Değerli kardeşim.Neyapmak istediğini tam olarak bilemediğimden size sadece PMR diye tabir edilen Küçük telsizlerden önerebilirim.Fakat aynı anda 4-5 cihazı neden dinleyeceksin bilemiyorum .Ancak tarama özelliğinden yaralanırsın.Sistem 8 kanal sen bu sistemde ton larıda uygun kullanırsan bir sorun yaşamazsın.Verici olacak cihazlarda vox devresini aktif edersin.vs vs.konu uzun vede geniş.Uzaktan yardım bukadar olabiliyor.Kolay gelsin.özelden sormak istersen adresim sitede var.73.
Abi konuyu detaylandırmadığım için kusuruma bakma.
Olayı biraz daha açıklamak gerekirse oturduğum semt biraz guvenliksiz bir yer.
Bu telsizleri evin mutfak ve diğer odalarında belli yerlere bırakacağım.
böylelikle akşam yatarken diğer odaların birinde oluşabilecek herhengi ufak bir patırtıyı daha rahat duyabileceğim.
keza son donemde semtte hırsızlık olayları fazla yasanıyor kendimce bir emniyet tedbiri almış olacağım.
işte bu yuzden en basit ve ucuz çözüm olarak bu geldi aklıma çünkü insan yatıp uyusa bile sese duyarlı oluyor.
malum bu bebek telsizleri epey sesi buyuterek veriyor dısarıya.
o yuzden bu bebek telsizlerinden bir alıcı 5 verici turetmeye calıştım.
ama elbette piyasada ucuz ve hazır olan sistemler varsa bunlardan da alabilirim.
dediğim gibi amacım yatarken evin diğer odalarında ki sesi dinleye bilmek çünkü uyurken diğer odaların kapılarını kapatıp kilitliyorum.
kolaylıklar Levent..