Gönderen Konu: sa arkadaşlar yeni bir cb aldım midland alan 48 excel bu telsizin çıkış watını a  (Okunma sayısı 5105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nejat
  • Ziyaretçi
Midland alan 48 excel  sabit cihazın çıkış watını artırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim  iyi günler dilerim  kurban bayramınınzı tebrik eder büyüklerimin ellerinden öperim küçüklerinde gözlerinden hayırlı bayramlar olsun hepimize.selamlar sevgiler hoşça kalın.

Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=3151.0

seci44
  • Ziyaretçi
sayın nejat arkadaşım görüyorsunuzki kimse yanıt bile yazmamış, buda cb halk bandının artık kullanılmamakta olduğunu gösteriyor, aynı cihazdan bendede var, malatyadan viyana ile görüşüyorum,  dinleme olarakta her yeri dinleyebiliyorum, herkes amatör olmaya başladı,engüzeli yine rafa kaldırmak:) saygılar Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA3OAS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 11
aranızda çok yeniyim bir taraftan sınava hazırlanıyorum, bir taraftanda cb telsiz bakıyorum.

CB yaygın olarak kullanılmıyorsa bile CB nın hakkını CB ye verelim. bence cevab verilmemesını nedeni wat yükseltmeye benim gibi sıçak bakmamalarından dır. veya bu konu hakkında bilgisi olanların henüz konuyu görmemiş olmasından dır.

Çevrimdışı TA3V

• Sistem Yöneticisi
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 149
  • İsim Soyisim: Yücel KASAP
Arkadaşlar,
İster CB ister amatör telsiz olsun modifikasyon ile ilgili mesajlara cevap verilmez.Aynı durum alım satım içinde geçerlidir.Bu tür işlemleriniz için başka siteleri takip edebilirsiniz

Çevrimdışı TA3V

• Sistem Yöneticisi
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 149
  • İsim Soyisim: Yücel KASAP
Forum kurallarına en azından göz atmış olsaydınız bu mesaja neden özen gösterilmediğini anlardınız.

16> Sitemizde cihaz,anten,vb alım,satım vb ilanı vermek ayrıca cihaz modifikayonu mesajları kesinlikle yasaktır.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

İlerleyen süreç içersinde daha önce olduğu gibi bu mesaj kaldırılacaktır.
73

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
Midland Alan 42 ve Midland 18-244 Araç Anteni

Başlatan Heren

7 Yanıt
7954 Gösterim
Son İleti 12 Temmuz 2013, 18:35:33
Gönderen: TA2ATG
xx
Ankara'da neden kimse selam vermiyor? (Yeni belge alan arkadaşlar)

Başlatan TA2ERO

11 Yanıt
1795 Gösterim
Son İleti 26 Kasım 2019, 22:20:05
Gönderen: TA7OHM
xx
MİDLAND ALAN 27E NASIL?

Başlatan TA2IHU

11 Yanıt
13642 Gösterim
Son İleti 22 Kasım 2010, 14:20:21
Gönderen: TA2AOG (SK)