evet indirip baktım teşekkürler.
hedefi .kml olarak vermemmin sebebi, navigasyon cihazlarında userdata klasörüne bu verdiğim dosyayı attığınızda, navigasyon menüsünden rota yüklemeye geldiğinizde bu dosyanın adı çıkar, bunu seçerseniz gideceğiniz yere hazır rota oluşturur., tekrardan navigasyonda aramazsınız adresi.
navigasyon ile gelecek olan arkadaşlara kolaylık olur inşallah.
saygılar
Selamlar, hiç denemedim ancak navigasyon cihazları değil de GPS özelliği ve Navigasyon yazılımı bulunan telefonlarda da bu geçerli midir? OVI, Navigon, Ndrive ve IGO gibi yazılımlarla deneme şansınız oldu mu?
Ben akşam OVI ve IGO ile deneyebilirim ancak hangi klasöre atacağımı bilmiyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriş Yap Ama olursa çok şahane olur telefondan bul et yerine laptop ya da bilgisayardan Google Earth ile bulur .kml alır sonra da telefona atarım.
73'ler
selam
igo programı kullanıyorum navigasyonumda, ve şu şekilde kendime rota hazırlıyorum,
google earth ile gitmek istediğim yere bir raptiye ekliyerek ve farklı kaydet yaparak, neresi ise bir isim vererek masa üstüne *.kml olarak kayıt ediyorum,
sonra bu dosyayı navigasyon cihazımdaki CONTENT/USERDATA/ROUTE/ içine atıyorum,
sonra navigasyon cihazındaki igo'yu çalıştırarak menüden rota yükleye geliyorum ve yüklediğim dosyanın adı orada gözüküyor, seçiyorum ve hedef olarak ayarlıyorum.
bu tarz bir çok şey yapabiliyorsunuz,
bu konuyu dağıtmadan, aşağıdaki linklerden gerekli bilgileri edinebilirsiniz.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap73