0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evrakta beyan ettiğim ev adresime geldi. Evde yoktum kağıt bırakmış. Yarın postaneden teslim alabilirsiniz diye yazıyor üstünde
ben posta adresi olarak işyeri adresimi vermiştim. umarım oraya gönderilir
Eve yakın ve işe yakın PTT şubelerini aradım, ikisinde de yok. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
SİZEDE FAL BAKALIM MUHTEMEL CAGRI KODUNUZ C BELGESİ İSE TB2TBK AMA BU KOD VERİLMİŞ NE GELECEGİ TAHMİN ETMEK ZORLAŞTIB BELGESİ İSENİZ TB2DBK KUVVETLE İHTİMAL.
BURAK bey sizde benim gibi çok tezcanlısınız ben yarına kadar sabretmeye çalışıyorum inşallah aynı gün güzel haberi alırız beraber sonrada havada bol bol görüşürüzTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belgesi gelen arkadaşlar öncelikle Hayırlı olsun.... Hangi ilde olduğunuzda paylaşırsanız sevinirim.
hangi bölgelerin dagıtıldı gelen kişiler şehirlerini yazsınlar ?
Emrivaki yaparsan kimse yazmaz ve ben de derim ki yukarı yazdık bak ordan.rica et, otur bekle.bak neler oluyor
Maaşallah, kullanıcı adları çağrı işaretlerine dönüştürülmüş bile, ben beklemedeyim bakalım kısmetse yarın inş. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap73
Başlatan TA3V
Başlatan TA3DN
Başlatan TB2DKG
Başlatan TA2ILN
Başlatan TB3BAK