Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277536 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TB2PMH

• Master of Comp. Analyst
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 14
  • Temeli Adalet olan Devletimiz Varola. MASTER
  • İsim Soyisim: Mehmet KİREÇOĞLU
Gökhay bey merhaba.Çağrı işaretiniz ve lisansınız hayırlı uğurlu olsun heyecanlı bekleyiş en sonunda bitti.Havadan görüşmek ümidi ile.

Saygılar
Master
Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti - TRAC Ankara Şube Başkanlığı

Çevrimdışı TB3CZM

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • İsim Soyisim: BİLGEHAN İZMİRLİOĞLU
ALLAH şu PTT nin eline düşürmesin.ayın 27 sinde saat 10 da verilen kargo bugün 29 u saat 11 de belgem halen istanbul da PTT de gözüküyor.olmaz böyle birşey ya. ÇİN üstünden gelse daha çabuk gelirdi.birde yılbaşı bahanesiyle kaybederlerse hiç şaşırmam.
TÜRKKIZILAYI

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Sn:Han mağduriyetiniz için üzüldüm fakat bu dönem için nedense her firma(Kargocular) cıvıttılar.
Bende Aras kargoyla gönderdim Japonya üstünden gider gibi 6 günde KEGM ne ulaştı rahatsızlığımı belirterek şikayet dilekçesi verdim ve bugün itibari ile mail yağdı kurum hesabıma, yapılanlar hoş değil, ama Ptt kargo kadarda sorumsuz bir kargo şirketi görmedim.İnşallah sizinde belgeleriniz bir an önce gelir ve birdaha Ptt yolu gözlemezsiniz.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Syg
Master

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 6
  • İsim Soyisim: Nejat ARGADAL
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
ALLAH şu PTT nin eline düşürmesin.ayın 27 sinde saat 10 da verilen kargo bugün 29 u saat 11 de belgem halen istanbul da PTT de gözüküyor.olmaz böyle birşey ya. ÇİN üstünden gelse daha çabuk gelirdi.birde yılbaşı bahanesiyle kaybederlerse hiç şaşırmam.

Yok Yok Çinden gelen ayın 22Sinden beri meçhul bir yerde bekletiliyor... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Bana gelen honkong post... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Dua edin takip edebiliyorsunuz.

Çevrimdışı TA5GU

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Yeni Çağrı İşaretim: TA5GU
  • İsim Soyisim: Gökay Rıdvan Uysal
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. İlk belgemi PTT getirmişti ancak o zaman bu kadar takip etmemiştim. Şimdi takip ettiğim için uzun sürdü gibi geldi bana. PTT çok yavaş çalışıyor dün arayıp konuşmasaydım kargoyla göndermezlerdi yılbaşından sonraya sarkardı. Yurtiçi kargo 1 günde getirdi. Başka bir iş için PTT kargo ile istanbula gönderdiğim evraklar 6 günde ulaşmıştı. PTT kargo ucuz ama çok yavaş

73

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 7
  • İsim Soyisim: Murat Basel
Sn Bilgehan bey umarım bir sorun yaşamadan belgeniz biran önce elinize ulaşır. Buarada birşey sormak sitedim. Takip nosu var sanırım ki takip edebiliyorsunuz enazından ben öyle anladım. Bu takip nosunu KEGM den mi aldınız acaba? Şimdiden hayırlı olsun ve biran önce gelir umarım saygılar.

Çevrimdışı TA5GU

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
Benim bildiğim takip numarası ptt kargo ile gönderilirse var KEGM PTT kargo ile değil APS ile yani iadeli taahhütlü gönderiyor sıradan posta iletisi olarak ama yanlışta biliyor olabilirim

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Bu dönem neden bu kadar sabırsızlıkla geçti anlamadım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Benim bildiğim takip numarası ptt kargo ile gönderilirse var KEGM PTT kargo ile değil APS ile yani iadeli taahhütlü gönderiyor sıradan posta iletisi olarak ama yanlışta biliyor olabilirim
İadeli taahhütlü olarak gönderilen gönderilerde artık takip nosu mecburi olmuş. Bu bilgi PTT nin kendi verdiği bilgidir. Ama neyse yapıcak birşey yok artık bekliyeceğiz.

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Bu dönem neden bu kadar sabırsızlıkla geçti anlamadım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Mehmet abi ben hiç anlamadım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Ne oldu ne oluyor neden böyle oluyor... Belge gelmediği  için Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Heyecan olduğu için bence.

Çevrimdışı TA5GU

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
Hmm anladım bende öğrenmiş oldum bu bilgiyi teşekkürler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Ben sadece kargo gönderilerinde takip numarası olduğunu biliyordum.

Saygılar 73

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Rica ederim. Bende öyle biliyordum ama PTT den öğrendiğim kadarı ile artık PTT kargolarda da (aps) bu durum geçerliymiş. Ve PTT deki bayan bana artık APS diye birşey yok sadece adı var hepsi aynı hatta PTT kargo oldu dedi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Saygılar 73

Çevrimdışı TA5GU

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
Teşekkürler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

73's

Çevrimdışı TB3CZM

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • İsim Soyisim: BİLGEHAN İZMİRLİOĞLU
KEGM den aldığım iadeli taahhütlü posta gönderi nosu ile takip ediyorum.Fakat hiç iyi birşey değilmiş daha çok canım sıkıldı.bekle bekle hep aynı yerde....Herneyse herkezin belgesi hayırlı olsun....

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Sn:Han hiç değilse kargoya verilmiş. Daha benim belgem kegm de duruyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap bekleyin bakalım gelecek nasıl olsa.

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37101 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45880 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2176 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2291 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4958 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ