Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277869 defa)

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TA3ATS
  • Ziyaretçi
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Teşekkürler Havada görüşmek üzere 73 ..

rica ederim. inşallah 73

Çevrimdışı TA3AFB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
  • İsim Soyisim: FERAT BİLGİN
Hala bekliyoruz 3 gündür istanbuldan çıkmamış  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA1ICA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • İsim Soyisim: Arslan Coşkun
Amatör telsizcilik belgelerinin geç gelme şikayetleri sıkça olduğu için bir deneme yapmak istedim ve bazı arkadaşlarımızın belgeleri aldığını söylediği bu günlere kadar bekledim.  4 Kasım'da geçtiğim sınav için belgeleri yarın KEGM'ye gönderiyorum. Bakalım benim belge ne zaman gelecek? Yoğunluktan mı yoksa prosedür uzun olduğu için mi geç geliyor, anlamış olacağız. Belgeyi aldığım günü paylaşacağım.

Çevrimdışı TA3AFB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
Genelde herkesin çağrı işareti sınıfı soyadı adı şeklinde verilmiş sanırım.

TA3ATS
  • Ziyaretçi
Genelde herkesin çağrı işareti sınıfı soyadı adı şeklinde verilmiş sanırım.
evt genellikle öyle veriliyor ama bazende tam tersi olabiliyor benimkisi gibi ama yine alıştım çağrı koduma Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA1ICA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
Amatör telsizcilik belgelerinin geç gelme şikayetleri sıkça olduğu için bir deneme yapmak istedim ve bazı arkadaşlarımızın belgeleri aldığını söylediği bu günlere kadar bekledim.  4 Kasım'da geçtiğim sınav için belgeleri yarın KEGM'ye gönderiyorum. Bakalım benim belge ne zaman gelecek? Yoğunluktan mı yoksa prosedür uzun olduğu için mi geç geliyor, anlamış olacağız. Belgeyi aldığım günü paylaşacağım.

Evet belgeleri bugün çıkardım. Böylece sizler gibi bekleme heyacanı bende de başladı. Bakalım ne zaman cevap gelecek.

Çevrimdışı TA1ABI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • İsim Soyisim: AYDIN KAYA

Evet belgeleri bugün çıkardım. Böylece sizler gibi bekleme heyacanı bende de başladı. Bakalım ne zaman cevap gelecek.

Hayırlısı olur inşallah.
EchoLink *TURK* Konferans Odası

Çevrimdışı TA3AFB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
NİHAYET SEKİZ GÜNÜN SONUNDA BU GÜN BELGEM GELDİ Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

TA3AFB 73

TA3ATS
  • Ziyaretçi
NİHAYET SEKİZ GÜNÜN SONUNDA BU GÜN BELGEM GELDİ Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

TA3AFB 73

hayırlı olsun gözün aydın 73

Çevrimdışı TA1ICA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
İnanmayacaksınız ama 28 Kasım Cuma günü evrakları gönderip ardından telefonla evrakları aldıklarını teyit ettiğim bir noktada Amatör telsizcilik belgem şu anda elime ulaştı. Haftasonunu aradan çıkarırsak bir iş gününde belgeyi almış oluyorum. Buradan KEGM'nin süreçte çok hızlı davrandığı ve işlerini aksatmadığı, birçok arkadaşımızın belrttiği gecikmelerin KEGM dışındaki sebepler ve yoğun başvurudan  kaynaklandığını söylemek mümkün. Bundan sonra yeni belge alacak arkadaşlarımıza sabırlı olmalarını diliyorum, acele etmek ve sürekli KEGM ile konuşmak süreci hızlandırmıyor.

Artık havada görüşmek üzere. Çağrı kodum TA1ICA. 73

Çevrimdışı TA3AFB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
gözün aydın baya erken olmuş 73.

Çevrimdışı TA1ICA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
Teşekkür kardeş, bu kadarını ben de beklemiyordum.

beyazkartal
  • Ziyaretçi
Dayanamadım ben de bugün aradım. Dosyam Ankara'ya Hukuk bürosuna gitmiş. 20-25 güne gelirmiş. Hukuk sorunu olmayanların belgeleri 3-4 günde veriliyormuş. Boş boş beklemektense bazen aramak daha iyiymiş:))

Çevrimdışı TA1ICA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
Yok ben de görüşlerimi belirtirken gecikmelerin KEGM dışındaki sebeplerden kaynaklandığı gördüğümü ve aramakla sürecin hızlanmadığını iletmiştim. Bilgi almak için arama konusunda bir ifadem olmadı. Nitekim sizin durumunuzda da bilgi alıyor durumdasınız ama beklemeye devam etmeniz gerekiyor, arayarak süreci hızlandırma şansınız olmadı. Demek istediğim buydu.

Umarım sorununuz bir an önce çözülür ve siz de belgenize çok kısa zamanda kavuşursunuz.

İyi dileklerimle.

Çevrimdışı TA1AYY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 2
  • İsim Soyisim: Yakup SAYIN
Yok ben de görüşlerimi belirtirken gecikmelerin KEGM dışındaki sebeplerden kaynaklandığı gördüğümü ve aramakla sürecin hızlanmadığını iletmiştim. Bilgi almak için arama konusunda bir ifadem olmadı. Nitekim sizin durumunuzda da bilgi alıyor durumdasınız ama beklemeye devam etmeniz gerekiyor, arayarak süreci hızlandırma şansınız olmadı. Demek istediğim buydu.

Umarım sorununuz bir an önce çözülür ve siz de belgenize çok kısa zamanda kavuşursunuz.

İyi dileklerimle.

Bir şey sormak istiyorum izninizle. ICA işaretini nasıl verdiler? TA1ACA veya TA1AAC vermeleri beklenir...

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37111 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45889 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2177 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2293 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ