Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277537 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 6
  • İsim Soyisim: Nejat ARGADAL
Sn.Master, kehanetleriniz tutmuyor galiba... 3'lüden birisininki geldi kaldık dım dızlak iki kişi... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 7
  • İsim Soyisim: Murat Basel
Biraz önce KEGM aradım takip numarasını almak için ve aldım. Hemen baktım ve daha İstanbul yeşilköyde torbaya eklenmiş bir şekilde beklemede. Yarın elimde olsa bari (PTT KARGO) Buarada daha bugün vermiş KEGM yetkilileri ptt kargoya
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2011, 17:11:49 Gönderen: sepia87 »

TA2BKT
  • Ziyaretçi
Benim belgem 27sinde postaya verilmis.(8inde belgelerim teslim edilmisti).29unda Yesilkoy'den Avrupa yakasi merkezde paketlenmis.Anadolu yakasina 4-5gun sonra gecer anca.Boyle bir teskilat yapilanmasi olabilir mi ne kadar kotu calisiyor PTT.keske daha once kargo talebinde bulunsaydim.

Çevrimdışı TB2PMH

• Master of Comp. Analyst
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 14
  • Temeli Adalet olan Devletimiz Varola. MASTER
  • İsim Soyisim: Mehmet KİREÇOĞLU
Bugünmü vermiş  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  seninkini bugün verdilerse ptt kargo ohooo o zaman benimki de baya bir sürer Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti - TRAC Ankara Şube Başkanlığı

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
evet daha bugün verilmiş abi. Kim bilir nezamana gelir? Sanırım yılbaşından sonraya gelicek. Buarada hafta sonuna denk gelince ptt kargo getiriyormu? bilgisi olan varmı yoksa hafta içimi çalışıyolar sadece?

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Ptt kargo yanlış hatırlamıyorsam cumartesi günü 4 e kadar çalışıyor.Ben gimatın ordan 3 de almıştım bigin olsun.
Yerini tam olarak bilmiyorsan söyleyim, demetevler 12.caddeden giderken polis lojmanlarının ve akademinin arkasında (Gimat) Posta işleme ve dağıtım merkezi var ordan alıyorsun.Orayı telefonla arama bulamazsın gitmen lazım.Telefonda ilgilenmiyorlar çünkü.Bu mekan çok büyük bir yer, çoğu Ankaralıda yerini bilmiyor başa gelmeyince  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Bende yeni duyuyorum abi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Dediğin gibi başa gelmeyince bilinmiyor. Yenimahalledeki posta işleme ve dağıtım merkezini biliyorum birtek. Bakalım nezaman gelecek. Öğlen 14:12 de verilmiş hala İstanbul'da. Umutlarım suya düştü Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Yok yaw düşmesin neden düşecek.Hiç değilse kargoya verilmiş, benimki daha kargo yüzü görmedi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
O da doğru abi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Yılbaşından sonraya kalacak sanırsam.. Ama hayırlısı geçte olsa geleceği yer benim evim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Seninkide çok geç kalmaz inşallah abi.

TB1BUO
  • Ziyaretçi
VALLA BEN KARGOYA SABREDEMEDİM KGM ARAYIP ELDEN ALMAK İSTEDİĞİMİ SOYLEDİM SAOLSUNLAR YARDIMCI OLDULAR HAVAALANI E KAPISINDAN ALDIM BUGUN BELGEMİ 

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Ümit bey belgeniz ve çağrı işaretiniz hayırlı uğurlu olsun.  Ancak şahsımın elden almak gibi bir lüksü olmadığından mecburen beklemedeyim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Saygılar

TB1BUO
  • Ziyaretçi
eger gonderilmedi ise yada gecikme yaşanırsa yardımcı olmaya calışırım  2 arkadaşın evraklarını ben aldım bizzat kendim sonra onlara kargo ile gonderdim daha hızlı olması açısından

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Ümit bey hayırlı olsun çağrı işaretiniz tekrar, benimki hala kegm de imiş.Gönderilme sırasına göre olduğu için bekliyor orda yakında gönderceklermiş.

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
24 saattir yeşilköy PTT de beklemede belge. Arayıp soruyorum gönderdik bilgi sisteme girilmemiştir ama haftaya salı gününe gelir diyolar. Kimse kusura bakmasın ama böyle yapılanma teşkilat olmaz. Birdaha değil kargo, ptt kullanmayacağım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Yapıcak bişey yok. Anlayamıyorum bukadar mı zor ? Çoğu kargo firmasına göre ulaştıkları bölgelerde, imkanlarda fazla ama neden bukadar yavaş?

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Ben sistemi anlamadım Murat bende halen çözemedim dostum.Haftaya salı baya varmış seninki haftaya salıysa benimkini birdahaki ay yollarlar o zaman, neyse boşver kızma sakinleş biraz, yeni yıl geldi hakkımızda hayırlısı olsun diyelim Akşam müsaitsen gelicem haberin olsun.Söylemedin deme sonra Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Aynı dönem mezunuyuz daha ne istiyorsun, ne güzel işte aynı anda alıcaz evrakları..

Master

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37101 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45880 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2176 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2291 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4958 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ