0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben tacallbook.org üzerinden kontrol ettiğimde TA5AOK boş görünüyor. bakalım olmazsa gönderdiğim belgenin içine eğer sizce de uygunsa bu çağrı işaretini alabilirmiyim diye birde not iliştiririm... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Osman bey dediğim gibi ben bir kaç tane çağrı işareti yazarım, sonuna da hangisini verirseniz takdirinize kalmış diye yazarım. Artık isteyenin bir yüzü kara...
Belge almaya hak kazanan tum arkadaslari tekrar tebrik ederim, Ancak sabit bir format aslen yok tercihen boyle veriliyor. Bazen son 2 karakter adınızdan ilk 2 karakter olabildigi gibi format ve sinif uygunsa 3 karakter adın baslangicida olabilir. Nitekim hic benzemeyen veya bu formata uymayan cagri isaretide olabilir. Bu sebeple kesinlikle bu formatta gelir diye bir tanitim yapmayin. Yani mail adresi almayin, forumlara, callbook ve logbook'lara bu sekilde kayit olmayin . Cagri isareti cok supriz birsey bile gelebilir ornegin JJJ, VYZ gibi . Cunku son 2 yildir cok fazla cagri isareti tahsisi yapildigi icin 2 ve 3 ncu bolgelerde ozellikle bu formata uyabilecek pek cagri isareti kalmadi. Nufusu ve amatoru daha az yogun bolgeler tabii suan icin daha sansli. Muhim olan hayirlisi ile belgeleriniz gelsin ve sizleri havada duyabilelim . Gerisi sorun degil. Esen kalın, 73
Başlatan TA3V
Başlatan eraonk
Başlatan TA2AOG (SK)
Başlatan TA5MRG