Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277542 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TB2PMH

• Master of Comp. Analyst
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 14
  • Temeli Adalet olan Devletimiz Varola. MASTER
  • İsim Soyisim: Mehmet KİREÇOĞLU
Belgem Geldi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti - TRAC Ankara Şube Başkanlığı

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 7
  • İsim Soyisim: Murat Basel
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Belgem Geldi
Ciddimisina abi? Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Hayırlı uğurlu olsun ozaman sevindim senin adına. Bi yanlış anlaşılma oldu sanırım haftaya salı yazmışım bu salı. yani 3 yada 4 güne kadar.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2011, 17:09:31 Gönderen: sepia87 »

Çevrimdışı TB7BOZ

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • İsim Soyisim: mustafa özkara
Abladan resmen fırça yedik herkes aynı soruyu soruyor belge basamıyoruz diye Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

TA2BKT
  • Ziyaretçi
PTT'ye bak sen aksam aksam yapti yapacagini ingilizce metinle yazmislar postaniz dagiticiya verilerek dagitima cikarildi.Sabah elime ulasir artik.japonya'dan geliyor ya zaten.

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
PTT'ye bak sen aksam aksam yapti yapacagini ingilizce metinle yazmislar postaniz dagiticiya verilerek dagitima cikarildi.Sabah elime ulasir artik.japonya'dan geliyor ya zaten.
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Sn Kubilay arkadaşım buna şükür napalım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Benim belgemde tam 27 saattir yeşilköyde torbaya alındı diye beklemede. Hala bekliyor bakalım nezaman çıkar yola? Yine sizinki dağıtıma çıkmış o yüzden şimdiden hayırlı olsun. Adamı aradım bide demezmi salı günü gelir heralde diye Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Deliricem artık

Çevrimdışı TB2PMH

• Master of Comp. Analyst
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 14
  • Temeli Adalet olan Devletimiz Varola. MASTER
  • İsim Soyisim: Mehmet KİREÇOĞLU
Merhabalar.sepia87 Murat kardeşim sana ne kadar teşekkür etsem az, telsiz ayarlarını yaptın hoş bir akşam geçirdik
İnşallah seninde belgen bir an önce gelirde bekeleme derdinden kurtulursun, akşam ki sevindimi
 birlikte yaşadık, belgen gelince ilk çıkışımı seninle yapacağım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap zaten demistim nasıl cıkılacagını hal ve usul olarak bılmıyorum.Belgesı gelen arkadaslara hayırlı olsun, beklemede olan arkadaslar ıcınde elı kulagındadır, az kaldı dıyorum.
Saygılar sevgıler 73

(Master)

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Merhabalar.sepia87 Murat kardeşim sana ne kadar teşekkür etsem az, telsiz ayarlarını yaptın hoş bir akşam geçirdik
İnşallah seninde belgen bir an önce gelirde bekeleme derdinden kurtulursun, akşam ki sevindimi
 birlikte yaşadık, belgen gelince ilk çıkışımı seninle yapacağım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap zaten demistim nasıl cıkılacagını hal ve usul olarak bılmıyorum.Belgesı gelen arkadaslara hayırlı olsun, beklemede olan arkadaslar ıcınde elı kulagındadır, az kaldı dıyorum.
Saygılar sevgıler 73

(Master)

Nedemek abicim asıl ben teşekkür ederim güzel bir akşam ve güzel bir sohbet oldu. Mahçup ettin beni (biliyorsun) Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Telsiz ayarlarında da fazla birşey yapmadım abi benimki ile aynı ayarları uyguladım ufak bi değişiklik sonucu iyi oldu. İnşallah gelirde biran önce çıkış yapabiliriz abi. Tekrar görüşeceğin inşallah en kısa zamanda ve asıl ben teşekkür ederim abi akşam için. Her nekadar tanışma aşamasında aynı kişiyi ayrı iki koldan şaşırtsakta güzeldi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Belgesi gelen ve yolda olan herkese şimdiden hayırlı olsun. Tekrar görüşmek ve görüşmek isteyen herkes ile görüşmek dileğiyle saygılar 73

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 6
  • İsim Soyisim: Nejat ARGADAL
Henüz gelen giden postacı yok?

Bu arada hayırlı olsun Mehmet bey... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Önce gelmiş... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

TA2BKT
  • Ziyaretçi
Evet arkadaslar bi kac sey ust uste bindi ve sinirimi PTT'den cikarttim.Anadolu Yakasi genel mudurune ulasabildim,durumu anlattim 'boyle bisey olamaz telefon numaranizi verin buldurup bugun size teslim ettirecegim dedi' 10dakka sonra postaci aradi ozur dileriz karistirmisiz servis aracimiz kalmadi yagmur da basladi dedi ama sizi bekleyebilriz dedi.Bende babama devrettim olayi sagolsun gitti aldi simdi onu bekliyorum dort gozle.Kisacasi ben belgelendim artik darisi bekleyenlere Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Evet arkadaslar bi kac sey ust uste bindi ve sinirimi PTT'den cikarttim.Anadolu Yakasi genel mudurune ulasabildim,durumu anlattim 'boyle bisey olamaz telefon numaranizi verin buldurup bugun size teslim ettirecegim dedi' 10dakka sonra postaci aradi ozur dileriz karistirmisiz servis aracimiz kalmadi yagmur da basladi dedi ama sizi bekleyebilriz dedi.Bende babama devrettim olayi sagolsun gitti aldi simdi onu bekliyorum dort gozle.Kisacasi ben belgelendim artik darisi bekleyenlere Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Kubilay bey hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Bende dün ve bugün olmak üzere ptt yi aradım çoğu telefonlara çıkan kişi ilgilenmedi bile. Çok sinirlendim. Ayın 29 u saat 14 civarlarında teslim edilmiş ve hala aynı yerde. Bana hafta içi cumaya kadar gelir dediler. Böyle bişey olamaz.

TA2BKT
  • Ziyaretçi
teşekkür ederim artık belgem elimde rahat rahat faaliyette bulunabilirim.Telefonda onayladıkları çağrı kodu değişmiş o kadar neyse buna da şükür Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 6
  • İsim Soyisim: Nejat ARGADAL
Ben beklemiyorum artık. Bilgi veren yok, haber veren hiç yok... Ocak ayının içinde gelirse gelir gelmezse zaten bir şekilde geri döner gider elden alırım.

Saygılar.

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Öncelikle herkese hayırlı bir yeni yıl dilerim. Bugun, 29 aralikta teslim edilen belgemin bugun saat 13:17 itibari ile AnkaraPİM (posta isleme merkezi) e ulastigini ogrendim. Sanirim yarin dagitima cikar. Az kaldi sonunda sanirim geleck  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

TB2PIU
  • Ziyaretçi
Öncelıkle gelecek belgenız hayırlı olsun.Bende çok bekledım ama sonucta aksaklıklar olsada elımıze gecti

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Teşekkür ederim İsmail abi. Dediğiniz gibi ufak tepek aksaklıklar olsada elimize geçecek nasip olursa. Saygılar

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37101 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45880 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2177 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2291 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ