0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilgiler için teşekkürler. Belgemiz inşallah 1 aydan önce gelir. Bizim telsiz belgeden önce gelmiş gümrük belge istiyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap . 1 ay uzatma alabildim.
Ben dün aradım çok yoğunluk varmış, başvuru belgelerinin kendilerine ulaşma sırasına göre belgeleri hazırlıyorlarmış, 1 ayı bulurmuş.
Bende beklemedeyim. Konuyla ilgili gelişmeleri buradan paylaşırsanız diğer belge bekleyen arkadaşlar için de faydalı olacağını düşünüyorum.73
Merhaba ArkadaşlarÇağrı işareti sanırım isim soyisim bas harflerinden olusacak sekilde ayarlamışlar. 1-2 gün önce pasif görünen çağrı işareti gün itibari ile aktif görünmekte. Bu da istediğimiz çağrı işaretlerinin yerine isim soy isim kısaltılması verildiği anlamına geliyor. Çağrı işareti tanımlandıysa 1-2 haftay kadar belgelerin gönderileceğini düşünüyorum.
TA3DO diye sorgulatınca aktif görünüyor, benim olduğunu nasıl anlayacağım, isim ve soyismi aynı olan başka birisi de olabilir 3. bölge de.
Büyük bir ihtimalle bu hafta dağıtılmaya başlanacak.Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bildiğim kadarıyla PTT KARGO ile gönderiyorlar. PTT eskisi kadar kötü değil, gönderildiği zaman iki gün içerisinde gelir Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
Başlatan TA3V
Başlatan TA3DN
Başlatan TB2DKG
Başlatan TA2ILN
Başlatan TB3BAK