturması? ankara? yok yahu oyle bırsey. E-Devlet yonetim tarafından TCKN yazıp kendılerı bakıyorlar sabıka var mı yok mu dıye. gecıktırmeye bahanelerı olmus o. anakraya bısey sorup ankaradan bısey cevabı bekledıklerını hıc sanmıyorum...

Çevrimdışı TA2IGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **

adli sicil sorusturması? ankara? yok yahu oyle bırsey. E-Devlet yonetim tarafından TCKN yazıp kendılerı bakıyorlar sabıka var mı yok mu dıye. gecıktırmeye bahanelerı olmus o. anakraya bısey sorup ankaradan bısey cevabı bekledıklerını hıc sanmıyorum...

Katılıyorum size, ancak devlet kurumu işte ne zaman seri işlediği ve her şeyin yolunda gittiği görülmüş ki.

Çevrimdışı TA2IKY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 43
  • YALOVA TEKNO
  • İsim Soyisim: Kadir AKKUŞ
selam.

yako, var öyle bişi, bizim arkadaşda 2 aymı ne beklemişti, eğer herhangi bir adli vakadan mahkeme falam olmuş ise belge gelmesi için bekleniyor.

73
TC YALOVA TEKNO Merkez.  27.215 FM

Çevrimdışı TA1AYY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
selam.

yako, var öyle bişi, bizim arkadaşda 2 aymı ne beklemişti, eğer herhangi bir adli vakadan mahkeme falam olmuş ise belge gelmesi için bekleniyor.

73

hayal kırıklıgına ugrarım o zaman Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap (gecıkme hususunda, yoksa bı sıkıntımız yok adlı sıcıl konusunda cok sukur)

Çevrimdışı TA2IGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Benim anladığım kadarı ile Kıyı Emniyeti amatör telsizcilik konusunda gerekli özeni göstermiyor. Gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra başka bir kuruma bu işin devredilmesi gerekmektedir. Sınavları düzenleme ve belge düzenleme işlemleri ÖSYM'ye devredilebilir. Gayet de yerinde bir karar olur.

ahmetmuslu
  • Ziyaretçi
belgeyi bekleme süreci gayet sinir bozucu. ama bu işi ösym falan yapmış olsa, halen daha sınav sonucunu bekliyor olabilirdik belkide.

Çevrimdışı TA2AWO

• Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 11
  • İsim Soyisim: Enes Semih Öztürk
Diyecek pek fazla bir şey bulamıyorum.. Büyük bir haksızlığa uğruyoruz hepsi bu.

Çevrimdışı TA2IGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
ÖSYM bir buçuk milyon kişinin girmiş olduğu sınavı bir hafta on gün gibi bir sürede açıklıyor, üçyüz beşyüz kişinin girdiği sınavı açıklamakta zorlanacağını zannetmiyorum. 

Çevrimdışı TA1AYY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
Haksızlık etmeyın. KEGM de ertesı gun acıkladı. Kazananların evraklarının basılması uzun suruyor, hepsı bu.

Bizden once sınavı kazananalra 3 gunde gıtmedı evrakları. Biraz sabredelım lutfen...

Çevrimdışı TA2AWO

• Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 11
  • İsim Soyisim: Enes Semih Öztürk
Bizde öle yapıyoruz zaten Kalkıpta KEGM kapısına dayanacak halimiz yok.Sabrediyoruz bizde.. Burada beklemekten huzursuz olduğumuzu paylaşıyoruz bunun da kötü bir yanı yok.

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37112 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45889 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2177 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2293 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ