0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar,E-devlet uzerinden sınava basvuruda dun malum hatayı veriyordu sanırım halletmişler. Şimdi ise resim yüklemiyor. Basvuru yapabilen arkadaslar varsa resmi nasıl yuklediklerini belirtirse sevinirim ( gerci resim yuklemede tek secenek var. Sistemden mi kaynaklanıyor, yoksa benim tarayıcıdan mı anlamadım .. diğer tarayıcılar ile de denedim olmadı. ) . Bir seyi de tek bir seferde halledebilirsek bir gun, o zaman sanırım Turkiye olarak iyi noktalara gelmiş olacagız bu arada . Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Hayırlı olsun Mustafa bey, tam olarak kaç'a kaç yaptığınızı öğrenebilirmiyim resmin boyutlarını ?Malum herkesin elinde photoshop programı bulunmuyor, eş değer bir program bulmaya bakacağımdan şu an aynı sorunu 4 amatör aday daha yaşamakta. Geriye kaldı sınav, haydi hayırlısı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Başlatan TA4ACV
Başlatan TA3V
Başlatan TA3ATA