0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir de onca para verip telsiz ruhsati alan.Bir de ondan kat ve kat para verip cihaz alan sonra kanallarda konuşmak istenler var. Yaptigi en ufak bir hatada saygızılık gorupte artik hic konuşmak istemeyenler de mi asosyal oluyor??
Mesala ... Ben ornek veriyorum... Bana boyle bir kac hadini bilmez ile heycanimi kirdilar ve konuşmama karari aliyorum. Benim ile birlikte beni cok seven arkadaşlarim benim gibi sesiz kalmamayi tercih etip bunlara ben cezasini veririm diyor ve engelleme yapiyorsa onlar asosyal o zaman??? Yoksa saygiziligi yapanlar mı asosyal bu tartişma goturur? Bunun yerine saygizilik yapanlari cezalandirma yapmayi neden duşunulmuyor? Bu amator telsiz ehliyeti verirken bir sinav yapiliyor mors, teknik bilgi ve mevzuat bilgisi veriliyor. Neden telsizde insanlar arasi saygi, konuşma adabi ve piskolijik egitimler verilmiyor. (cansıkıcı bir olay olmuştur kendini dagitmak icin telsizin başina gecer en ufak seyi kaldiramz) Bu gibi seylerin bu egitimler sayesinde bu olaylarin bitmesi icin caba sarfedilmiyor. Yapanlara asosyal insan deyip gecmek işin en kolay yani. Neden onlari kazanmaya calişmiyoruz. Cunki bu kolayimiza gidiyor. Onlari asosyal deyip dişlamak işin en kolay yolu dimi?
izmir, 439.200 mu bu role frekansında telsizi acip birakinca.. evdekiler bu konuşmalar icin mi para verdiniz bu telsize diyor... bende hemen kapatiyorum vallaa.. cok aci ama gercek...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapBir de onca para verip telsiz ruhsati alan.Bir de ondan kat ve kat para verip cihaz alan sonra kanallarda konuşmak istenler var. Yaptigi en ufak bir hatada saygızılık gorupte artik hic konuşmak istemeyenler de mi asosyal oluyor??Aydın Bey sanırım mesajımı yanlış okudunuz. Engelleme yapmak için yatırım yapanlar için söyledim. Amatör hevesle yatırım yapıp, sonra da bir kaç haddini bilmez yüzünden kanallara küsenler için her hangi birşey söylemedim.
Başlatan TA2LLV
Başlatan TA2MR
Başlatan TA2AHP
Başlatan TA3ST
Başlatan TA3DP