Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277517 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 6
  • İsim Soyisim: Nejat ARGADAL
Dostlar, birgün erken birgün geç... Ne fark eder?

...

Tamam bende inanmadım yazdığıma... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMH

• Master of Comp. Analyst
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 14
  • Temeli Adalet olan Devletimiz Varola. MASTER
  • İsim Soyisim: Mehmet KİREÇOĞLU
Selamlar.

Neyse (sepia87) Murat acemi olunca böyle oldu, bizden sonrakiler sınavı kazandıklarında not olarak ekleriz,sanırım Nejat bey'de dilekçesine "sabıka kaydım yoktur" diye yazanlardansınız Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Yine de daha önce gelmesinde fayda var diye düşünüyorum. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  (Valla bende inanmadım  yazdığınıza).
Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti - TRAC Ankara Şube Başkanlığı

Çevrimdışı TA2NL

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 13
  • Bilgiyi Paylaşmayacaksan, ÖĞRENME !
  • İsim Soyisim: Murat DEMİRTAŞ
Merhaba,

Sepia87 sen bir an önce KEGM' i arayıp evraklarınla ilgili bir bilgi iste. Yazılı beyan göderen arkadaşlar için şu söyleyeyim, yeni medeni kanun gereği kişinin kendi beyanı geçerlidir ve bu meyanda yazılı olarak sabıkam yoktur dediğinizde bu evrak kabul edilir ve işleme alınır. Ancak bu yazılı beyanın sorgusunu o kurum yapar ve teyid eder, şimdi burada istenen evraklar arasında sabıka kaydı olmadığına dair yazılı beyan demesi normal. Siz bu evrak için yazılı beyan yerine adliyeden alınan sabıka kaydını gönderebilirsiniz, burada da anormal birşey yok. Biz ilk girdiğimiz sınavda (KEGM' in ilk sınavıdır Mayıs 2010) ilk evraklarda yazılı beyan yollamıştık, epey zaman geçince ve KEGM' i sık sık rahatsız ettikten sonra bir görüşmemizde ben sabıka kaydımı alıp gödereyim hocam ankaradan bilgi gelmesini beklemek istemiyorum olurmu dedim, yetkili kişi bana tabii olur deyince hemen alıp yolladım ve o hafta belge geldi. Size söyleyebileceğim bu yönde bir görüşme yapmanız olabilir ve belki yardımı olur. Belgelerin basılma işine gelince ben de önceki gün görüştüm ve dosyalardan basmaya balandığını ve hızlı bir şekilde yapmaya uğraştıklarını beyan etmişlerdir.

Selamlar
Eski:TA1ADM Yeni:TA2NL
www.muratdemirtas.net.tr

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 7
  • İsim Soyisim: Murat Basel
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Merhaba,

Sepia87 sen bir an önce KEGM' i arayıp evraklarınla ilgili bir bilgi iste. Yazılı beyan göderen arkadaşlar için şu söyleyeyim, yeni medeni kanun gereği kişinin kendi beyanı geçerlidir ve bu meyanda yazılı olarak sabıkam yoktur dediğinizde bu evrak kabul edilir ve işleme alınır. Ancak bu yazılı beyanın sorgusunu o kurum yapar ve teyid eder, şimdi burada istenen evraklar arasında sabıka kaydı olmadığına dair yazılı beyan demesi normal. Siz bu evrak için yazılı beyan yerine adliyeden alınan sabıka kaydını gönderebilirsiniz, burada da anormal birşey yok. Biz ilk girdiğimiz sınavda (KEGM' in ilk sınavıdır Mayıs 2010) ilk evraklarda yazılı beyan yollamıştık, epey zaman geçince ve KEGM' i sık sık rahatsız ettikten sonra bir görüşmemizde ben sabıka kaydımı alıp gödereyim hocam ankaradan bilgi gelmesini beklemek istemiyorum olurmu dedim, yetkili kişi bana tabii olur deyince hemen alıp yolladım ve o hafta belge geldi. Size söyleyebileceğim bu yönde bir görüşme yapmanız olabilir ve belki yardımı olur. Belgelerin basılma işine gelince ben de önceki gün görüştüm ve dosyalardan basmaya balandığını ve hızlı bir şekilde yapmaya uğraştıklarını beyan etmişlerdir.

Selamlar
Murat abi pazartesi günü KEGM i arayıp evraklarımın durumunu sorduğumda sicil sorgulamasını bekliyoruz deyince peki evraklarımın durumu ne diye sordum tekrardan. İsim soyismimi alıp baktı ve dosyanız sırada dedi. Gelir gelmez baskıya göndericez dediler. Ama dediğiniz gibi bana yararı olacaksa ki olur tabiki ben direk adli sicil kaydını göndereyim ama birşey dikkatimi çekti. KEGM kendisi yapıyor mademde ANKARA'dan neden yazı bekleniyor ki abi? ikisi farklı şeylermi acaba?.

byfas
  • Ziyaretçi
Az onvce kgm ile yapdıgım goruşmeyi aynen aktarıyorum evrakları ankaradan bekliyoruz siz savcılık tan alınan sabıka kaydını gondersenizde gondermesenizde bizim elimizde toplu bir dokuman bulunması gerekiyor ondan dolayı  evraklar pazartesi gunu ankaradan gelecek  carşamba gunu elden almak isteyenler arayabilir çarşambadan once tamamı elimize ulaşmaz dediler .. aynen bu şekilde

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Az onvce kgm ile yapdıgım goruşmeyi aynen aktarıyorum evrakları ankaradan bekliyoruz siz savcılık tan alınan sabıka kaydını gondersenizde gondermesenizde bizim elimizde toplu bir dokuman bulunması gerekiyor ondan dolayı  evraklar pazartesi gunu ankaradan gelecek  carşamba gunu elden almak isteyenler arayabilir çarşambadan once tamamı elimize ulaşmaz dediler .. aynen bu şekilde
Sn Ümit bey verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Demekki sabıka kaydı alsakta fark etmiyor. Ozaman haftaya çarşambadan itibaren gönderecekler sanırım değilmi? Saygılar

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Bilgi için teşekkürler, hepimizin münferit aramasından sa birimizin arayıp bilgi paylaşması çok daha mantıklı ve efektif.

Sabredin arkadaşlar, son günler!   Röleler-mandallar ısınacak, aküler bitecek gibi davranıyoruz. Röle yöneticileri yerinde olsam ton filan değiştirirdim bir hafta sonra. Acaip hırslı bir dönem geliyor sanki... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Bilgi için teşekkürler, hepimizin münferit aramasından sa birimizin arayıp bilgi paylaşması çok daha mantıklı ve efektif.

Sabredin arkadaşlar, son günler!   Röleler-mandallar ısınacak, aküler bitecek gibi davranıyoruz. Röle yöneticileri yerinde olsam ton filan değiştirirdim bir hafta sonra. Acaip hırslı bir dönem geliyor sanki... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Aynen katılıyorum

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Merhaba Dostlar.

Yazılarınızı okudum ve küçük bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim.Her ne kadar acele de etsek sabıka kayıtlarınıda yollasak (şuan) bir faydanın olmadığını artık biliyoruz.Sabıka kayıtlarının sorgulanmasını kendilerinin yapması daha uygun olacaktır.
Çünkü az önce ank.il.em.mü. de idim.Dün şubemizde (bankada) yaşaanan tatsız bir olay yüzünden ankara il.em.mü. cd vermeye gittim, orada otururken konuşmalara tanık oldum, adli sicil kağıtları üzerinde de oynama yapılıyormuş.Nasıl?
Kağıt+tarayıcı+paint(yada shoped).+printer = Belge.
Zaten bunun gibi birçok belge ve kimlikte yapılabiliniyor o yüzden bıraktım artık kendileri yapsın garanti olsun.Bizim burada dekontların bile sahtelerini yapmışlar gerisini siz düşünün, demem o ki KEGM en doğrusunu yapıyor kendileri sorgulayarak.
Bir önceki yazıda ise (keşke biz gönderseydik?) o önceden evraklarını birlikte gönderenler içindi.Sonradan gönderilenler olmuyor sanırım.Ki görevliler gerçekten çok sıkı çalışıyorlar ve işlerini gerçekten iyi yapıyorlar.

Saygılarımla.
Master

TA2BKT
  • Ziyaretçi
Bugün tekrar telefonda görüştük KEGM ile.Belgeleri düzenlemeye başladıklarını,pazartesi göndermeye başlayacaklarını belirttiler.

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Bugün tekrar telefonda görüştük KEGM ile.Belgeleri düzenlemeye başladıklarını,pazartesi göndermeye başlayacaklarını belirttiler.
Yine sevindim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Sağolun Kubilay bey. Umarım pazartesi kesin gönderime başlarlar. 1 haftayada elimizde olur sanırım

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Şükür Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Kubilay bey bilgi için teşekkür ederim.

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Son bir hafta... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Gelirmi sizce 1 haftada Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 2012 ocak gibi gelecek galiba Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi

Gelsinde ne zaman gelirse gelsin.... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37093 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45872 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2175 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2290 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4958 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ