Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277525 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TB2PMH

• Master of Comp. Analyst
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 14
  • Temeli Adalet olan Devletimiz Varola. MASTER
  • İsim Soyisim: Mehmet KİREÇOĞLU
Bendede var bir sabırsızlık, hemen olsun bitsin istiyorum.İşin açığı mayıs sınavına giremicem çünkü diğer sınavım marttaymış.Ona hazırlanmam lazım şimdide.2 dönem beklicem sanırım, o süre zarfında kendimi daha da geliştirmem lazım (Telsiz konusunda) Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti - TRAC Ankara Şube Başkanlığı

Çevrimdışı TA2NL

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 13
  • Bilgiyi Paylaşmayacaksan, ÖĞRENME !
  • İsim Soyisim: Murat DEMİRTAŞ
Merhaba,

Mehmet sen başarırsın, inanıyorum ben.

Selamlar
Eski:TA1ADM Yeni:TA2NL
www.muratdemirtas.net.tr

Çevrimdışı TA1ABU

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 2
  • İsim Soyisim: Barış Koçoğlu
bence bu sınav çok kolaydı sorulan sorular gayet basitti diğer sorulara  bakarak mayısta girin sınava hiç çekinmeden çalıştınızmı mutlaka olur

Çevrimdışı TA8AKS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • İsim Soyisim: FATİH AKSU
Bugün KEGM'yi arayıp sordum belgem ne alemde diye. Şu an ayın 6'sında gönderelenlerinkini yapıyoruz dediler. Maşallah ayın 6'sında kaç belge gitmişse:)

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Murat abi güzel dileklerin için teşekkürler, inşALLAH başarıcam bakalım.Sn:TB1CBU mayısdaki snava giremeyeceğim, çünkü tüm plan ve program bu şekilde yapılmıştı.C lisansını zaten kazandım, şimdiki gireceğim sınav herşeyden daha önemli olduğu için, hobi,lisans yükseltme ve kendi okulumun sınavını sonraya bırakmak zorunda kaldım mecburen Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 2 dönem sonrasında gircem yani diğer kasım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Syg
Master

Çevrimdışı TA1ABU

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
mutlaka önce okul ve iş hayatı gelir  c sınıfı belgenizde hayırlı olsun güle gül kullanın benim sınava girin dememdeki amaç gerçekten çok zevkli ve güzel bir ortamda sınav yapıldı dediğim gibi sorularda çok iyi idi size diğer sınavınızda başarılar dilerim sağlıcakla kalın Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Allah razı olsun Barış bey teşekkür ederim, bende çok isterim lisansın yükselmesini ama şu an için nasip bu şekilde Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap soyadımızda benzerlik var.Kireçoğlu-Koçoğlu Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Syg
Master

Çevrimdışı TA1ABU

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
evet bende şimdi gördüm ve profilimi güncelledim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Hiç değilse isminizi biliyoruz artık  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap tacalbook dan da bakılıyor ama üşeniyorum ben ordan bakmaya  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  burada profillerin altında yazınca daha iyi oluyor.Belgeler gelince inşALLAH daha iyi olacaz.Kapıda bekliyoruz şimdi, belgeler gelince içeri gircez.

{{-_-}}

Çevrimdışı TA1ABU

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
evet belgeler gelince mutlaka daha iyi olur bende bekliyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı budak04

• Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • TB9CYI
  • İsim Soyisim: Sedat Budak
84 puanla C sınıfı belge bekliyorum. C sınıfı belge ile SWL arasındaki fark nedir? (kafam karıştı)
budak04

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 6
  • İsim Soyisim: Nejat ARGADAL
Bildiğim kadarı ile

SW(Short Wawe((Kısa Dalga))"L" Listener, yani dinleyici; çıkış yapmayan görüşmeleri kaydeden ve kart gönderen kişi.

C belgesinde ise tablosunda yetki verilmiş frekanslarda çıkış yapabilen ve dinleme yapabilen radyo amatörü.

Saygılar.

Çevrimdışı budak04

• Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • TB9CYI
  • İsim Soyisim: Sedat Budak
ikisi aynı anda verilebilir mi bir amatöre? ve amatörler kendi bulundukları ildeki veya ilçedeki diğer frekansları dinleyebilir mi? (bu dinlemelere İtfaiye, 112, Polis, zabıta vb. kuruluşlar; gazeteciyim aynı zamanda)

TA2BKT
  • Ziyaretçi
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
ikisi aynı anda verilebilir mi bir amatöre? ve amatörler kendi bulundukları ildeki veya ilçedeki diğer frekansları dinleyebilir mi? (bu dinlemelere İtfaiye, 112, Polis, zabıta vb. kuruluşlar; gazeteciyim aynı zamanda)
iki belgeye de aynı anda sahip olabilirsin.SWL belgesi için amatör olman yeterli ekstradan bir sınav gerekmiyor diye biliyorum.Amatörler yalnızca kendilerine tahsis edilmiş frekanslarda görüşme yapabilirler.Radyo amatörlerine kamu kurum frekanslarını dinleme izni verilmemektedir ama ülkemizde gazeteciler bu frekansları dinlemektedirler bu da yasaktır ama herhangi bir müdahale yapılmamaktadır.

Çevrimdışı TA2NL

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 13
  • Bilgiyi Paylaşmayacaksan, ÖĞRENME !
  • İsim Soyisim: Murat DEMİRTAŞ
Merhaba,

SWL Belgesi almak için Amatör Telsizci olma zorunluluğu yoktur ve sınava girmeden bir kısa dalga telsiz alıcısı ile yapacağınız bir başvuru bu belgeyi almanıza yeterlidir.
SWL Kısa Dalga frekansalarında sadece dinleme yapar ve duyduğu istasyonlara QSL Kart göderir.
Amatör Telsizci bulunduğu belge sınıfına tahsis edilmiş frekans aralığında güçte muhabere yapmakla müdelleftir.
Bir Amatör Telsizci her hangi Kamu Kurum ve Kuruluşların frekanslarını dinleyemez yasal olarak uygunsuzdur.

Selamlar

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37098 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45876 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2176 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2290 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4958 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ