arkadaşlar CB telsiz e buna benzer bir çihazla başladım.
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yapuniversitede öğrenciydim o vakit, benim için ciddi bir para ile almıştım. ama sonuçta öğrenci harçlığı ile alına bilecek kadarda ucuzdu.
akabinde elimden çıkartmadan bir cihaz daha almıştım. hem AM hemde FM çıkış yapa biliyordum. en güzel tarafı ise otomatik tarama yapabiliyordu. en ufak bir yayın buldugunda o kanalda dinlemeye geçiyordum. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap en büyük özelliğim unutkanlık oldugundan ikinci cihazımın adını unuttum.
şu an eski günlerimi tekrar yaşamak istiyorum.
sizlere sorum.
general eleckric gibi basit bir cihaz alsam beni idare edermi. benim emektar müzedeki yerini almışmıdır. tavsiye edeceğiniz başka markalar var mı.
oldukça ekonomik bir şekilde cb hayatına dönmek istiyorum. ekonomik cihazlar istiyorum çünkü yetişirse kasıma yetişmezse diğer sınavlara girip lisans aldığımda lisanslı olarak daha doygun cihazlarla takılmak istiyorum.
güç kaynaklarından antenlere bir sürü harcamam olacak bunların alım ve satımının yapıldıgı bir dükkan ( Manisa veya İzmirde )veya site mevcut mu? alıp alıp denemek ve gerektiğinde tekrar satabilmeliyim. sanırım uzun yıllar tecrübesi olmuş bir çok arkadaş bu teçrübelerine rağmen istedikleri ekipmanları tam olarak kuramamış ve daha şunu da ekleseydim yada şunun yerine bunu da alsaydım dedikleri anlar epey boldur. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap ne önerirsiniz neleri seçip başlayayım.
Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=3159.0