Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 278446 defa)

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TB2PMH

• Master of Comp. Analyst
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 14
  • Temeli Adalet olan Devletimiz Varola. MASTER
  • İsim Soyisim: Mehmet KİREÇOĞLU
Hayırlı olsun yeni çağrı işaretiniz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap hangi tarihte teslim edilmişti sizin evraklarınız kegm 'ne?
Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti - TRAC Ankara Şube Başkanlığı

Çevrimdışı TA3AGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • İsim Soyisim: Onur GÜVEN
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Hayırlı olsun yeni çağrı işaretiniz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap hangi tarihte teslim edilmişti sizin evraklarınız kegm 'ne?
[/quot

sağolun mehmet bey. 5 aralıkta kargo ile yolladım 6 aralıkta ellerine ulaştı.  20dk önce kargoyla geldi çok şaşırdım

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 6
  • İsim Soyisim: Nejat ARGADAL
Aman tanrım, geliyor artık.... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Başladı yani.... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Şimdiden hazırlıklara başlamak lazım.... TANGO ALPHA TWO.......

Hayırlı olsun hepimize devrelerim... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Devrem benim çağrı işareti biraz geç gelecek galiba Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap arasın yüzünden bekle dur artık. Tekrar çağrı işaretiniz hayırlı olsun iyi günlerde konuşun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3AGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
sağolun arkadaşlar ama yücel bey uyardı TA3AOG sitede bursadan bir arkadaşın üstüne görünüyormuş sabah kıyı emniyetiyle görüşücem. geçtiğimiz dönemde bir iki arkadaşın başına gelmişti. acele ettiriyoruz adamları hata yapıyorlar Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA1ALT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 4
  • İsim Soyisim: Emre Altuntaş
Allah Allah işe bak abi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap sevinci kursağında kalıyor insanın Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Telsizlere Fısıldayan Adam-TFA

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 7
  • İsim Soyisim: Murat Basel
Sn Onur bey öncelikle çağrı işaretiniz hayırlı uğurlu olsun. Mehmet abi tamam inşallah cuma görüşürüz. Evet artık geliyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Heyecan biyandan sevinç biyandan. Da bi gelseydi artık...  Onur beyin evrakları ayın 6 sında teslim edilmiş ve bugün ulaşmışsa benimkide 8 inde teslim edilmişse umuyorumki 1 haftaya da benim belgem elime ulaşır Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Hayırlısı artık.

Çevrimdışı TA2NL

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 13
  • Bilgiyi Paylaşmayacaksan, ÖĞRENME !
  • İsim Soyisim: Murat DEMİRTAŞ
Merhaba,

Evet arkadaşlar belgesini alan biri olarak hemen sizlerle paylaşmak istedim.
Benim belgem bugün kargo ile elime ulaştı, ancak siz kargo ile gönderilmesini istemezseniz onlar belgeyi posta ile gönderiyorlar. Bilginize...

Yeni Çağrı İşaretim: TA1ADM

Selamlar.
Eski:TA1ADM Yeni:TA2NL
www.muratdemirtas.net.tr

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Merhaba,

Evet arkadaşlar belgesini alan biri olarak hemen sizlerle paylaşmak istedim.
Benim belgem bugün kargo ile elime ulaştı, ancak siz kargo ile gönderilmesini istemezseniz onlar belgeyi posta ile gönderiyorlar. Bilginize...

Yeni Çağrı İşaretim: TA1ADM

Selamlar.
Murat abi, öncelikle yeni çağrı işaretiniz hayırlı olsun.  peki yarın KEGM i  arayıp kargo ile gönderilmesini beyan etsek (istesek) yararı olurmu acaba? bilginiz var mı?

TA2BKT
  • Ziyaretçi
Arayıp isteğinizi belirtin derim ama inanın KEGM nasıl bir sistemde çalışıyor anlamış değilim.Teknoloji çağında yaşıyoruz kart basıp yollamak bu kadar zor bir olay olmamalı.

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Evet Kubilay bey sabah ilk iş KEGM i aramak olucak. Bende kendimce kızmıyor değilim aslında fakat perosnel olarak çok azlar bildiğim kadarı ile ve bence bundan kaynaklanıyor.

Çevrimdışı TA5GU

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Yeni Çağrı İşaretim: TA5GU
  • İsim Soyisim: Gökay Rıdvan Uysal
PTT ile gelirse ne kadar sürede gelir kargo ile gelirse ne kadar sürede gelir acaba ?
Bende 5 inde kargo ile gönderdim. 6 Aralıkta ellerine ulaştı Konya'da olduğumuz için mi geç geliyor acaba ?
Saygılar
73

TA2BKT
  • Ziyaretçi
Konya ile ilgisi yok Istanbul'a da gelmiyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap kargoyla yollanirsa heryere 1,5-2 gun icinde ulasir ama PTT ne yazikki biraz daha uzatir isimizi.

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Murat abi yeni çağrı işaretin hayırlı olsun.Yeni bir bilgi: belgelerini daha önceden yollayanlarınkini göndermişler.Benim belgemin gönderilmesine hala varmış, kargoya gönderilmesini istedim not aldılar.bu hafta full gönderimm yapacaklarmış.Grup grup yolluyorlarmış, belgeler (kegm) eline ne zaman ulaştıysa bizede ona göre yolluyorlarmış.
Neyse yapacak birşey yok bekleyeceğiz şunun şurasında ne kaldı 2012 ye Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3AGT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
belgesini alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. lütfen verilen çağrı işaterlerini kontrol edin benim başıma gelen olay gibi olmasın. az önce kegm ile görüştüm daha önce verilen çağrı işaretini vermişler bana ''TA3AOG'' tekrar dilekçe ile geri yollıycam bakalım nezaman geri gelicek

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37131 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45971 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2179 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2295 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4959 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ