0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TA3OLC çağrı işaretimle havadayım artık.
Hayırlı uğurlu olsun Olcay bey Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Çağrı işaretiniz güzelmiş.
Hayırlı olsun, bu arada röle ayarlarını yaptım mandala basınca kırmızı ışık yanıyor bırakınca yeşil ışık yanıyor ama ses duymuyorum röleye bağlanmış mı oluyorum şimdi ?
Hayırlı olsun havada görüşürüz inşallah. Bu arada çağrı işaretin güzelmiş gerçekten Teşekkürler.görüşmek dileğiyleTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun havada görüşürüz inşallah. Bu arada çağrı işaretin güzelmiş gerçekten Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olcay bey belki soran olmuştur, yorumlara baktım ama göremedim. Çağrı işaretinizi bu şekilde siz talep ettiniz mi? Yoksa başka bir çağrı işareti mi talep etmiştiniz? İsim soyad baş harf gibi..
Evrak gönderirken talep notu da göndermiştim.istediğim çağrı işateti TA3PLS idi.ancak hala pasif gözüküyo.bu dönem belge almaya hak kazananlara sanırım çağrı işatetinin son ekinin ilk harfi olarak M,O ile başlayarak veriyorlar.en azından takip ettiğim kadarıyla böyle anladım.ancak yanlış ta anlamış olabilirim.sizi yanıltmayayım.daha çok TA3OOA olmasını bekliyodum ama başka arkdaşa nasip olmuş. TA3OLC verilmesi beklemediğim bi çağrı işareti.ancak böyle olmasına hem şaşırdım hem de ziyadesiyle memnun kaldım.inşallah size de gönlünüzdeki çağrı işareti gelir.73
Aman maşallah nazar değmesin çok güzel olmuş sizin için. Ben de TB2BK istemiştim meğer kıdemli olanlara son 2 harf oluyormuş Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap evrakları verince öğrendim bilseydim TB2BRN talep ederdim gerçi baktımSahibi var sizinki gibi bana vermişte olabilirler belki Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap şans artık kısmetimiz neyse yarın görücez Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Herkese memnun kalacakları çağrı işareti vermek adına yetkili arkadaşlar cömert davranıyorlar.cağrı işareti gelen amatördaşlar ben dahil "işte buuuu diyerek" diyerek havalara çıkıyoruz.kuryenin numarasını alıp arayın.nerdeyse görüşün.benim için çok önemli belge var.bana bugün lazım diyip almayı deneyin.alınca da buradan bize bildirin ki kutlamasını hep birlikte yapalım.73
ikametgah adresine mi yoksa posta adresine mi geldi kargo?
Başlatan TA3V
Başlatan TA3DN
Başlatan TB2DKG
Başlatan TA2ILN
Başlatan TB3BAK