Her amatör adayı arkadaş A sınıfı bir amatör telsizcinin yanında çağrı,görüşme yapabilir.
**********/************/**********/***************/*************/*******
Konu ile alakası olmayan mesajlar tarafımdan temizlenip gerekli kişilere gerekli uyarılar yapılmıştır.Farklı başlık altında aynı konuya atıf yapılarak açılacak mesajlarda aynı yaptırımlara maruz kalacaktır.
İyi geceler.
sayın admın
yazışmalarımızi niye sildiniz biz burda medenibir şekilde tartişiyorduk doğanay arkadaşımıda engellemıssınız neden burda insanlar fikirlerini söyliyemiyecekmi
ben 10 senedir forumcuyum 4.5 forumda adminve mod görevim var bu işler böyle olmazki her üye olani yasakla yazdıgı yazıyı kaldır
sizden rıcam DOĞANAY arkdaşımın engelini kaldırmanız oda gelsin burda hakkını savunsun
iyi günler 73
Konu ile alakası olmayan mesajlar bölünür/silinir ve taşınır.
Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanın mantığın yok.Siz yazılanları okumuyorsunuz herhalde yasaklanması için küfür etmesini beklemeliydik.Bu formun kendisine göre kuralları vardır.Bu kurallara uyulmak zorundadır.Sizin admin olduğunuz forumda işler nasıl yürür bilmiyorum fakat bizde bu şekilde.Formu beğenen kalır beğenmeyen gider.Her defasında forum kurallarını hatırlatmamın gereği yok.Saygılı olacaksın ve kurallara uyacaksın.
Foruma üye oldun,mesajları okudun beğenmiyorsan gidersin.Kimse kimseyi mum ile davet etmiyor.
Gitmeyi kafana koyduğun zamanda çamur atmadan gideceksin.
Formun kalitesi düşük,kendiniz çalın kendiniz oynayın gibi sözlere hiç gerek yok.Herşeyden önce üye olanlara hakaret edilmesine ne ben nede yönetici arkadaşlarım müsade etmez.
Daha önceleri olduğun gibi bu mesaj okunduktan sonra yayından kaldırılacaktır..