GSM tellerde symbian olsun android olsun hem SMS hem çağrı sınırlama yapılabiliyor. Şimdi ben sabit telefonlarda da çağrı sınırlayabilen bir model varmı onu arıyorum.
Kısaca başımdan geçen bir dolandırıcılığı da ben yazayım da belki size de bulaşırlar!
Bir ara köpek aramak için intoko sitesine ilan bırakmıştım (bu tipler bu siteyi takip etmekte ben de yeni öğrendim) birisi GSM e SMS atmış Selamun aleyküm köpek var ara diye!!! aradım, ben ordu mensubuyum açık konuşamam, dinleniyoruz gibi klasik traştan sonra hemen göndereceğim ama kutu için 50 kurye için 50 L. gönderirsin anlamında muhabbet yaptı. (bu şekilde yazmamın amacı net konuşmaması. Sonuçta kısaca parayı da alamayacağını belki kontürle alabileceğini söyledi! Sakın amatörsün tabiki yememişsindir demeyin, yedim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Hiç aklıma gelmedi konu ile ilgili google da arama yapmak. Yaptım ama kontürden sonra Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Onlarca benzer ilanı var. Neyse benzerlerini noolur siz yemeyin. İnsana kötü koyuyor.