0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evrakları sınav sonucu açıklanır açıklanmaz (27 Mayıs 2013) postaladım. Umarım süreç hızlı işler. Aradığımda ellerinde bir çok evrağın olduğunu adli sicil soruşturması için Ankara'dan cevap beklediklerini cevap geldiğinde sıra ile göndereceklerini söylediler. Evrakları henüz göndermemiş olanlar; eğer istedikleri bir çağrı işareti varsa dilekçeye ekleyebilirler. Şahsen ben öyle yaptım. Edindiğim bilgiye göre de eğer talep ettiğiniz çağrı işareti müsait ise tarafınıza tahsis ediliyormuş.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapEvrakları sınav sonucu açıklanır açıklanmaz (27 Mayıs 2013) postaladım. Umarım süreç hızlı işler. Aradığımda ellerinde bir çok evrağın olduğunu adli sicil soruşturması için Ankara'dan cevap beklediklerini cevap geldiğinde sıra ile göndereceklerini söylediler. Evrakları henüz göndermemiş olanlar; eğer istedikleri bir çağrı işareti varsa dilekçeye ekleyebilirler. Şahsen ben öyle yaptım. Edindiğim bilgiye göre de eğer talep ettiğiniz çağrı işareti müsait ise tarafınıza tahsis ediliyormuş.adli sicil sorusturması? ankara? yok yahu oyle bırsey. E-Devlet yonetim tarafından TCKN yazıp kendılerı bakıyorlar sabıka var mı yok mu dıye. gecıktırmeye bahanelerı olmus o. anakraya bısey sorup ankaradan bısey cevabı bekledıklerını hıc sanmıyorum...
selam.yako, var öyle bişi, bizim arkadaşda 2 aymı ne beklemişti, eğer herhangi bir adli vakadan mahkeme falam olmuş ise belge gelmesi için bekleniyor.73
Başlatan TA3V
Başlatan TA3DN
Başlatan TB2DKG
Başlatan TA2ILN
Başlatan TB3BAK