0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili MuratHocanın kim olduğunu bilmiyorum, aşırı reaksiyon vermiş.Ben Onsekiz Mart Üniversitesinde çalışıyorum. Bütün cihazlarım ve istasyonum fakültedeki odamda. Ben aynı zamanda radyo topluluğu akademik danışmanıyım, tüzüğümüzde amatör telsizcilik aktiviteleri yapma konusunda maddeler var. Hatta üniversite KEGM ne başvurarak bizim için YM3XC çağrı işareti aldı. Üniversitemizde 1 (yalnız 1) lisanslı amatör telsizci öğrenci arkadaşımız var. Zaman içerisinde değişik aktiviteler planlıyoruz. Sen üniversitede telsizinle gezmeye devam et. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapBu konuda irtibatlaşalım, gerekirse hocanla durumu görüşebilirim. mail adresim baristuncel@comu.edu.trYrd. Doç. Dr. Barış Tuncel
Yaşadığın durumun "üniversite" veya "üniversite hocası" ile ilgisi yok.O adamın şahsi takıntıları var gibi. Telekulak'dan falan korkmuş olmalı. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Onun tepkisi üzerine senin yapacağın iş "hadi leeen" demekten ibaretti. Kafana fazla takma. O tipler için kullandığımız karikatür,Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapKendisine linki yollayıver, veya emailini ver ben ona yollarım.
MuratSen yine hocana karşı saygını koru, maalesef saygı gençler arasında bu zamanda mumla aranır oldu. Bu durumda dolduruşa gelme. Unutma amatör centilmen ve saygılıdır. Seni incitmiş ve kırmış olabilir ama doğruları öğrendiğinde sana davranışı nedeniyle üzülecektir. Bu ona fazlasıyla yeter. Ayrıca ters cevap vererek bir hobi için hocanı karşına alma. Önce meslek- aile sonra hobi. Türkiyedeki malum gelişmeler üzerine üniversitelerdeki meslektaşlarımızda diken üzerinde. Ayrıca mesleki stres buna tuz biber ekiyor. Dediğim gibi eğer hocanın iletişim bilgilerini bana gönderirsen kendisiyle konuşabilirim. Derslere gelince Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap hoca öğrenciyi bırakmaz, öğrenci dersten kalır. 73...Barış
Çok üzüldüm, sen ne suç işledin ki ? bu kadar hakarete ve güvenliğin müdahalesine kadar maruz kalmışsın. 2012 yılındayız, padişahlık döneminde değil ! Senin yerinde olsam bilemiyorum ama, eğer sana yapılan hakaretlerin bir şahidi var ise o vatandaşa dava açardım sanırım.Tamam hocandır tabiki saygı göstereceksin senin için emek veren bir insan, fakat yinede ne olursa olsun bu kadarına hakkı yok, ki ünivertsitede ! yok artık !
Murat bey merhabalar Öncelikle yaşadığınız bu talihsiz olaydan ötürü üzgün olduğumu söyleyebilirim. Ne yazık ki Türkiye'de bazı insanların bu duruma yaklaşımları farklı. Yukarıda Sayın "73" adlı üyeninde bahsettiği üzere herşey okumakla bitse zaten böyle bir durumla karşılaşmazdınız. Hep öğrencilerin hocalarına karşı yaptıkları saygısızlıklardan bahsedilir, ancak bu durumda saygısızlığı yapan hocanız ve sizi anlamadan dinlemeden, neler yaptığınızı veya gereğinde yapabileceğinizi bilmeden yargılamış ve sonucu kendisi kafasında belirlemiş görünüyor. Ayrıca yazınızda bahsettiğiniz gibi herkesin her kanundan haberi olmayabilir ancak Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bu kanun var ise aksi belgelerle ispatlanıncaya kadar kimse inkar edemez. Hocamıza sormak lazım bugüne kadar kaç tane kuruma girip çıkmış, ve kaçta kurum çalışanının personel kimliklerini görmüş ki bizim kimliğimizi tanısın. Bence hiç kafanıza takmanıza değmez yukarıda diğer arkadaşlarında dediği gibi hocanız bir büyük olarak dinlemeyi öğrenmiş ve karşısındaki insanı dinleyecek kapasiteye sahip ise durum detaylı olarak açıklığa kavuştuğunda bence yüzü kızaracak hatta yaptığından utanması gerektiğini düşünüyorum. Eğer bu şekil olmassa da zaten karakterinden şüphe etmek lazım. Saygılar...
Tamam, daha yumuşağını buldum, Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Başlatan TB3GHU
Başlatan TA8ABD
Başlatan TA3V