0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben öğrendim ama elime belge ulaşmadan konuşmamamı söylediler. Yalnız ben normal vatandaş olarak aramadım sahil güvenlik grup komutanlığından birine arattım o yüzden söylediler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap istediğim çağrı işaretine yakın vermişler yine çünkü istediğim B sertifika alanlar için veriliyormuş
Selamlar ben de bizzat giderek başvuru yaptım 3 ekimde ama hiç ses seda yok
Arkadaslar vallahi sizin cagri isaretleri bir gelsin tum forum rahat bir nefes alacak Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapYazismalarinizi takip ede ede sizden cok ben beklemeye basladim sizin belgeleri Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapSent from my iPhone using Tapatalk
Yok rahatsizlik olur mu hic, bu heyecani yasamak guzel, hatta keske daha fazla kisi amator olsa.. havada gorusmek dilegiyle..Sent from my iPhone using Tapatalk
ve hafta bitti.. heyecanlı bir hafta başlıyor... Belgeler önümüzdeki hafta gelmeye başlar. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Mesainin bitmesine 1 saat 30 dk var.her an kapı çalınabilir.bu hafta için heyecan bitmiş değil 😀
Günaydın Olcay bey,bakalım ilk kimin belgesi eline ulaşacak.Heyecan dorukta..iyi haftalar dilerim herkese73
Günaydın Ali bey. Siz istanbul'a daha yakınsınız.sizin ki daha erken gelir.iş gereği hergün elimde telsiz var.ama bu amatör telsizcilik belgesinin heyecanı bambaşka.hayırlı günler dilerim
Başlatan TA3V
Başlatan TA3DN
Başlatan TB2DKG
Başlatan TA2ILN
Başlatan TB3BAK