Bugün bende Yeşilköy'de Salon-1'de sınava giren, giriş belgesinin numarasını söylediğimde, üzerinde apoletler bulunan denizci fotoğraflı kişiyi konuşurlarken, yani kısmen beni bahsederlerken bu sizmisiniz dediler... Biz general filan zannettik diye bir latife olmuştu...
Sınava ben açıkça söyliyeyim çok fazla bir bilgi ile katılmadım... Mantıksal değerleri göz önünde bulundurarak, vede Denizcilikten gelen, Fizik Coğrafya ve Sözel sorularda gayet güzel geçti... Ben 40 dakikada kağıdı teslim ettim... Ama sonradan gözetlediğimde, insanlar adeta kopya çekmeye başlamışlardı... Açıkçası bir belge alamazsam, hakkımın yenileceğini düşünüyorum. Radyo Amatörü olamasam bile, Denizcilikten alıcağım telsiz zabiti ile yola devam ederim diye düşünüyorum. Bu işi hobi amaçlı edinmek istediğimden başvurdum... Açıkçası benim A-B-C'nin bir önemi yok.
Sınav salonunda kendimi mecliste zannettim... Radyo Amatörü adayı olmaktanda bi nevi gurur duydum... Bazı A-Sınıfı Radyo Amatörleri, destek amaçlı arkadaşlarına pozitif bakış amaçlı ziyarette bulundular... Kendilerine saygılarımı iletiyorum... Bol şanslar, sabırla bekliyoruz.