Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277540 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA8AKS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 2
  • İsim Soyisim: FATİH AKSU
dilekçem 12'sinde KEGM'ne ulaştı. Sizce belgeyi ne zaman alabilirim?

TA2AKB
  • Ziyaretçi
8inde teslim edenlerinki daha yeni ulaştı ve bir çoğuda ulaşmadı artık sen hesapla Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA8AKS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
gerçi telsiz dahi alamadım daha. Memlekette telsiz sıkıntısı var.

Çevrimdışı TB2PMH

• Master of Comp. Analyst
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 14
  • Temeli Adalet olan Devletimiz Varola. MASTER
  • İsim Soyisim: Mehmet KİREÇOĞLU
Merhabalar.
Kubilay bey çağri işaretiniz ve lisansınız hayırlı olsun inşallah, belgesini bekleyen arkadaşlarında bugün bir çoğunun teslim olur inşallah uzun bir bekleyiş oldu.Çağrı işaretleri ile bir an önce çıkışlarını yaparlar Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Saygılar 73
(Master)
Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti - TRAC Ankara Şube Başkanlığı

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 6
  • İsim Soyisim: Nejat ARGADAL
Biraz önce görüştüm KEGM ile... Sağolsunlar Yurtiçi Kargo ile yollayacaklar. Ancak henüz daha imzadaymış.... Postacı beklemekten kurtuldum ya! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Ayrıca gerçekten memlekette telsiz sıkıntısı bulunmakta. Birkaç VX8 var 2000 TL barajına yakın gidiyorlar, Vx3 700 barajında. Wouxun alayım dedim, gümrükte belli değil geleceği filan.

İkinci ele nur yağacak.. neyse ufaklık baofeng hala sağlam bari elimde.

Saygılar.

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Nasıl yani hala kargoya verilmemiş mi Nejat bey ? neyse vardır bunda da bir hayır inşallah.Murat'ın belgeside gelmiş Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap sevindirici bir haber oldu.Sizinkide gelince komple sevinmiş olacağız bakalım  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Gelen yazsın Lütfen belgelerini..

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 6
  • İsim Soyisim: Nejat ARGADAL
Nasıl okkalı bir imza ise, hala imzada... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Komple sevinmeye az kaldı. Gerçi dediğim gibi piyasada telsiz melsiz hak getire...

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Telsiz bulunur yaw hiçmi yok piyasada Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap araç telsiz'i var buralarda satanlar.El telsizlerine de sitelerden bakacaksınız zaten belge gelince de satmıcaklarını sanmıyorum, çünkü direk belge soruyorlar çağrı işaretin varmı diye Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Buluruz devrem takma kafanı sen.

Çevrimdışı TA8AKS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
sahibinden.com'da telsiz ilanı bir görünüyor bir iki saat sonra kayboluyor ya satılıyor ya da site onay vermiyor.

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
İlan numarasını bana atarmısınız birde ben kontrol edeyim.Bir ara site bakım çalışmasındaydı sanırım o zaman'a denk geldiniz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

73

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
sepia87 Murat gözün aydın hasret bitti sonun da Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Master

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 7
  • İsim Soyisim: Murat Basel
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
sepia87 Murat gözün aydın hasret bitti sonun da Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Master
Teşekkür ederim abi evet sonunda gözümüz aydın Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Sonunda belgemi aldım yine elime ulaşmadı gittim kendim aldım pim den Allah'tan evime çok yakındı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Umarım gelmeyenlerinkilerde biran önce ellerine ulaşır. Tekrar teşekkür ederim abicim. Çağrı işaretim TB2PMB Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

TB2PBM
  • Ziyaretçi

Master
Teşekkür ederim abi evet sonunda gözümüz aydın Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Sonunda belgemi aldım yine elime ulaşmadı gittim kendim aldım pim den Allah'tan evime çok yakındı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Umarım gelmeyenlerinkilerde biran önce ellerine ulaşır. Tekrar teşekkür ederim abicim. Çağrı işaretim TB2PMB Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Selam eski sephia87 yeni TB2PMB.
dikkat ettimde ikimizinkinde benzerlikler var.Akraba falan mıyız yoksa_? Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Benimki de bugün elime ulaştı  TB2PBM Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
hayırlı uğurlu olsun..iyi günlerde kullanmanız dileği ile
73

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Yok akraba değiliz ama olmayı isterdim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ayarlasak aynı şekilde gelmezdi galiba 3 ümzünküde çok benziyor birbirine Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

syg
Master

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 7
  • İsim Soyisim: Murat Basel

Master
Selam eski sephia87 yeni TB2PMB.
dikkat ettimde ikimizinkinde benzerlikler var.Akraba falan mıyız yoksa_? Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Benimki de bugün elime ulaştı  TB2PBM Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
hayırlı uğurlu olsun..iyi günlerde kullanmanız dileği ile
73
Selam sayın TB2PBM evet şimdi görünce tatlı bir şaşkınlık yaşadım. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Sizin belgenizde hayırlı uğurlu olsun tekrar görüşmek dileğiyle hayırlı günler TB2PMB 73

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37101 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45880 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2177 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2291 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ