0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar. Yeni katıldım bir forum kuralı var mı bilemiyorum tanışmak için. Ben de sınavı kazandım ve belge bekliyorum acaba gelmeden belge çağrı işaretim ne olmuş öğrenebilir miyim?
Maalesef belgeniz gelmeden öğrenemezsiniz.Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
sordum ben KEGM Ye Nuri bey'e sicil sorgulaması yapıldı mi diye, cevap olarak: yapıldı önümüzdeki hafta dağıtıma başlıyoruz ilk gelenlerden dedi Nuri bey. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
ben bugun bilgi aldım çağrı işaretim belli olmuş. 1 haftaya elinde olur dediler. ben ayın 2 sinde kargoladm ayın 3 ünde ellerinde olmuştu evraklarım.
Haftaya kargolanacagi söylediler bana? birde O ön ek olan sira onda mi acaba? adiniz soyadiniz gibisinden ta2oeb aktif gözüküyor bana mi verildiyki oda Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap denemistim siteden kegm
Çağrı isaretiniz hakkında bilgi verdiler mi peki ? Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
Başlatan TA3V
Başlatan TA3DN
Başlatan TB2DKG
Başlatan TA2ILN
Başlatan TB3BAK