0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Resimleme şansım yok ama CB band anteni seven bir band.Olmazsa olmazı anten ,uzak mesafe için power watt (=çıkış gücü),yasal olan 4 watt olduğundan uzaklara erişmek mümkün değil.Alan 203 mıdland grubu bir cihaz güzel,cb de iş gören uygun fiyatlı.Ama dediğim gibi band aralığı pek kullanışlı değil.Ben amatör imtihanlara hazırlanıyorum, çünkü diğer bandlarda yasal çıkış güçleri çok yüksek ve onlardan edinince uzaklara erişmek mümkün olacak diye düşünüyorum.73
ikisinde cihaz güç farkı yok,sadece 248 de parazit gürültüsü biraz daha az.Fark yok,fark yaratmak için dediğim gibi çıkış gücü power watt yüksek olmalı.Yüksekliğine de yasalar izin vermiyor,uzun lafın kısası bizlere en iyisi amatör olup ,uhf veye vhf de yasaların izin verdiği power watt lar ile görüşme yapmak kalıyor. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Midland 8001XT CB (Halk Bandı) amatöre hazırlık yapıyoruz ama dayanamadım bu cihazı aldım.
Doğru haklısın ama,TR de satışını göremiyorum?Satan bir bayi var mı ,ben mi göremiyorum.Yurtdışından alma olaylarını bilmiyorum,gümrük vs ıthal edebiliyormuyuz vs vs sebeblerden olan ile yetiniyoruz. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Başlatan TA2VW
Başlatan TA2UBW
Başlatan TA2T (sk)
Başlatan TB3PBK
Başlatan TA3YA