Gönderen Konu: SINAVI KAZANIP AMATÖR BELGESİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR (GÜNÜN HÜSRANI)  (Okunma sayısı 277519 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA2NL

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 13
  • Bilgiyi Paylaşmayacaksan, ÖĞRENME !
  • İsim Soyisim: Murat DEMİRTAŞ
Merhaba,

Herkese hayırlı olsun ve bekleyenler kervanına bir kez daha katıldım. Ben ve arkadaşlarım yarın evrklarımızı yollayıp beklemeye koyulacağız.
Gelişmeleri yazmaya devam ederiz. Bizi takip etmeye devam edin...

Selamlar.
Eski:TA1ADM Yeni:TA2NL
www.muratdemirtas.net.tr

Çevrimdışı TA1AKL

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • Ya Amatör Olacağız - Ya Amatör Kalacağız
Beklenen gün gelecekse Çekilen acılar kutsaldır.....
Ya Amatör Olacağız - Ya Amatör Kalacağız

TA2BKT
  • Ziyaretçi
Cuma günü Kıyı Emniyeti yetkilileriyle telefonda görüştüm,Pazartesi'den itibaren belgelerin sırayla gönderilmeye başlanıcağını belirttiler.Sizlerle paylaşmak istedim,selamlar.

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 7
  • İsim Soyisim: Murat Basel
Sn Kubilay bey verdiğiniz bilgi için kendi adıma teşekkür ederim çünkü artık sabrım kalmadı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap belgemin biran önce gelmesini istiyorum ve verdiğiniz haber beni biraz olsun mutlu etti. umarım en kısa zamanda gelir. tahminen yılbaşına akdar gelirmi peki sizce?

TA2BKT
  • Ziyaretçi
Rica ederim paylasmak icin buradayiz :)Buyuk bir bolumumuzun yani ilk hafta istenen belgeleri ulastiranlarinki yilbasindan once kesin ulsacagini dusunuyorum,sirayla gondereceklerini belirttiler yarindan itibaren,bekliyoruz hepimizi hayirlisi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Evet hepimiz için hayırlısı. Sınav 4 de yapıldı, ayın 6 sında gönderdim ve 8 de KEGM e ulaştığını teyit etmiştim. yani aynı hafta içinde gödnermiş oldum o zaman Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap umarım biran önce gelir temennim o. tekrar teşekkür ederim saygılar. birde şu sırayla gönderme oalyı nasıl işliyor ki acaba? yani ellerine ulaştıkları sıraya göre sanırım? gönderimlerde uzun sürmüyordun inşallah.

Çevrimdışı TB2PMH

• Master of Comp. Analyst
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 14
  • Temeli Adalet olan Devletimiz Varola. MASTER
  • İsim Soyisim: Mehmet KİREÇOĞLU
Selamlar, Kubilay bey inşallah söylediğiniz üzre hemen gelir Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap heyecan dorukta dönem mezunları gibi hissettim kendimi.Bir an önce gönderilse de bizde çıkış yapsak artık Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

73
Master

Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti - TRAC Ankara Şube Başkanlığı

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Biraz önce KEGM ü aradım ve belgemin durumunu öğrenmek istediğimi dile getirdim. Bana Ankara'dan sicil soruşturmalarını bekliyoruz ondan sonra hemen yollamaya başlayacağız fakat daha yollamıyoruz dediler. Bende çok uzun sürermi sorusuna karşılık olarak ''gelir gelir yakında gelir sıkma sen canını'' cevabını aldım. Görevli abimin ses toınu konuşşması çok sıcak gelsede belgelerin daha yola çıkamdığını duymak can sıkıcı... Hayırlısıyla bir gelseydi şu belgeler.

TA2BKT
  • Ziyaretçi
Cuma gunu bana da tam tersi bilgi vermislerdi herhalde Ankaraya guvendiler,oradan sonuclar gelmeyince de bizim isler uzadi,beklemekten baska yapacagimiz birsey yok hayirlisi artik

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Aynen beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok. Sanırım Ankara'ya güvendiler evet bekliyoruz dediler gelir gelmezde yollamaya başlarız dediler. Hayırlısı artık.

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
O kadar kişinin adli sicilini sorgulamaları çok sürse gerek Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap toplu sorgularda baya sıkıntı oluyormuş.Birde dışardan gelenlerin ki var, enmiyet sorgusu vs. çok sürer, sorgular bittikden sonra basım hazırdır inşALLAH Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA2NL

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 13
  • Bilgiyi Paylaşmayacaksan, ÖĞRENME !
  • İsim Soyisim: Murat DEMİRTAŞ
Merhaba,

Burada yapılan sorgu herkes için değil, sadece sabıka kaydı olmadığına dair yazılı beyan gönderenler için yapılmakta. Yani adliyeden sabıka alıp gönderenler bu uygulama dışında kalıyor, bilginize..

Selamlar

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Anladım Murat abi. Ozaman bu uygulama dışında kalan kişilerin evraklarını göndermeye başlamaları gerekmiyor mu? Gerçi ben bu uygulamaya tabi oldum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  Birde Bu yazının gelmesi çok uzun sürüyor mu?

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Merhabalar,
Sabıka kaydım yoktur yazısını dilekçe içine iliştirin deniliyordu bir zaman önce ?

madem öyle ben kaydımı alıp yollardım,beklemezdim bu kadar hemen hemen her yazımda sordum alsak yollasak diye yok denildi ne biçim iş anlamadım ki Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ben hiç merak etmiyorum artık.

Bilmeyince işler hepten karışıyor demek ki, Hayırlı Başarılar.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Merhaba,

Burada yapılan sorgu herkes için değil, sadece sabıka kaydı olmadığına dair yazılı beyan gönderenler için yapılmakta. Yani adliyeden sabıka alıp gönderenler bu uygulama dışında kalıyor, bilginize..

Selamlar

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
Merhabalar,
Sabıka kaydım yoktur yazısını dilekçe içine iliştirin deniliyordu bir zaman önce ?

madem öyle ben kaydımı alıp yollardım,beklemezdim bu kadar hemen hemen her yazımda sordum alsak yollasak diye yok denildi ne biçim iş anlamadım ki Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ben hiç merak etmiyorum artık.

Bilmeyince işler hepten karışıyor demek ki, Hayırlı Başarılar.
Merhaba,

Selamlar

İşin aslı benim evraklarımda sorun varmı yok mu aslında bunu merak etmeye başladım. Ben sadece dilekçe ve fotoğraf gönderdim. Yani sabıka kaydım yoktur, adresim şudur, TC kimlik numaram budur diye hepsini dilekçeye yazdım. Örnek bir dilekçeye bakarak. Umarım doğrudur ve sorun çıkmaz.  Bilseydim bende sabıka kaydımı gönderirdim.

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Çağrı İşaretlerini Bekleyen Arkadaşlar

Başlatan TA3V

204 Yanıt
37094 Gösterim
Son İleti 02 Şubat 2019, 18:09:52
Gönderen: TA5USA
thumbup
ÜYELERİMİZDEN SINAVI KAZANAN ARKADAŞLAR

Başlatan TA3DN

123 Yanıt
45872 Gösterim
Son İleti 03 Kasım 2015, 15:06:04
Gönderen: TA1QQ
xx
Amatör Lisansı Bekleyen Amatör Adayının Soruları

Başlatan TB2DKG

0 Yanıt
2176 Gösterim
Son İleti 02 Nisan 2017, 12:02:22
Gönderen: TB2DKG
xx
Selamün aleyküm arkadaslar BURDUR ilimizden amatör varmı..

Başlatan TA2ILN

0 Yanıt
2290 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2014, 22:28:26
Gönderen: TA2ILN
xx
KEGM ve Amatör Telsizcilik Sınavı

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
4958 Gösterim
Son İleti 14 Mayıs 2011, 13:06:05
Gönderen: TA3BQ