Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277693 defa)

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TB2PMH

• Master of Comp. Analyst
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 14
  • Temeli Adalet olan Devletimiz Varola. MASTER
  • İsim Soyisim: Mehmet KİREÇOĞLU
Onur bey hayırlı olsun tekrar ayrıca geçmiş olsun, diğer arkadaşlarımızın ve abilerimizinde sorunsuz bir şekilde gelir inşallah.Böyle sorunlu gelince acaba bizimkide doğrumu diye düşünmüyor değilim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Hayırlı olsun. 73
Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti - TRAC Ankara Şube Başkanlığı

Çevrimdışı TA3AGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • İsim Soyisim: Onur GÜVEN
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Onur bey hayırlı olsun tekrar ayrıca geçmiş olsun, diğer arkadaşlarımızın ve abilerimizinde sorunsuz bir şekilde gelir inşallah.Böyle sorunlu gelince acaba bizimkide doğrumu diye düşünmüyor değilim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Hayırlı olsun. 73
sağolun mehmet bey. genelde ilklere olur böyle durumlar. kegm'ne evrakları ilk gönderenlerden biriyim bana denk geldi umarm kimsenin başına gelmez. bunada şükür.
ama asıl gecikme sebebi ptt. dilekçemde ve telefonda belirtmeme ramen ptt ile yolladılar.
çinden bir siteden araç için arıza teşhis kablosu aldım;
2 ocakta istanbul'a giriş yaptı
3 ocakta izmir'e geldi
bugün elime ulaştı ama ne iştir ki 29 aralıkta yollanan evrak bugün geldi gerisini siz düşünün Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Sizde sağolun Onur bey, malum Türkiyemin işleri her zaman aynıdır zaten Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap sorun yaşamadığımız bir olayımız yok neredeyse.Her konuda ama aklınıza ne gelirse aynı problemler.
Düzeleceğimiz yerde iyice bozuluyoruz, birde teknoloji çağındayız nasıl teknoloji çağıysa  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3AGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • İsim Soyisim: Onur GÜVEN
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  haklısınız düzelicez inş. genelde biz teknolojiyi kullanmıyoruz teknoloji bizi kullanıyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA5GU

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Yeni Çağrı İşaretim: TA5GU
  • İsim Soyisim: Gökay Rıdvan Uysal
Çağrı işaretini öğrenen tüm amatör arkadaşlarımın belgeleri hayırlı olsun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
En kısa sürede havadan duyuşmak dileğiyle bol QSO'lar.

Saygılar
TA5AKR
73

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Nejat bey hayırlı uğurlu olsun diyelim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap sonunda gelmiş ç.ağrı işaretiniz şükür bugün rahat uyursunuz artık Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

73

Master

Çevrimdışı TA2KB

• Site Teknik Destek
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 17
  • eski işaret TA2ABD
  • İsim Soyisim: Abdülkadir Bozkurt
Ne rahat uykusu mehmet , asıl bu akşamdan sonra uykusuz geceler başlıyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
simdi nereler beni duyacak, nerelere simplex gidebilecem, hangi roleler aciliyor .... Heyecan daha yeni basliyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Sen doğru yolda ol da, varsın sanan eğri sansın.

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 6
  • İsim Soyisim: Nejat ARGADAL
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Nejat bey hayırlı uğurlu olsun diyelim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap sonunda gelmiş ç.ağrı işaretiniz şükür bugün rahat uyursunuz artık Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

73

Master
Haha... ne demezsiniz Mehmet bey... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resmen Çınarcıkta Yurtiçi kargonun yolunu kestimde aldım... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Teşekkür ederim... Şu an makine başındayım.. bakalım ilk günümüz. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

TA4AMY
  • Ziyaretçi
Belgesini alan arkadaşlara,belgelerini hayırlı v uğurlu olsun.

73

Çevrimdışı TB3CMT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 3
  • İsim Soyisim: Murat TALAZGİL
Alıntı
Haha... ne demezsiniz Mehmet bey... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resmen Çınarcıkta Yurtiçi kargonun yolunu kestimde aldım... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Teşekkür ederim... Şu an makine başındayım.. bakalım ilk günümüz. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Nejat bey, belgen hayırlı olsun.. Nihayet kavuştun...

Aynı devletin bir diğer kurumunda 1 günde sürücü belgesi, aynı gün içerisinde araç tescil belgesi, pasaport ve yivsiz av tüfeği belgesi alabilirken, bir başka kurumda amatör telsizcilik belgesini 1 ayda alamıyosun... İlgili kurumun Kamu Standartları tablosunu çok merak ediyorum...

Bu dönem belge bekleyen sadece ben kaldım galiba Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Merhabalar.

Kadir abi doğru diyorsun aslında işte şimdi uykusuz geceler başlıyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Nejat bey ilk gün benimde çok heyecanlıydı bi çıkış yaptım akıllara zarar Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap karıştırmaktan bir hal oldum {-_-} bu ara çok yoğunum (iş yerinde) ve sınavlar vs. çıldırdım nerdeyse en kısa zamanda geçeceğim telsizin başına.

Murat abi haklısınız yazınıza katılıyorum.

Optimum
  • Ziyaretçi
Murat Beye katılmamak elde değil... 1 ayı geçti hala bekliyoruz.

yolcu28
  • Ziyaretçi
Belgesi gelen arkadaşlara hayırlı olsun . Benimki 1 aydan fazladır bekliyor bugün postaneye gittim gelen giden yok . Ayrıca ebaydan wouxun el cihazı sipariş etmiştim 3 gündür istanbulda bekliyor sanırım gümrüğe takıldı.

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Merhaba Sn:yolcu28 öncelikle sizinde belgeniz hayırlı olsun (Kazanılmış haklar) yakında sizinkide elinizde olacaktır.Ayrıca wouxun cihazınızda hayırlı olsun gümrüğe takılma olayını daha eski amatör abilerimiz bilirler neden takıldığı hususunda, gelip gelmeyeceği konusunda.İnşallah sorun çıkmadan cihazda elinizde olur.Havada duyuşmak dileğiyle. 73

PM2PMH

yolcu28
  • Ziyaretçi
İlginize teşekkür ederim sn: PM2PMH   inşallah belgem ve telsizim kısa sürede gelir. Zaten biri olmadan olmuyor. En yakın zamanda havadan duyuşmak dileğiyle tüm aradaşlara 73.

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37107 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45886 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2177 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2292 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ