Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277529 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA2NL

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 13
  • Bilgiyi Paylaşmayacaksan, ÖĞRENME !
  • İsim Soyisim: Murat DEMİRTAŞ
Merhaba,

Arkadaşlar henüz çıkmamış belgeler için telefon ile arayıp kargo yoluyla gönderilmesini isteyebilirsiniz. KEGM tarhi sırasına göre gönderiyormuş, benim evraklarımda 6' sında onların elindeydi. Tesadüfen çıkarılacağı akşam aradım ben onları kargo ile gödereyim mi dedi bende tabiiki evet dedim ve ertesi gün elime ulaştı.
5. bölgedeki bir arkadaşım kargoya verdiğini ve ertesi gün KEGM' in elinde olduğunu sölemiş, o halde sana da kargo ile aynı sürede gelecek demektir.

Selamlar
Eski:TA1ADM Yeni:TA2NL
www.muratdemirtas.net.tr

Çevrimdışı TB2PMH

• Master of Comp. Analyst
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 14
  • Temeli Adalet olan Devletimiz Varola. MASTER
  • İsim Soyisim: Mehmet KİREÇOĞLU
Murat abi zamanında arayarak akılılık etmişsin, şu an bile gönderilenlerin çoğununki ptt ile yola çıkmış malum ptt geç getiriyor, gerçi benim başımı yakanda Aras kargo şirketi oldu, KEGM bulamadıklarını ve 6 günde gittiğini gördük.6 sında yolladık, 12 sinde ellerinde oldu.Yazık valla bence KEGM işini iyi yapıyor beklenenden hızlı geldiği kanaatindeyim.2 bin küsür kişi ne demek Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap İnşallah Arasla yollamazlar belgemi yine geç gelir güvenim kalmadı onlara.

Tekrar hayırlı olsun Murat abi.
Syg
Master
Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti - TRAC Ankara Şube Başkanlığı

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 7
  • İsim Soyisim: Murat Basel
Tekrar merhaba herkese. Biraz Önce KEGM i aradım ve belgelerimin kargo ile gönderilmesini isteyeceğimi dile getirdim ancak mutlu bir hayır ile karşılaştım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Ayın kaçında gönderdiniz dediler 8 i dedim.(8 inde ellerinde idi) Muhtemelen gönderildi dediler. Yani yola çıkmıştır büyük ihtimalle dedi. PTT iadeli taahhüt ile elinize gelir, gelmezse tekrar arayın bizi dediler. Bu hafta sonuna kadar gelir ozaman heralde dedim evet gelir dediler. Sevindim şimdi iki kat heyecanla bekliyorum umarım gelir.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2011, 15:58:07 Gönderen: sepia87 »

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Haydi hayırlı olsun bakalım Murat, az once de online yazışma alanına yazdığım gibi;

sepia87 & mefta & nortwolf bu 3 kişinin ki, peş peşe gelecek Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap benim belgelerimde 6 sında yola çıktı japonya üstünden gitti için 6 gün kargosu sürdü  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  o yüzden gecikti.Normalde de 8 inde teslim edilecekti benim belgelerim.Hala hızımı alamadım dalaşacak yer arıyorum kargoculara. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Haydi hayırlı olsun bakalım Murat, az once de online yazışma alanına yazdığım gibi;

sepia87 & mefta & nortwolf bu 3 kişinin ki, peş peşe gelecek Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap benim belgelerimde 6 sında yola çıktı japonya üstünden gitti için 6 gün kargosu sürdü  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  o yüzden gecikti.Normalde de 8 inde teslim edilecekti benim belgelerim.Hala hızımı alamadım dalaşacak yer arıyorum kargoculara. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Sağol abi  hepimizinki hayırlı olsun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Senin belgeler ufak bi dünya turuna çıkmış abi istemedende olsa Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Hayırlısı olsun tekrar abi geç olsunda güç olmasın. Kargocularlada biara kahve içmeye gideriz birlikte Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Şaka biryana umarım seninki de çok uzun sürmez abi.

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Az öncede belirttiğim gibi durmadan şikayet ediyorum hem suçlular hem güçlü Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 1 haftada kargo mu gidermiş ayıp yaw.Ay sonu yıl sonu deyipte inşALLAH geç salmazlar Murat çünkü yanına gelcem.Sende Ankara da olursan muhakkak görüşmeliyiz.Kargo şirketiyle yan yana binalarımız, burdakilerle bir sorun yok sorun ist.florya şub Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Aras florya şube + Ptt işl merk.+ Atatürk havaalanı arka arkaya mekanlar nasıl bulamadılar anlamıyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap) zaten bir konuda da sorun çıkmasa şaşardım.

TA2BKT
  • Ziyaretçi
Tekrar merhaba herkese. Biraz Önce KEGM i aradım ve belgelerimin kargo ile gönderilmesini isteyeceğimi dile getirdim ancak mutlu bir hayır ile karşılaştım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Ayın kaçında gönderdiniz dediler 8 i dedim.(8 inde ellerinde idi) Muhtemelen gönderildi dediler. Yani yola çıkmıştır büyük ihtimalle dedi. PTT iadeli taahhüt ile elinize gelir, gelmezse tekrar arayın bizi dediler. Bu hafta sonuna kadar gelir ozaman heralde dedim evet gelir dediler. Sevindim şimdi iki kat heyecanla bekliyorum umarım gelir.
bende görüştüm bugün.8inde ellerine ulaşmıştı büyük ihtimal gönderdiklerini söylediler yoksa kargoya sevk edecekler.Bekliyoruz çok az kaldı artık Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA5GU

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • Yeni Çağrı İşaretim: TA5GU
  • İsim Soyisim: Gökay Rıdvan Uysal
Bugün görüştüm benim evraklarda 6sında ellerindeydi ama daha göndermemişler bu akşam kargoyla yollarım yarın elinde olur dediler aksamüstü baska bir şey için aradım tekrar aramışken hatırlatayım dedim bu sefer bu aksam gönderilmezse yarın aksam gönderilir dediler c sınıfı belgemi bu kadar beklememiştim inşallah bir de TB3CGU arkadaşımızın başına gelen olay bari olmazda teselli olur ayın 8 inde gönderen arkadaşların belgesini gönderdik demişler benim belge hala ellerinde

73

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Az öncede belirttiğim gibi durmadan şikayet ediyorum hem suçlular hem güçlü Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 1 haftada kargo mu gidermiş ayıp yaw.Ay sonu yıl sonu deyipte inşALLAH geç salmazlar Murat çünkü yanına gelcem.Sende Ankara da olursan muhakkak görüşmeliyiz.Kargo şirketiyle yan yana binalarımız, burdakilerle bir sorun yok sorun ist.florya şub Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Aras florya şube + Ptt işl merk.+ Atatürk havaalanı arka arkaya mekanlar nasıl bulamadılar anlamıyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap) zaten bir konuda da sorun çıkmasa şaşardım.
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Umarım biran önce gelir abi. Abi inşallah görüşücez dediğim gibi Ankara'dayım fakat ocak 7 sine kadar. Ocak 7 Sinde Bolu'ya gidicem finallerim başlıyo. ama görüşücez inşallah. Biran önce gelseydi şu belgeler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
bende görüştüm bugün.8inde ellerine ulaşmıştı büyük ihtimal gönderdiklerini söylediler yoksa kargoya sevk edecekler.Bekliyoruz çok az kaldı artık Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Umarım göndermişlerdir. Ben kargo ile gönderilmesini istediğimde gönderilmiş olma ihtimali olduğu için kargoyla gönderilsin gibisinden notda alınmadı. Umarım PTT çok uzun bir zamanda getirmez ki ben evraklarımı da PTT ile göndermiştim. 6 sında gönderdim 8 inde ellerine ulaşmıştı. Hayırlısı artık ama az kaldı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 6
  • İsim Soyisim: Nejat ARGADAL
8'inde varanlar arasında benimkide var... Bakalım Yalova'ya kaç gün sürecek Maldiv adaları üzerinden Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Hani meftanın belgeside henüz gelmemiş yine söylüyorum 3 ünüzün kide aynı anda gelecek Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Benim belge muhtemelen haftaya veya diğer haftanın başına kaldı.Henüz var dediklerine göre (Dün) hayırlısı yok yaw bu beklemek çok zormuş, sabırsızlıkdan bi hal oldum.

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 6
  • İsim Soyisim: Nejat ARGADAL
Bugün de bekliyoruz... Ama dediğim gibi şehir dışındayım. Bugün yolculuk saat 15 sularında Çanakkale tarafına inşallah. Yol üzerindeki röleleri vs.makineye kayıt edeceğim. 15'e kadar geldi geldi, gelmedi... Gelirse ofisten açıp bana çağrı kodumu okuyacaklar ve Güney batı marmara bölgesinin rölelerinde QSK'ya başlarım... hahahahaha... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Ne sinir birşeymiş...

Çevrimdışı TA5GU

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • Yeni Çağrı İşaretim: TA5GU
  • İsim Soyisim: Gökay Rıdvan Uysal
Arkadaşlar belgemi az önce kargodan teslim aldım. YEni çağrı işaretim: TA5AKR Umarım herkesin belgesi bu hafta sonuna kadar eline ulaşır.

Saygılar
73

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Arkadaşlar belgemi az önce kargodan teslim aldım. YEni çağrı işaretim: TA5AKR Umarım herkesin belgesi bu hafta sonuna kadar eline ulaşır.

Saygılar
73
Gökay bey  çağrı işaretiniz hayırlı uğurlu olsun. Bizimkilerde bir gelse artık.

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37101 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45880 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2176 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2291 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4958 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ