Selamlar,
Ben Kartal'dan araba ile gidiyorum. Dilerseniz beraber gidebiliriz. Sizi Kartal Köprüsü ya da Soğanlık girişindeki duraktan alabilirim. Bunun dışında Anadolu yakası e-5 güzergahı üzerindeki arkadaşları da alabilirim. Bana tacallbook üzerinden telefonum var, oradan ulaşırsanız haberleşiriz. Erken gelen kapar mantığı araçta 3 kişilik yer olacak.
Bu arada ben geçen sınavda telefonumu çıkartıp hesap makinesi olarak kullanabilmiştim ve boş kağıt getirmenizde fayda var hesaplamalar için.
Son olarak kimlik yanınızda olsun yeter, kapıda size giriş belgesi veriyorlar kimliğinize bakarak. Ayrıca yakınlarda hele ki pazar sabahı kırtasiye gibi yerler yok o yüzden bir gün önce silgi, açacak ve kaleminizi hazır edin.
73
USTADIM YANINDA KALEMIN VE SILGIN OLSUN HESAP MAKINASI GETIRBILIRSIN OLMAZDA CEP TELEFONUNDAN YAPARSIN BEN KARTALDAYIM ULAŞIM ŞÖYLE OLACAK KARTALDAN KADIKÖY E GELICEKSIN ORDAN METROBÜSE..BİNİCEKSİN ZİNCİLİRKUYUDA TEKRAR BİR AKTARMA YAPIP IKINCI BİR METROBÜSE BİNİP KÜÇÜK ÇEKMECE BELEDİYESINDE İNİYORSUN OLMAZSA BERABER GIDERIZ Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriş Yap